yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Çift kişilik ipek marka soft ortopedi (epey rahat) yatak (1.90x1.40) + başlığıyla birlikte sandıklı baza takımı satıyorum. 2,5 yıl kullanıldı, temiz. Satma nedenim evde yer açma adına tek kişilik karyolaya geçmek. Yer: Abbasağa / Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 evde yer açma adına tek kişilik karyolaya geçmek mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 uv ışıkla resmini koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Evet, seks hayatından bahset biraz. Var mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 daha güzel açıklayayım 2+1 amma ufakcana bir evim vardı tek başına yaşadığım. geçtiğimiz haziran (2013) istanbul'da iş bulan bir arkadaşım yanımda kalmaya başladı, geçen eylül ayında erasmus'a gideceğim için bana da evi devredecek birisi lazımdı, aynen arkadaşa teslim ettim. şimdi döndüm ve aynı evi tertipleyerek iki kişi yaşamaya karar verdik. (o esnada hem ev arkadaşı düşüncesine ısındım hem de sağlayacağı ekonomik durum hoşuma gitti. bir de adam kabin memuru, fazla evdee durmuyor. kebap yani) bu yüzden ilk stratejik adımımız bu oldu. öte yandan çift kişilik yatağa ihtiyacım da yok, uzun ilişkiden kaçınmam gerekiyor kafamı o yönde bir hizaya soktuğumdan ötürü. durum bu. niye bu kadar açıkladıysam sffdsfds sonuç olarak gayet mutluyum bence :P çarşafsız kullanmadık yatağı. kim yattıysa da çok beğendi hakkaten güzel ve rahat yatak. içiniz rahat olsun. yataksız sadece bazayı veya sadece yatağı da verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 caps yok mu kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yazmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Aşağı yukarı kaç saat ve ne sertlikte seks yapıldı üzerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 tek kişilik yatakla takas yapar mısın bazalı? benimki yataş öyle ipek falan değil kaliteli yatak üzerine para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Fiyat nedir, bende öyle birşey arıyordum inş tuzlu değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 arkadaşla sığamadık eve yollarımızı ayırmaya karar verdik dolayısıyla yatağı elimde tutmaya devam ediyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Plot twist.. 5 günde neler değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Arkadaş senin odanda mı yatacaktı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 5 gün değil 2 hafta falan fazla bişi değişmedi, kavga-gürültü yok. kendimizi kandırdığımızı anladık. ev hakkaten küçücükmüş, ben unutmuşum, arkadaş da iyi muhakeme edememiş anlaşılan ben yokken. böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Deliler gibi seviştik, sonra çift kişilik yatağı kullanmaya karar verdik falan gibi bişey beklerken hayal kırıklığı oldu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 hayırlısı be gulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Rerore said: uv ışıkla resmini koysana ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 axedice said: Deliler gibi seviştik, sonra çift kişilik yatağı kullanmaya karar verdik falan gibi bişey beklerken hayal kırıklığı oldu =/ http://th07.deviantart.net/fs70/200H/f/2011/288/7/a/i_know_that_feel_bro_by_rober_raik-d4cxn5a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar