WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 aç kalmazsın orda çok tarla var u....u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Biyik said: tambjk said: Akılsız başın cezasını ayaklar çeker demişler. Bu dünyada sadece aptallar, korkaklar bide bu aptal korkakların çocukları, bakmakla yükümlü oldukları, hastalar vs aç kalır. ananın, babanın parasıyla, emeğiyle okuyup bu günlere geldin, bütün fırsatlar önüne serildi, gelmişsin burada APTALLAR AÇ KALIR diyorsun. yüksekova'da sekiz kardeşinle bir dağ köyünde büyüseydin ne bok yiyecektin acaba. BEN ÇOK ZEKİYİM diye dolaşırdın dağlarda koyun güderken. ahahhahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Aptallar ac kalir diyen duzenden bi haber aptalin onde gidenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 üzülmeyin lan, türkiyedeki en fakir bile dünyada yaklaşık 5 milyar insandan daha fazla günlük gelire sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Biyik said: tambjk said: Akılsız başın cezasını ayaklar çeker demişler. Bu dünyada sadece aptallar, korkaklar bide bu aptal korkakların çocukları, bakmakla yükümlü oldukları, hastalar vs aç kalır. ananın, babanın parasıyla, emeğiyle okuyup bu günlere geldin, bütün fırsatlar önüne serildi, gelmişsin burada APTALLAR AÇ KALIR diyorsun. yüksekova'da sekiz kardeşinle bir dağ köyünde büyüseydin ne bok yiyecektin acaba. BEN ÇOK ZEKİYİM diye dolaşırdın dağlarda koyun güderken. Hadi dediğin gibi en kötü ihtimallerden biri olan yüksekovada 8 kardeşimle dağ köyünde yaşıyorum diyelim. Böyle imkansızlıklara ve yoksulluğa rağmen babam kendi karnını zor doyurup götüne don bulamadığı halde 8 cocuk doğuruyorsa APTAL dır bende onun aptallığından nasibimi almışımdır. 8 çocuk doğurdu diyelim, hala hiçbir iş aş imkanının olmadığı o boktan yerde karnını doyuramamasına rağmen hala kalıp yoksulluk ve perişanlık içerisinde yaşamaya devam ediyorsa hem aptal hemde KORKAKtır. Neyse cesaret edemedi göç etmedi ve beni iyi kötü dağa koyunlara çoban yaptı diyelim. Ben hiç hayatı dünyayı sistemi sorgulamışsam, kaderime boyun eğmişsem, gram mücadele etmemişsem, bilgiye erişmenin bu kadar kolay olduğu bir dönemde kendi kendimi hiç geçiştirememişsem, afyonumu patlatamışsam, zincirlerimi kırıp yeni ufuklara yol almayı akıl edemediysem yine hep aptal hem korkak hemde cahilim demektir. Giderim en kötü simit satarım, amelelik yaparım karnımı doyurur yaşardım, fırsatlarımı sonuna kadar zorlardım ama aç kalmazdım(bi sakatlık vs olmaması durumunda). Ha sanmayasın bu düzeni çok sevdiğimden, bu kapitalist boktan düzene belkide biçoğunuzdan çok isyan etmişimdir, mücadele etmişimdir. Oyunun kurallarını bileceksin, ona göre oynayacaksın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 tambjk said: Ben hiç hayatı dünyayı sistemi sorgulamışsam, kaderime boyun eğmişsem, gram mücadele etmemişsem, bilgiye erişmenin bu kadar kolay olduğu bir dönemde kendi kendimi hiç geçiştirememişsem, afyonumu patlatamışsam, zincirlerimi kırıp yeni ufuklara yol almayı akıl edemediysem şu dediklerin 100% doğuştan gelen şeyler değil. eğitimin çok büyük etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ben onu yaparım, ben bunu yaparım... lise'de cep harçlığı almasan, üniforman, kitapların alınmasa nasıl gidecektin okula. ailen dedi 5 kuruş para yok sana verecek, çalışıp eve yardım etmen gerekiyor. ha sen hem okuyup hem çalışırdın, üstüne harvard'a falan giderdin di mi? niye? çünkü bilinçlesin, çözmüşsün sistemi. hay allah, ne adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Vefasız dünya diye yakınıp durma; Dünya elindeyken tadını çıkarsana! Herkese vefalı olsaydı dünya Sıra mı gelirdi senin yaşamana? Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 said: Umman’ın Dışişleri Bakanı Seyyid Bedir Bin Suud El-Buseydi’nin eşi, İngiltere’de kumar oynadığı oteli, 2 milyon sterlin kaybetmesine neden oldukları gerekçesiyle dava etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 hayat niye adil olsun lan, salak misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Maalesef değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Biyik said: ben onu yaparım, ben bunu yaparım... lise'de cep harçlığı almasan, üniforman, kitapların alınmasa nasıl gidecektin okula. ailen dedi 5 kuruş para yok sana verecek, çalışıp eve yardım etmen gerekiyor. ha sen hem okuyup hem çalışırdın, üstüne harvard'a falan giderdin di mi? niye? çünkü bilinçlesin, çözmüşsün sistemi. hay allah, ne adamlar var. arkadaş anlama özürlümüsün? yinede okurdum doktor mühendis olurdum ev araba yat kat lüks yaşardım demiyorum. AÇ kalmazdım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 aquila said: hayat niye adil olsun lan, salak misiniz. Bayiliyorum su gercekciligine sevgili sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar