Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 benim hoşuma gitti oynarım bunu. nebiliyim şu yeni çıkan oyun firmalarına falan bi gideydin belki destek çıkarlardı sana bu fikrine daha hoş olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Açıldı mı lan, bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 rambo53 said: Aluriel esas amacı hesap güvenlik sorumluluğunu üzerimizden atmak. herkesin facebook hesabı var, ayrıca yeni facebook hesabı açmak da çok kolay. en azından hesap güvenirliliği ile ilgilenmek zorunda kalmıyoruz. üstümüzden bir yük kalkıyor yani. diğer kısma bişey demiyorum haklı olabilirsin belki ama herkesin facebook hesabı var argumanı baya iyiymiş. neyse kısmet değilmiş diyelim asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 girdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Oyun açılmış beyler go go go https://www.facebook.com/ikincicag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ve çıktım. azman diye birine daldım guard kesti beni bıraktım sdglskdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bunu oynicağıma uo oynarım lan tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 giremedim bile, geçersiz işlem dedi kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 yok la açık server, koşuşturuoz ordan oraya.. sesler en azından uo havasını verdi.. bide bişi yüklemeden girip oynamak büyük teknoloji gfdfsgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Az önce oyuna girdim söyle 10-15 dolaştım,connection lost yiyince kapadım.Oyun mekaniklerine derinlemesine bakamadım ama cidden baya emek harcanmış gibi,en azından türkiyede olmayan bir sektörde(lan bu lafıda ilk kez 15 sene önce level dergisinde okumuştum) birilerinin emek harcadığını görmek güzel. Yalnız ilk mesajındaki,"Adobe Flash" ve "uzun soluklu bir proje" lafları ne yazık ki çok yanlış olmuş.Hani 3 sene öncesinden de gayet belliydi Flash'ın akıbeti.Android'in yeni sürümlerinde Flash desteği nerdeyse bitti,mobilden silinmesine ramak kaldı.Sizin bütçenizi,çalışan kadronuzu , teknik deneyiminizi bilmiyorum ama Flash'i seçmekle çok büyük bir hata yapmışsınız bence.Unity ile çok daha komplike,gerçekten "Uzun soluklu" ve grafik bakımından doyurucu bir şey ortaya çıkıabilirdi 3 senede.Tabi bu da extra kaynak,zaman vs gerektiriyor. Masaüstünde de Html 5 ile, flash ile yapılabilen nerdeyse herşey çok daha optimize bir şekilde hatta WebGL gibi hayvani bir teknoloji kullanarak sapıkça grafikler ortaya çıkabiliyor. Umarım bu hali ile en azından şuana kadar yaptığınız harcamaları çıkartıp, Flash saçmalığını bırakıp , daha güncel bir teknoloji kullanarak yeni bir proje yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Girdim, deli dana gibi sağa sola koşturdum sıkıldım çıktım :P Oyuna giriş yerine oyunu hafiften tanıtan bi NPC koysan, başlangıç quest i falan verse baya iyi olur. Questler için yardım lazımsa paticik bence en çok o konuda yardımcı olabilir, yazıp yollayacak çok adam çıkar burdan. Emeğinin karşılığını alırsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Dark_Soul said: Oyunun dinamikleri mobilden oynanabilecek şekilde değil. Basit bir oyun değil. Mouse kullanmak zorundayız. O yüzden mobil pazarı ve unity bize cazip gelmedi. kaldıki unity 2d performansta iyi değil. 3d bir oyun yapsaydık unity kullanırdık. Ama yinede ileride oyunun kurulumla çalışan bir clientını yapmayı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 @DRaGoN_SLaYeR haklısınız. betada bu eksikleri görüp kapatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 geçersiz işlem uyarısı alıyorum, oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Biyik said: geçersiz işlem uyarısı alıyorum, oynayamadım. firefox kullanıyorsun sanırım. şu an firefoxta bir sıkıntı var. diğer tarayıcılarda deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 iyi la oyun gerçi farmville tarzı oynuoyorum. npc'lerle boğuşup öldükten sonra bıraktım ekşını.. zaten uo'daki ölünce her şeyini kaybetme lootlanma olayı sinir etti:) balık tuttum, domat ektim kuyudan su çekip domat çorbası yapıp satıorm şimdilik haha(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 pek olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 valla insan oynadıkça alışıyor. baya ezik ezik toplanıp ekşına gidip hep beraber öldük falan. baya eğlenceli la ama ilk başta bende çok sinir oldum şimdi baya alıştım gibi.. bakalım yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 olabilir, ben sabırsızım oyun konusunda bu aralar ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 valla oyunda ne yapıcam anlamadım, bi dolaştım haritayı, o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Komodo said: valla oyunda ne yapıcam anlamadım, bi dolaştım haritayı, o kadar açıkçası bu konuda çok şikayet alıyoruz. betada daha çok sunucu client sağlamlığı ile ilgilenmeyi düşünüyorduk ancak bu konuda da bir şeyler yapacağız. bizi takip etmeye devam ederseniz sevinirim. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 abi ilk başta buraya another sıradan uo serverı reklamı yapmaya gelen adamlar gibi sandığım için trollemiştim. oyun güzel-kötü yorumu yapmıyorum ama çok emek vermişsiniz belli. beklediğimden kaliteli çıktı. muhteşem değil ama sıradan değil. ben oynamam, buradekiler oynamaz ama bir çok ortaokul-lise yaşındaki insanın emek vereceğini ve iyi para kazandıracağını düşünüyorum bol reklam yaparsanız facebook üzerinden targeted olarak. mobil ödeme var mı bakmadım ama mobil ödeme koyarsanız 1 yerine 1000 kazanacağınızı biliyorum özellikle bu tayfadan. başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 trollemek için gelmiştim bir oyuna bakıyım önce dedim. Oyun beklediğimden çok daha güzel. oynanış ve akıcılık olmuş. biraz content, questler, dungeon mancın eklenince burdaki oynamam diyen herkes oynar görürsün. ipimtrak Albiona başlayan tayfanın hepsi gelir en azından. yanlız bu attır, kıyafettir uo skini olan herşeyi acil değiştirmeniz lazım. (yine aynısı olsun ama siz çizin) karşınızda ea gibi bir firma varken aynı skinleri kullanmak büyük cesaret cidden. telifi dayarlar adamı maymun ederler, 3 yılın anısınıda 3 tanede mum dikerler. ciddiye alın diye böyle söylüyorum çok kişi bahsetmiş ama pek umrunuzda değil gibi, yazık olmasın emeklerinize. yarın iyice bakıcam oyuna şu zeka-yetenek ilişkisini merak ettim. 35 zeka ile max skillcap kaç oluyor, bu nasıl hesaplanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 archery çalışmıyor heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ie ve firefox dan giremedim, geçersiz işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar