sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 http://WWW.istrapped.Com İnternetteki bildiğimiz, bir odadan ipuçlarını birleştirerek anahtar ve/veya şifreye ulaşarak odanın kilidini açıp, kaçmaya çalıştığımız oyunlar vardır ya. Ha onun gerçeğini yapmış elemanın biri. Güzel bir girişimcilik örneği. Belki yurtdışında vardır da kopyalamıştır bilemiyorum ama yine de türkiye'de ilk heralde. Haftasonu gittik 4 arkadaş, bulmacalar ne çok kazık ne çok basit. Fena değil açıkçası. Gayet de güzel vakit geçirdik, üzerine çıktık 2 saat geyiğini yaptık, güzeldi. Tavsiye ederim, bir deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 şifre neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 süper lan. helal oslun yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 fiyat bilgisi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 SEANSLAR 60 DAKIKADAN OLUŞMAKTADIR BIR SEANS ÜCRETİ EKİP İÇİN 100 TL'DİR bir hafta full dolu gözüküyo her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 maks 5 kişi giriliyomuş rekor 45dk ile bi gruptaymış geçen facede geriniyordu birileri rekor lele diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 biz ilk 4 odayı 25 dakikada bitirdik esasında ama 4. odanın son bulmacasında ya adamın bok yemesinden, ya da bizim kendi hayvanlığımızdan dolayı olması gereken yerde ipucunu bulamadık. abuk subuk yerlere bakmaya başladık, sonunda yok yok burada olması şart diye debelendik. toplam 20-25 dakka sonra falan adam "arkadaşlar orada ipucu, dikkatli bakıyro musunuz" dedi de daha detaylı bakınca ortaya çıktı ipucu (yeri, olması gereken yer değilmiş) yoksa muhtemelen 35 dakkada falan bitirip direk rekor sahibi olacaktık. olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 giderim ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 tamamen bos lan moriarty said: SEANSLAR 60 DAKIKADAN OLUŞMAKTADIR BIR SEANS ÜCRETİ EKİP İÇİN 100 TL'DİR bir hafta full dolu gözüküyo her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 yanlış bakıyosundur. 2 hafta sonrası bile yarısı dolu rezlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 son anahtar paspasın altında. değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Kaç tane odadan çıkmalı, mapustan kaçmalı oyun oynadım bilmiyorum ama şimdi şuna gidersem 5 dakkada çıkarım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Ayrıca şerrrrefsizim benim aklıma gelmişti. Hatta benim fikir daha büyüktü theme park şeklinde koca bir alanda ormanlı, şatolu falan bir şeydi, rpg öğeleri de içeren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 herkesin aklına geliyo abi yurtdışında var zaten böyle etkilinlikler sdf. trde yapılması çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 lightning bolt mu attiracaktin adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 hayır ): http://www.youtube.com/watch?v=j_ekugPKqFw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Pazar 17:30-18:30 arasına rezervasyonum var, 4 kişi çıkar mı? 30 tl kişi başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 en kötü tek başına çözersin. çok koalylaştırmışlar artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bu işi kim hayata geçirdiyse elini ayağını öpmek lazım. Herif nerden kırıyor parayı arkadaş bakar mısın? Sinirlerim bozuldu. Gider yok, çok sermaye de gerektirmeyen ama daha çok tanınırsa mühtiş para kazanacak herif. Şuraya bak hafta full dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 of ya paraya bak, haftalık en az 10bin TL para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bannerdaki kitabın atlas shrugged olması =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Revangelis said: giderim ben buna gittin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sereglin said: en kötü tek başına çözersin. çok koalylaştırmışlar artık :D kendisi yetemedi bu arada o yüzden "çok kolaylaştırmışlar" dio patch mi geldi oyuna ? das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 para yapıyor baya gibi. ama öncelikle fikir güzel. ayrıca günde 13 saat çalışıyor boru diil. her allahın günü full artı full olsa 36k mı ne ediyor geliri. illa ki fire veriyordur, rezervasyon yaparken bi bok istemiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 CthuLhu said: Revangelis said: giderim ben buna gittin mi yok fırsat olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar