Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 İnanmıyorum ya:) Bir gün bi sebeble yangın çıkaracağımı biliyordum ama bundan beklemiyordum Şimdi balkonumuza bi masa yapıyordum masayı yaparken 12 tane delik açtım büütün apartman bela okudu (eahueah bundan oldu ) Masamı yerleştirdim işte (masa zarar görmedi eheh) Sonra kenarına macun çekicem talaş girmesin diye Önce yüzeyi tinerli üstübü ile temizledim Sonra macunu çekicem İşte macunda 15 derecede tutmuyor en az 40 derece olması lazım yüzey e naptım ben saç kurutma makinasını koydum masanın üstüne işte bide küçük torchu aldım onlada yüzeyü uzaktan ısıtıyorum Sonra torchu masaya koyarken ohoop diye kaydı kenardaki üstübü yığınını ohop diye utuşturdu ANAM derken bütün kıllarım ve sol elimdeki kıl gruplarım yandı Ulan bütün yerler yanıcı madde tiner miner var sağda solda alevler 1 metreyi aştı pimapenleri tutuşturucak tepelere kadar çıkıyo (panikle üstübüyü camdan atıyodumki camın kapalı oldunu farkettim) lan lan dedim aklıma ilk 5 litrelik yangın tüpüm geldi Yazlıkta bulmuştum yeni taşınıdığımız evden. ne olur ne olmaz diye odamın kenarında bulunuyordu. Gittim koştum tüpü aldım kucakladım pimini çekerken tuttum hortumu aleve föss fusss diye her aleve sıktım Hemen söndürdü maşallah yemin ederim yüp olmasa bütün cihazlar yanar matkap ve zımpara makinam bide torchun propan tüpü ayrıca bol miktarda tiner vardı balkondan sıçrardı direk su da kesmiyor tiner alevini verilmiş sadakam varmış ki tüp duruyodu kenarda eheh Zarar: Pimapenler kapkara yandı bi kısmı körkör olmuş az bi kısım üstübülerim yandı heryer yangın söndürücüsü tozu oldu bolbol toz temizliyicem şimdikün Hadi bi kazamızıda atlattık:) en kötü kazamız böyle olsun(yangın açısından kötü yani kötü-büyük) Not: Patlayıcıyla oynadım, ateş yaktım, benzinle oynadım, evde kok ocağı yaktım(forgee). Ama ilk yangınımı masamın kenarına güzel dursun diye macun çekerken yaptım helal olsun[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 06 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yakıcı bünye işte daha nolsun :D hala yakıcı bünye adam helal olsun chemical'a, ne diyim, daha büyük projelerini de bekliyoruz :) aslan chemi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yakıcı bünye[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 geçmiş olsun :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Umarım akıllınırsın daha büyük bir yangın çıkarmadan. Tiner şişesi veya sakladığın şey parlasaydı belkide ömür boyu dikkatsizliğin yüzünden sakat bile kalabilirdin. Geçmiş olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sen bi alet aldıgında hatırlarsın "iki gün sonra parmağım koptu" topici açma Chemical'cım demiştim. ahah yine benim dediğime geldin sen. tikkatli olcaksın abicim ateşle şakaya gelmez. geçmiş olsun.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Seninkide tam kısmetsizlikmiş ama evin içinde de böylesine patavatsızca ateşle oynarsa insan illahaki bir dert çıkar... Neyse iyiki tüp varmış da kurtulabilmişssin. Yoksa çok ciddi birşeyler olabilirdi. Geçmiş olsun.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ahahah gecmıs olsun tam adamından beklenecek bır hareket yanlız :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yannız ateşle oynadıım yoktu:) son derece sakin şekilde macun çekiyordum bi elimdede yüzey ısıtman için torch vardı tüp derken sprey kutuda propandı zaten yangını görünce elimdeyken uzak bi yere koydum tüpe doğru deparlarken[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 06 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 inanmıyom ben fotograf çekseydin yangın sırasında söndürmeden.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 heheh video arka planda yusuuuuf yuuusuuuf diye bir ses duydunuz mu sizde hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hehe :) geçmiş olsun daha dikkatli olursun herade bi dahaki sefere[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 kendinden başkasına zarar vermeden imha edilmen dileğiyle... ... ya da en azından yaratıcı aktivitelerini insanlardan uzakta gerçekleştirmen umuduyla geçmiş olsun[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 eheh gecmiş olsun benimde bi arkdasım kızartma yapıcam diye mutfağın halısını sacının ve kaşının bir kısmını yakmıstı :) neyseki derisi yanmamıstı eheh kalıcı iz bırakır aman dikkat.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ehehe ölemedi gitti adam.. ısrarla meydan okuyo[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Star Wars dünyasında bir duvarda görülmüş yazıdır Bunu yazan Tosun Güç seninle olsun Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hehehe abi kusura bakma çok güldüm *!haywan lol* bende küçükken küçük bi yangın çıkarmıştım sadece evin salonu yanmıştı ucuz atlattım alevler büyüyünce korkup evden kaçmışım :):)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4444(yarı master) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 geçmiş olsun.. bu yangın tüpü her eve lazım millette olmuyo sonra itfaye trafikte gelene kadar yangın sıkılıp sönüyo[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 eheheh helal olsun. :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Biz bi çocuğu ağaca bağlıyıp ayaklarının çevresinde gazete yakmıştık da annesi camdan görüp aşağıya gelmişti kurtarmıştı çocuğu. Sonrada bizi tokat manyağı yapmıştı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 jr. abso the witch hunter :) ne o öyle cadı yakar gibi ehaha[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Fistan, 06 Ocak 2005 21:07 tarihinde demiş ki: inanmıyom ben fotograf çekseydin yangın sırasında söndürmeden. mesela yangınla birlikte bi kanki pozu verseydi elini omzuna atıp kafaları dayayıp fln leet olurdu , buraları biz yaktık pankartıda süsü tabi.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bizim arkadaş mahallede yumurta yapcam diye mutfağı yakmıştı 3. katın balkonundan 2. kata sarkmış adam alt komşuların kızları 4'lü kurmuş okey oynuyolarmış evin içine girmiş yarıldım anlatırken koşarak çıkmış gitmiş alt kattan kızlar çığlık çığlığa kalmış. tabi ev sigortalıymış eleman mahallede rambo olarak anıldı bir süre.maddi bi zarar görmedikleri için pişkinliğin dibine vurmuştu.[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 06 Ocak 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 oo büyük geçmiş olsun. hayır tamam bit gün gerçekleşeceğini her gün biliyodu oldu kurtulduk en azından enerjiyi attın üstünden. Yakıcı bünye oldu yanıcı bünye[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 lol olay çok sıkıymış yanlız[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar