-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Aziz Başkanın açıklmasında Hoijdonkun sakatlığının bir türlü geçmemesi ve daha en az 3 4 ay daha süreceği Hoijdonkla yollarımızı ayırmamıza sebep oldu dedi.Aziz Başkan ayrıca bu hafta içinde sözleşmesinin çift taraflı pes edileceğini söledi. Bence iyi oldu boşuna yabancı kontejyanı doldurodu Fabiono bide PVh gidince 2 yabancı hakkı doğacak.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 karşılıklı pes ederlerse kim kazanır asıl soru bu?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 İyi bi jubile töreni yapmak lazm tabi bırakırsa bi sene daha oynuycağını hiç zannetmiyorum.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 o yaşta adam alınca sakatlık , futbolu bırakma gibi riskleride göze alıcaksın demektir.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yerine daha iyisini aldıktan sonra sorun yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Biz daha böle mal mal +35 yaş forvetler almaya devam edelim..[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 çok severdik bence gereksiz olmuş adam zaten bırakacaktı futbolu, jubilesini burda yapsaydı bari.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu aciklamayi nerde duydunuz ? kobe utan biraz lutfen...[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: -Kobe-, 07 Ocak 2005 17:01 tarihinde demiş ki: pes edileceğini said: Holyman, 07 Ocak 2005 17:04 tarihinde demiş ki: pes ederlerse :-)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 pes yane :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tmm fiz pes![signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bi dk sözleşme bildiğim kadarıyla PES edilmez FESHedilir[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 07 Ocak 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eagle harbiden eagle gibisin, hemen cozdun :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Eagle beni pes ettirdin ya. Alacağın olsun.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 lol önce dyna'ya sonra eagle'a sevgilerimi yolluyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Patos, 07 Ocak 2005 17:24 tarihinde demiş ki: bu aciklamayi nerde duydunuz ? kobe utan biraz lutfen... niye utaniyim lol yalanmı 35+ her sene baygınlık geldi ağır hantal heriflerden[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: eagle_dnz, 07 Ocak 2005 17:38 tarihinde demiş ki: bi dk sözleşme bildiğim kadarıyla PES edilmez FESHedilir hadi ya vay canına ne zekisin sen öle bilim adamı felan ol sen.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 özür dilerim yanlış yazmışım diyip burda saygı kazanıcağına , zaten ismin anıldığı zaman düşünülen şeyleri daha çok belirginleştiriyorsun. adam seni bilgilendirmek istemiş , yarın öbür gün başka insanların yanında söyleyipte rezil olma istemiş. sen adamla dalga geçtiğini sanıyorsun[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ilgnç topicin sahibi yalnış yazdığı halde, onun yalnış yazdığını geçte olsa farkeden biriyle dalga geçmeye çalışıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kobe, pierre sayesinde buradayiz. fenerbombahaber.net sitesinde her yazani buraya gercekmis gibi yazmayi da birakir misin lutfen, insanlarda kalp var.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: fizban, 07 Ocak 2005 17:58 tarihinde demiş ki: kobe insanlara laf sokmaya çalıştığın sürece pati ömrün kısalır, bunu unutma bak. sonra ben suçsuzdumlar bişey ifade etmiyo. Kimin laf sokmaya çalıştığı ortada,canım istedi pes yazdım olabilir yanlışta yazabilirim.Herif gelmiş orda sanki bize bişiler öğretirmiş gibi laf sokuo.. bide fizban bana öle pati mati ömrün kısalır şunu bunu unutma gibi nasihatlarda bulunma yani acaip kıl oluorum..kendini THE GOD gibide görme sadece bi modsun oda nasıl olduysa.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Patos, 07 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki: kobe, pierre sayesinde buradayiz. fenerbombahaber.net sitesinde her yazani buraya gercekmis gibi yazmayi da birakir misin lutfen, insanlarda kalp var. ona verceğimiz parayla öteki sene daha iyi genç bi adam alırdık.Şimdi hala onla yolumuza devam ederdik.Gerçekleri yazıyorum senden kat kat kat daha çok futbolu takip ediyorum duyduğum önemli haberleri buraya yazıorum oks babs.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tamam buyuksun bilioruz zaten ailecek, ama bu takip ettigin ve bu haberi aldigin kaynagi bi soler misin?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ya konu dışında bi topic var fake accountlara cevap vermeyelim diye? ne dersiniz?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: tunch, 07 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki: ya konu dışında bi topic var fake accountlara cevap vermeyelim diye? ne dersiniz? ?[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar