Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sürekli ağlayan kopek sorunu

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Benim evin karşısında balkonda kopek var bir tane. Soyle de bir yer yapmışlar köpeğe.

http://i.imgur.com/2TQHJto.jpg

Kopek gunün yarısını ağlayarak geçiriyor. Demin artık dayanamadım bakayım bir dedim tekrar; bir tane kız cikti evden boyle kolları dövmeli falan. Elinde terlikle girişti hayvana, sustu korkudan hayvan. Kafasını çıkaramıyor korkuluktan hayvan çıksa resmini cekecektim. Cins bir kopek oldugu belli hayvanın. Garibim havlamiyor da ağlıyor sadece.

Simdi bunlar azgınlık dönemindeki köpeklerine care bulmaya çalışan insanlar mi yoksa kotu niyetli tipler mi? Kotu niyetliyse yapılabilecek bir sey var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burada da var bir tane, çaprazdaki apartmanların birinin birinci katının balkonunda tutuyorlar, daha yavru, gündüz akşam vakitleri falan ağlamıyor, sabaha karşı ezan okununca çöp arabası davulcu falan geçince gecenin sessizliğinde çok ses çıkarıyor tabi, ne olduğunu anlamıyor, korkuyor, başlıyor inlemeye, bişey de yapamıyorsun, gündüz kendi kendine takılıyor, sağa sola atlıyor zıplıyor balkonda, aşağıdan gelip geçenleri seyrediyor, dil beş karış dışarıda, çıtı çıkmıyor, gece olunca çok korkuyor birden başlayan seslerden falan, emanet falan sanıyorum tatile giden birinden, evi kirletmesin diye balkonda tutuyorlar, çok sevimli bişiy ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...