Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 kadıköy civarı oturup da çalışma masası veya o niyetle kullanabilecek bir masasını elinden çıkarmak isteyen varsa talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 forumu birakacagina soz verirsen 2mt lik ikeadan aldigim calisma masasini sana izmirden bedavaya kargolarim. ev adresi de istemiyorum subeden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 hiç yazasımda yokta.. ikeada laiva adlı bir masa var, aldık biz, küçük bir şey işini görürse 50 tl. adrese getiriyorlar kurulumuda zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 böyle şeyler, ölmüş eşek fiyatına sandık odalarından alınabilir bürosit marka ofis takımı: patron masası, masanın altına giren üçlü çekmece, patron koltuğu, bilgisayar masası, iki adet misafir koltuğu, misafir sehpası (üzerine çay koyulup içilen), bir adet kütüphaneyi 400 TL'ye aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 bende var bi tane ikea tipi de duzgun 0 gibi bir sey ama asil kullandigim masa daha iyi oldugu icin kenarda duruyor oyle gelip alacaksan 20 liraya vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mc_Lovin said: böyle şeyler, ölmüş eşek fiyatına sandık odalarından alınabilir bürosit marka ofis takımı: patron masası, masanın altına giren üçlü çekmece, patron koltuğu, bilgisayar masası, iki adet misafir koltuğu, misafir sehpası (üzerine çay koyulup içilen), bir adet kütüphaneyi 400 TL'ye aldım ben nedir bu sandık odası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mc_Lovin abi mersinlisin galiba...sandik odasindan bulunabilir demissin de..nan dedim sandik odasi ne goggle amca bunun *mersince* oldugunu yoresel kullanildigini soyledi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 DoruK said: bende var bi tane ikea tipi de duzgun 0 gibi bir sey ama asil kullandigim masa daha iyi oldugu icin kenarda duruyor oyle gelip alacaksan 20 liraya vereyim olabilir :) nerede oturuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 dana22 said: Mc_Lovin abi mersinlisin galiba...sandik odasindan bulunabilir demissin de..nan dedim sandik odasi ne goggle amca bunun *mersince* oldugunu yoresel kullanildigini soyledi.. sandık odasının mersince olduğunu senden öğrendim şu anda, yemin ediyorum, ::o evet, sanırım gerçekten de öyleymiş, halen şaşkınım ikinci el mobilya satan mağaza diyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 spotcu desenize şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Biyik said: DoruK said: bende var bi tane ikea tipi de duzgun 0 gibi bir sey ama asil kullandigim masa daha iyi oldugu icin kenarda duruyor oyle gelip alacaksan 20 liraya vereyim olabilir :) nerede oturuyosun?dallas, tx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Abi freecycle'a bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar