Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Pierre Van Hoijdonk] The End.

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

Aziz Başkanın açıklmasında Hoijdonkun sakatlığının bir türlü geçmemesi ve daha en az 3 4 ay daha süreceği Hoijdonkla yollarımızı ayırmamıza sebep oldu dedi.Aziz Başkan ayrıca bu hafta içinde sözleşmesinin çift taraflı pes edileceğini söledi.

Bence iyi oldu boşuna yabancı kontejyanı doldurodu Fabiono bide PVh gidince 2 yabancı hakkı doğacak.[signature][hline] Liseli Genç FB
ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ
SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ

KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

bi dk sözleşme bildiğim kadarıyla PES edilmez FESHedilir[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 07 Ocak 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patos, 07 Ocak 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
bu aciklamayi nerde duydunuz ?

kobe utan biraz lutfen...

niye utaniyim lol yalanmı 35+ her sene baygınlık geldi ağır hantal heriflerden[signature][hline] Liseli Genç FB

Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 07 Ocak 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
bi dk sözleşme bildiğim kadarıyla PES edilmez FESHedilir

hadi ya vay canına ne zekisin sen öle bilim adamı felan ol sen.[signature][hline] Liseli Genç FB

Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

özür dilerim yanlış yazmışım diyip burda saygı kazanıcağına , zaten ismin anıldığı zaman düşünülen şeyleri daha çok belirginleştiriyorsun.

adam seni bilgilendirmek istemiş , yarın öbür gün başka insanların yanında söyleyipte rezil olma istemiş. sen adamla dalga geçtiğini sanıyorsun[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Tunch geçen gün babasına demişki:
Hiç para seçmem. Ne olsa yerim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 07 Ocak 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
kobe insanlara laf sokmaya çalıştığın sürece pati ömrün kısalır, bunu unutma bak. sonra ben suçsuzdumlar bişey ifade etmiyo.

Kimin laf sokmaya çalıştığı ortada,canım istedi pes yazdım olabilir yanlışta yazabilirim.Herif gelmiş orda sanki bize bişiler öğretirmiş gibi laf sokuo..

bide fizban bana öle pati mati ömrün kısalır şunu bunu unutma gibi nasihatlarda bulunma yani acaip kıl oluorum..kendini THE GOD gibide görme sadece bi modsun oda nasıl olduysa.[signature][hline] Liseli Genç FB

Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patos, 07 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
kobe, pierre sayesinde buradayiz.

fenerbombahaber.net sitesinde her yazani buraya gercekmis gibi yazmayi da birakir misin lutfen, insanlarda kalp var.

ona verceğimiz parayla öteki sene daha iyi genç bi adam alırdık.Şimdi hala onla yolumuza devam ederdik.Gerçekleri yazıyorum senden kat kat kat daha çok futbolu takip ediyorum duyduğum önemli haberleri buraya yazıorum oks babs.[signature][hline] Liseli Genç FB

Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...