KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 amaç sanırım tamamen para kazanmaktan çok sistemi test etmek ilk aşamada..zaten dil desteği en küçük ayrıntı burada. çeviriler yapılır, bi anda ingilizceye dönüşür oyun, ya da dil seçeneği getirilebilir sanırım. grafik konusu ise ortada zaten. Oyunun bütün grafiklerinin tek elden çıkması gerektiğine herkes hemfikirdir. yalnız bu iş de 5-10k ya yaptırılacak iş olmasa gerek? nedir ki maliyeti? rambo? GERGE said: İkinci Çağ adı da çok Ultima çağrıştırıyor. İsmini gören ondan Ultima sanıyor. çağrıştırmıyor, aynı. ayrıca, tamam bu süreç planlı yürümeli vs vs ama, mükemmel şekilde piyasaya sürcez diye de 2-3 sene daha kaybetmeye ne hacet.. ki feedbackler çok önemli bundan sonra..
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Oski said: peki betada yarattigimiz karakterlerle oyun cikinca devam edebilecek miyiz aynen o sistemi nasıl düşünüyorsunuz ? şimdi oyuna para vercem, sonra beta bitti haydaa karakter gitti mi olacak?
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Oski said: peki betada yarattigimiz karakterlerle oyun cikinca devam edebilecek miyiz evet edilebilecek. @KillJoy bu işi hakkıyla yapabilmek için 100K dan aşağıyı düşünmemek gerek.
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Aluriel said: facebooksuz oynanmıyor mu? hayır. oyun facebookla entegre. ayrıca hesap almak yok.
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 anasayfadaki video çok meşhur bir oyuna benziyor hangisi söylemeyeyim tahmin etsin herkes.
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 moriarty said: hangi server hocam bu? server değil, beta bir oyun. en baştan yorumları okursanız daha iyi anlarsınız.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 abi sana diyorum yapma şu quote işini
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Zor valla.. telif kısımlarına herkes giydirmiş, arkadaşta bize bişey olmaz diyip nanik çekmiş. Tekrar tekrar aynı şeylerin yazılmasına gerek yok (ne sıkıyorum be.. gerek yok diyip olayı açıyorum yeniden :P ) Oyunu oynamadım grafikleri eleştireceğim haliyle: Zemin neden bu şekilde göz yorucu? etraftakilerin üstünde isimler olmasa neredeyse zor seçilecek. Mantık olarak zeminde toprak var, o çimenlerdir felandır birbirlerine gölge yapıyor. Haliyle daha koyu oluyor zeminler (görüyorum elbette, oyun 2d.. Fakat o zeminin böyle görünmesi normal mi? ambient occlusion neden göz ardı edilmiş? fake de olsa olmalı. Zemin ile diğer şeylerin birleşim yerlerini göz daha iyi ayırt eder ve herşey zemine oturuyormuş gibi görünür. En kötüsünden objelerin alt kısımlarındaki boyalara eklenebilir (zemin ile temas edeceği yerlere.) Skill / hp / mana (stamina?) bar : çok kötü görünüyor. Nasıl çirkin olur diye uğraşılmış gibi :P. Estetik bir tarafı yok açıkcası. Oyunun tarzına gidecek birşey olmalı. niyse daha fazla ben yazmayayım. Oynamadan birşeyler yazmak pek doğru değil sanırım.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 rambo53 said: Aluriel said: facebooksuz oynanmıyor mu? hayır. oyun facebookla entegre. ayrıca hesap almak yok. Niye illa facebook sarti koydunuz bilmiyorum ama baya sacma olmus.
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 facebook iyi bence. yerli yersiz herkes uğrar, yayıldıkça bebeler falan da üşüşür. sonuçta amaç güzel oyun değil sükse yapmak azizim.
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 @Densiz grafik eleştirileri için şuan yapabileceğimiz bir şey yok. öbür türlü bütün eleştiri ve öneriler incelenir. dediğiniz gibi oyuna girmeden şuan sadece grafik eleştirisi geliyor, umarım oyuna girersiniz ve dinamiklerle ilgili yorumlarda yaparsınız. teşekkürler. Aluriel esas amacı hesap güvenlik sorumluluğunu üzerimizden atmak. herkesin facebook hesabı var, ayrıca yeni facebook hesabı açmak da çok kolay. en azından hesap güvenirliliği ile ilgilenmek zorunda kalmıyoruz. üstümüzden bir yük kalkıyor yani. Biyik amacımız hem güzel oyun yapmak hem de geniş bir kullanıcı kitlesi olması. facebook bize bu imkanı sunuyor.
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bebeleri kesmek insanin egosuna iyi geliyor kuduruyorlar bide
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 @Jaegerjaquez birinci çağ bitti.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 lord britishin karısı yanımda zaaa xd
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 oyun içi oynanışı anlatan basit bir video hazırladım arkadaşlar.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 laykladım https://www.facebook.com/ikincicag
rambo53 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 arkadaşlar herkese destekleri için teşekkür ederim. herkesi oyuna bekliyorum. sağ olun.
Öne çıkan mesajlar