Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 edik var !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 sinirlendirmeyin ramboyu. http://www.superfb.com/img/3/2009/rambo-okan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Freemium oyundaki tüm bayan npclere sulanmışsın o yüzden seni guardlar kovalamış. Lütfen olayı çarpıtma. @rambo ciddi feedback vericem artık. Statları yanlış açtık herkes bu hataya düşecektir yada değiştirmek isteyecektir. Tüm karakterlerin oyuna başladığında 1 reroll hakkı olsa (ekstra almak isteyende marketten fln alsa) çok iyi olur. Boşuna oyuncu kaybetmeyin. Stacklenmeyen itemlerin satışına bir ayar gelebilirmi. Tek tek seçip satmak yerine tekini seçip hepsini sat gibi bir seçenek? (Edit: Çift tıkla satılıyormuş bu yeterli) Skill artış hızını beğendim. Bu hep böylemi gidecek arttıkça yavaşlayacak mı. Arttıkça yavaşlarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 çift tıklayınca satıyor itemleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 @hadibea Stat(öznitelik) için reroll olayını not aldım güzel fikir ekleyeceğim. Skill artış hızı bu şekilde. Gittikçe zorlaşan türden yani ve değişmeyecek. Şu an ultima oynayanlar haricinde oyunu bilen yok zaten. Ben ultimacıların oyunda bana feedback vermesini istiyorum tıpkı senin yaptığın gibi. Oyunda buglar bir bitsin ve de eğitmen sistemini bir halledeyim sonra herkesin girmesi için reklam olaylarına gireceğim. Feedbackler için çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ben beğendim gayet güzel oyun. Tek kötülüğü 7 gunde karakter siliniyor. Ben deneme amaçlı bi karakter açmıştım ne ne değildir oyunda öğrenirim diye kötü oldu :p İsim sadece problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 hattok birden fazla karakter açabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bugün girdim oyuna, nasıl chat yapıldığını dahi bilmeden küfür nedeniyle banlandınız yazdı. bu nasıl bir şey yahu. kendinize gelin. internet cafede açılan uo serveri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 @kermit başka bir oyundan bahsediyorsunuz sanki. Bir kere öyle bir banlama sistemimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 hadi ya tutmadı o zaman tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 oynamaya çalıştım ama yıl 2014 hatası verdi pc restart attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Skill düşürme yok. 20 zeka ile kaç skill kasabiliyoruz? Bronzpack aldım iyi güzel 2şer artıyordu şimdi [yaklaşık 3 saattir] 0.1 olarak gelmekte skill ne anladım ben bu işten? 5 TL sinde değilim olayın ama bronz 2x diyor neden hala 1x alıyorum? Madende 10 tane demir cevheri 1 ingota çevirmek gaddarca olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 yani herkes bol bol küfür ediyor öle mi ? pff hiç çekilmez şimdi annemize babamıza durduk yere küfür yemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aedon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 İpadde oynama gibi bir şansımız olsa muhteşem olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 dur şimdi bi de ipad çıkarma başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 aynen ipadde oynansa güzel olurdu da faresiz ekşın düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hattok said: Skill düşürme yok. 20 zeka ile kaç skill kasabiliyoruz? Bronzpack aldım iyi güzel 2şer artıyordu şimdi [yaklaşık 3 saattir] 0.1 olarak gelmekte skill ne anladım ben bu işten? 5 TL sinde değilim olayın ama bronz 2x diyor neden hala 1x alıyorum? Madende 10 tane demir cevheri 1 ingota çevirmek gaddarca olmuş :) 20 zeka ile 1000 skilli geçemezsiniz toplamda. Eğer ki yanlışlık bir çok yeteneği öğrendim diyorsanız oyun içi mesaj atın yardımcı oluyorum. Bronz üyeler oyun içinde direk bana mesaj atabilirler. Ipadde çalışsa bile Mouse olmadan oynaması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 @Rambo Vallaha silver ve gold üyeleri mesaj atabilir sadece diyor yetkililere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 @hattok bronzlarda atabiliyor. Hata mesajını düzelteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 @hattok hala 2x alıyorsun. Skill yükselmesi gittikçe zorlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aedon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 İnşallh devamı gelir gerçektende güzel oyun elinize emeğinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 aedon said: İnşallh devamı gelir gerçektende güzel oyun elinize emeğinize sağlık teşekkürler. 0.68 sürümüne geçiyoruz. bir çok hata ve sıkıntı halledildi sayılır. Yardımcı videolar yapılıyor ve oyuna entegre edeceğiz. Ondan sonrası reklamlara kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 100000. aboneye ne hediye edeceksiniz, supriz birseyler yapin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Ya ben madencilik kasıyorumda hiç getirisi yok gibi ya. 0 zırh yapmaktan ileri gidilmiyor şu an için ilerisinde de böyle mi olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 hattok said: Ya ben madencilik kasıyorumda hiç getirisi yok gibi ya. 0 zırh yapmaktan ileri gidilmiyor şu an için ilerisinde de böyle mi olacak acaba? maden seviyeleri 1-2-3-4 ve 5 olmak üzere 5 tanedir. Özellikle 4 ve 5 ten değerli taşlar bulma ihtimaliniz vardır. Artılı silahlar eklendiğinde bunları sadece gerekli taşlar ve demirciliği 100 olan kişiler üretebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar