forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 2 dk sus ya senin kastığın post kadar benim istanbul ankara yapmışlığım var havadan karadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ayrıca topide mundar ettin ankarada yol biliyorum, en iyi ben biliyorum diye gel öm den, adres ver neresiyse bulayım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ya forgiver. 45 kilo adamsın, daha kötüsü kafatasının içi boş. gözünü seviyim uğraştırma. git sineklerle falan dövüş kendi kendine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ulan navigasyon kadar cache i olmayan beyniyle post atıyor ya hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 forgiver abi derdin nedir acaba ya? hayır yapracıkta da otururum gerekirse abi ne var. millet neredeyse izmit istanbul yapacak yaşamak için iş için alla alla. sidik yarışına mı girmek lazım kim en bilio die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Yaşamkentin ötesi, Çankaya Üniversitesi'nin arka taraflarına düşüyor da oradan kızılay'a 20 dakika da gidebilmen için en iyi ihtimalle hiç yavaşlamadan 120 falan basman lazım. Bu durumda da en az iki kez kameralara yakalanıyorsun ve iki ceza yiyorsun tabi. Yapracık'ta da oturulmaz yani. Araban yoksa toplu taşıması eziyet. Belediye olarak da Sincan'a bağlı. Araban varsa da ona harcayacağın benzinle 1 senede boğazda yalı alırsın. Doğrusu bunların aynısını ben Yaşamkent için derken annemler gidip ordan ev almıştı asdf. Ama hala geçerli yani. Bir de iş gidiş/çıkışlarında Eskişehir yol kitleniyor her türlü sağına soluna iki metre arayla dikilen AVMler sağolsun. Ama en kötü kilitlenmesi bile İstanbul trafiğinden iyidir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Dworgian said: forgiver abi derdin nedir acaba ya? hayır yapracıkta da otururum gerekirse abi ne var. millet neredeyse izmit istanbul yapacak yaşamak için iş için alla alla. sidik yarışına mı girmek lazım kim en bilio die? niye yancılık yapıyorsun ki kendi topiğinde moriarty said: kızılaya gitmesi için yine eskişehir yolundan vs gitmiyo mu? bilkentte eskişehir yolunda zaten. yaşamkentin bile arkası mı oluyo? forgiver said: batıya doğru gidiyorsun işte moriarty said: forgiver said: batıya doğru gidiyorsun işte abi sen beyni mi aldırdın? ankarayı bana öğretiyosun yarım saattir yaşayıp. durup duruken rage e giren ben miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 topic sahibine ayıp oluo sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Phoenixlin said: Yaşamkentin ötesi, Çankaya Üniversitesi'nin arka taraflarına düşüyor da oradan kızılay'a 20 dakika da gidebilmen için en iyi ihtimalle hiç yavaşlamadan 120 falan basman lazım. Bu durumda da en az iki kez kameralara yakalanıyorsun ve iki ceza yiyorsun tabi. Yapracık'ta da oturulmaz yani. Araban yoksa toplu taşıması eziyet. Belediye olarak da Sincan'a bağlı. Araban varsa da ona harcayacağın benzinle 1 senede boğazda yalı alırsın. Doğrusu bunların aynısını ben Yaşamkent için derken annemler gidip ordan ev almıştı asdf. Ama hala geçerli yani. Bir de iş gidiş/çıkışlarında Eskişehir yol kitleniyor her türlü sağına soluna iki metre arayla dikilen AVMler sağolsun. Ama en kötü kilitlenmesi bile İstanbul trafiğinden iyidir :d abi yapracık koru sitesi arası otobüsle kaç dkk onu söylesen bana yetecek :) hayır orada oturmicam da merak ediorum bu kadar korkulan mesafeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 koru sitesine rahat gidersin abi o arada trafik yok. ilerisinde başlıyo trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Yapraciktaki yeni yapilan toki bloklarindaysa evin boku yedin,gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Koru sitesinde nereye gideceksin? Turkuaz/Yapracık/Yaşamkent otobüsleri Eskişehir Yolu'ndan içeri girmiyor direk dümdüz devam ediyordu da az önce can sıkıntısından haberlere bakarken şöyle bir şey gördüm: http://cayyolum.com/haber/9122-KIZILAY-GUZERGAHINA-OTOBUS-SERVISLERI-KALDIRILDI-.html Otobüsler direk metronun oraya bırakacakmış artık. Eğer gideceğin yer Eskişehir yolu-Metro durağı arasında iyi. Absürt bir yerdeyse uğraşır durursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 adam mobilya alcam diye topic açtı içine ettik gg. evim orada değil. orada ev tutup bir süre ev eşyası tutim diyorum. 300 lira kira depo parasından ucuz. ama just in case, zaten metro kullanıcam vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Phoenixlin said: Koru sitesinde nereye gideceksin? Turkuaz/Yapracık/Yaşamkent otobüsleri Eskişehir Yolu'ndan içeri girmiyor direk dümdüz devam ediyordu da az önce can sıkıntısından haberlere bakarken şöyle bir şey gördüm: http://cayyolum.com/haber/9122-KIZILAY-GUZERGAHINA-OTOBUS-SERVISLERI-KALDIRILDI-.html Otobüsler direk metronun oraya bırakacakmış artık. Eğer gideceğin yer Eskişehir yolu-Metro durağı arasında iyi. Absürt bir yerdeyse uğraşır durursun. heh mesela bu faideli bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 gidin gündemde trollüğünüzü yapın, ortalığı karıştırın, dalaşın. adam eşya talep etmiş, yok ankara'nın batısı, doğusu. yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bıyık haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bu ne amk ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yatak + dolap + karyola+ bi tv koltuğu + 1 sandalye + etejer + masa var, koçtaştan yeni alıntı şu karyola vs set olarak 750 liraya 2 ay önce. istersen öm at, arkadaşa söyleyeyim bende, hem çok eski olmamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ÖM attım Lectre saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Dworgian said: adam mobilya alcam diye topic açtı içine ettik gg. evim orada değil. orada ev tutup bir süre ev eşyası tutim diyorum. 300 lira kira depo parasından ucuz. ama just in case, zaten metro kullanıcam vs bizim siteden bulayım sana? oyak10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 kath detayları aldım ama kutun dolu mesaj atamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 boşalttım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Arkadaşlar yatak baza + bilgisayar masası + halı + ofis sandalyesi hala bulamadım. Eve yeni girdiğim için depozito kira doğalgaz elektrik açtır vs çok bir bütçe kalmadı bunlara , malum sezon da tam ev boşaltma sezonu böyle bi tanıdğınız bildiğiniz varsa yönlendirirseniz çok memnun olurum. Lectre'nin iş olmadı arkadaşı vermek durumunda kalmış eşyaları haberleşemeyince malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar