senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ayri konusu olsun dedim, hatri sayili bir takipcisi var artik bisikletin. bayagi zevkli olcak gibi gozukuyor bu yil, froome iddali, contadir iddali... basliyor bu arada ilk etap birazdan :)
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Aylardir bekliyordum ya, cok heyecanliyim sdf
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ciddi ciddi soruyorum, nasıl zevk alıyorsunuz bunu izlemekten ya
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Hangi kanal olm onu yaz bari sagda solda bisiklet seviyorum derim kim bilcek mk
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 dreagloth said: ciddi ciddi soruyorum, nasıl zevk alıyorsunuz bunu izlemekten ya yarisi okumayi bilmek lazim bisikletten zevk almak icin, yapilan taktikleri, stratejileri anlayabilmek lazim. yoksa dedigin gibi goz zevki olan bir spor degil. bir Basketbol veya futbol gibi degil.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Contadır alır. Conta olmasa... Şaka şaka. Frodo şampiyon.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ne taktiği abi basıyon pedala gidiyo işte kim daha çok basarsa o kzanaıyo
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ahahahah tam oyle olmuyor ya :)
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 takım çalışması falan var işte taktik denilen o takımın kralı var diğerleri onun için çalışıyor falan domestic diyorlar onlara önünden gidiyo rüzgar direncini azaltıp daha az yorulmasını sağlıyorlar turmanışçılar var sprintçiler var vs diyelim senin adamın bi etapta rakibinden geride, etapta senin durumunun kötü oldugu bi etap, takımdan orada iyi olan rakibinin önünde gitmeye çalışıp bonusları rakibe vermemeye çalışıyor falan daha baya çok taktik var izleyin eurosportta caner eler ve berkem ceylan muhabbetleri fena değil sarper günsal var o bayıyo ama
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 olm butun gun oturup bisiklete binen adamlari nasil seyrediyosunuz.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 daha ilk gunden zevkli gececegi anlasildi tdf'in valla yalniz kavendish'e ayar oldum yine sokmus kafayi kendi kendini dusurdu salak, muhtemelen de birakicak turu. cancellara biraz daha gec atak yapsa alabilirdi bence etabi, o kadar erken yapinca pil bitti, hele arkasinda kittel ve sagan varken dayanmasi imkansizdi zaten. bir de kittel sagan'dan hizliymis, ben birebir de hep sagan alir diye dusunuyordum.
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 d smartın aq eursportu çıkardılar. kablo tv den bakıom :(
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Jaegerjaquez said: ne taktiği abi basıyon pedala gidiyo işte kim daha çok basarsa o kzanaıyo tabi ki şakasına demişsin de, işin aslı önde giden daha çok rüzgar yediği için aralarda kalanlara göre hatrı sayılır bir oranda daha çok efor sarfediyor. Hatta 2 kişilik bir grupta arkada duran dahi avantajlı. Her bir etap yüzlerce kilometre sürdüğünden bu farklar çok önemli ve onun üstüne strateji kuruluyor. Ben bu sene de zevkli geçeceğini düşünmüyorum ama öyle çok takip ettiğim yok diğer turları. Contador zortlar dağlarda, takım desteğini de arkasına alan froome götürür.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 hakketen ya moralim bozuldu burda off :/
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 hiç bişey yapamıyorsanız etapların manzaralarını izleyin o bile bayağı eğlenceli. Ve dinlendirici..
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 en sevmediğim adamlar yarışı terketti. Ama bu sefer de kimse kalmadı resmen. Quintana olaydı bari.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Muthis bi etap oldu, gallopin inanilmaz calisti Sonuna kadar haketti
Öne çıkan mesajlar