yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Çift kişilik ipek marka soft ortopedi (epey rahat) yatak (1.90x1.40) + başlığıyla birlikte sandıklı baza takımı satıyorum. 2,5 yıl kullanıldı, temiz. Satma nedenim evde yer açma adına tek kişilik karyolaya geçmek. Yer: Abbasağa / Beşiktaş.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 evde yer açma adına tek kişilik karyolaya geçmek mutsuzluk
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Evet, seks hayatından bahset biraz. Var mı mesela?
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 daha güzel açıklayayım 2+1 amma ufakcana bir evim vardı tek başına yaşadığım. geçtiğimiz haziran (2013) istanbul'da iş bulan bir arkadaşım yanımda kalmaya başladı, geçen eylül ayında erasmus'a gideceğim için bana da evi devredecek birisi lazımdı, aynen arkadaşa teslim ettim. şimdi döndüm ve aynı evi tertipleyerek iki kişi yaşamaya karar verdik. (o esnada hem ev arkadaşı düşüncesine ısındım hem de sağlayacağı ekonomik durum hoşuma gitti. bir de adam kabin memuru, fazla evdee durmuyor. kebap yani) bu yüzden ilk stratejik adımımız bu oldu. öte yandan çift kişilik yatağa ihtiyacım da yok, uzun ilişkiden kaçınmam gerekiyor kafamı o yönde bir hizaya soktuğumdan ötürü. durum bu. niye bu kadar açıkladıysam sffdsfds sonuç olarak gayet mutluyum bence :P çarşafsız kullanmadık yatağı. kim yattıysa da çok beğendi hakkaten güzel ve rahat yatak. içiniz rahat olsun. yataksız sadece bazayı veya sadece yatağı da verebilirim.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Aşağı yukarı kaç saat ve ne sertlikte seks yapıldı üzerinde?
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 tek kişilik yatakla takas yapar mısın bazalı? benimki yataş öyle ipek falan değil kaliteli yatak üzerine para vermem.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Fiyat nedir, bende öyle birşey arıyordum inş tuzlu değildir
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 arkadaşla sığamadık eve yollarımızı ayırmaya karar verdik dolayısıyla yatağı elimde tutmaya devam ediyorum. saygılar.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Plot twist.. 5 günde neler değişti?
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Arkadaş senin odanda mı yatacaktı ki
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 5 gün değil 2 hafta falan fazla bişi değişmedi, kavga-gürültü yok. kendimizi kandırdığımızı anladık. ev hakkaten küçücükmüş, ben unutmuşum, arkadaş da iyi muhakeme edememiş anlaşılan ben yokken. böyle.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Deliler gibi seviştik, sonra çift kişilik yatağı kullanmaya karar verdik falan gibi bişey beklerken hayal kırıklığı oldu =/
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Rerore said: uv ışıkla resmini koysana ahahah
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 axedice said: Deliler gibi seviştik, sonra çift kişilik yatağı kullanmaya karar verdik falan gibi bişey beklerken hayal kırıklığı oldu =/ http://th07.deviantart.net/fs70/200H/f/2011/288/7/a/i_know_that_feel_bro_by_rober_raik-d4cxn5a.png
Öne çıkan mesajlar