mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 adamin taş fırın klipleri fln da var izlememişler galiba neydi adi parçanın Right here in my arms klibini bi izleyin[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 wicked game'i güzel yapmışlar doğrudur ama heartagram diye salak şeyi yapan da aynı kişilerdir..ayrıca ville çok megaloman bir adam, grupta herşeyi ben yapıyorum diyor, tamam öyle olabilir ama biraz alçakgönüllü ol kardeşim diğerlerine ayıp etme hiç mi birşey yapmamış adamlar [Bu mesaj Majestyofmisery tarafından 07 Ocak 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Walla alçakgönüllülük bence çok aptal bi huy.. Taş fırın klibi olayına gelirse bu deyimi hiç sevmem gerçi ama Wicked Game'in klibi (sansürsüz) örnek olabilir.. Gay = Toplarlak,vs... düşünceleri de saçmadır.. şöyle bir denklem kurayım.. Fatih Ürek = *bne Ville Valo = Gay M.Manson = Bisexüel Ben = Heterosexüel Heartagram çok orjinal bi düşünce bence ki müzik anlayışına da uyuyor.. Adamlar ölüm, şeytan gibi kelimelerle anlatıyorlar aşkı... [Bu mesaj Pyhenn tarafından 07 Ocak 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 His Infernal Majesty diyorum baska biside demioruuuuuuum:D[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Pyhenn, 07 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Walla alçakgönüllülük bence çok aptal bi huy.. Taş fırın klibi olayına gelirse bu deyimi hiç sevmem gerçi ama Wicked Game'in klibi (sansürsüz) örnek olabilir.. Gay = Toplarlak,vs... düşünceleri de saçmadır.. şöyle bir denklem kurayım.. Fatih Ürek = *bne Ville Valo = Gay M.Manson = Bisexüel Ben = Heterosexüel Heartagram çok orjinal bi düşünce bence ki müzik anlayışına da uyuyor.. Adamlar ölüm, şeytan gibi kelimelerle anlatıyorlar aşkı... [Bu mesaj Pyhenn tarafından 07 Ocak 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] eşcinselliği ilgilendirmez doğru diyorsun rob halford gibi bir efsane ses de eşcinsel neyse.. alçakgönüllülük aptal bir huy değildir, kendini küçük görme olarak anlamışsın sen karıştırma aynı şey değil heartagram konusunda da fikrim haala aynı pek beğenmiyorum o olayı ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Pyhenn, 07 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Walla alçakgönüllülük bence çok aptal bi huy.. Taş fırın klibi olayına gelirse bu deyimi hiç sevmem gerçi ama Wicked Game'in klibi (sansürsüz) örnek olabilir.. Gay = Toplarlak,vs... düşünceleri de saçmadır.. şöyle bir denklem kurayım.. Fatih Ürek = *bne Ville Valo = Gay M.Manson = Bisexüel Ben = Heterosexüel Heartagram çok orjinal bi düşünce bence ki müzik anlayışına da uyuyor.. Adamlar ölüm, şeytan gibi kelimelerle anlatıyorlar aşkı... [Bu mesaj Pyhenn tarafından 07 Ocak 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] 1- alçakgönüllük çok güzel bir huy bence tabiki herkesin kişiliğine göre değişir. 2- Toparlak fln diye lafları grubu gay lafının altına sokmaya calısanlara karşı söylemek istediğimin kısaca özetiydi ve taş fırında aynı şekilde kullandım lafın gelişi bir söz neden tepki veriyorsun anlamadım? saçma bir şey yok !! tartışma yaratmayalım. 3- bence Right here in my arms klibi gay fln diyenlere çok daha güzel bir örnek olur. Tabi wicked game de him in en güzel klasiklerinden biridir.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vaniLLe said: His Infernal Majesty diyorum baska biside demioruuuuuuum:D[signature][hline]when Love and Death embrace.. abv. abv... ALLAH BELANI VERSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vaniLLe said: ville valo'nun yesil sürmeliii gözlerine kurbann olayim JOIN ME IN DEATH(ölürsem kabrime gelme!!) ! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vaniLLe said: son noktayi koyalim artik ayip oluyo tongue sticking out smiley GAY METAL die bisi yoktur... olsa bile HIM gay metal yapmazz... ayrica HIM in bütün elemanlari evli smiling smiley ville valo'da gay diildir cünkü ben evlencem grinning smiley AHAHA of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Kendiyle barışık imajı çizmek dışında yapabileceğin hiçbir şey yok Vanilya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 PrudenT said: vaniLLe said: ville valo'nun yesil sürmeliii gözlerine kurbann olayim JOIN ME IN DEATH(ölürsem kabrime gelme!!) ! ... ahahahahuaah vanil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ooofffff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gelişim eğrisi fena değil ama. 5 sene sonra atom mühendisi bile olur isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vanille neyse de kaan'ın mesajları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Xaenin said: Gelirlerse felaket olur cidden deliririm =) Your pretty face is going to hell !!! =)) Ville'in gay olması sesinin güzel olduğu ve karizmatik bi insan yavrusu olduğu gerçeğini değiştirmez yani .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 topikte bi him arkamı dövsün denmediği kalmış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 of kaan ve ilke..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barnacle said: topikte bi him arkamı dövsün denmediği kalmış sdf. aehuehauhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 abi ben baya kotuyum, vanil de baya kotu de, kaan cok ayri bi kulvarda bu baslikta ya. ahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Abi tamam ben de kotuydum de, bu kadar da kotu olmamistim, pes. ASFLJBSDLJF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Penthesilea said: End aaAAAaaaY dont vana fol in laaav[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Xaenin said: Gelirlerse felaket olur cidden deliririm =) Your pretty face is going to hell !!! =)) Ville'in gay olması sesinin güzel olduğu ve karizmatik bi insan yavrusu olduğu gerçeğini değiştirmez yani .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. ne kötüsünüz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kaan adeta gay bir fanboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ahahasdfsdfdsfds abi... ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar