zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ne güzel, seks yapanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mortis said: Ulgio said: Abi spiral? Bence en rahat yöntem o, bi taktırıyorsun sonra 3-5 sene endişeye mahal yok. abi spiral çok acılıymış ya takılması. Ya abi işini bilmeyen hekime denk gelirsen hakikaten can yakıyomus ama uzun süre koruyo sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Baska problemleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 kes at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aquila said: evet abi forumda adamin yazdigini gorup cocugunu aldirmaya kostu herkes. en azından nekro'nun söylediğim şeyden haberi olmaması ihtimali bile yazdığım bilgiyi önemli kılar akilacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Spermlerini dondurt, geri dönmek zorunda kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 çocuk sonra white walker olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mithat said: Bu korunma olayı inanılmaz can sıkıcı geliyor bana , vazektomiye bakiim dedim onunda geri dönüşü var ama çok zor ve pahalı diyorlar. Böyle kolayca kısır bırakacak sonra kolayca tekrar çalışır hale getirebilecek yöntem var mı? steroid hem performans artar sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konu 1.5 sayfa kadar çok seviyeli gitmiş lan. Sonra 2. sayfanın ortasından sonra patiliğinizi göstermişsiniz. hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Ya sıkıntı zaten cinsel yolla bulaşan hastalıklar değil , evli barklı adamım , zaten banada cinsel yolla hastalık bulaşırsa çok daha büyük sıkıntım var demektir adsfadsf. Hani iki saniye bağlatıp geri getirecek falan bir olay olsa çok iyi olur. Doğum kontrolün erkek olanı yok mu lan :D Alalım her gece yatmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Black-ice said: evliysen dışarı ejeküle ol yeter ya. :P her ejekülasyondan sonra işedin mi yüze baya düşüyor zaten. tamam işte. Tek harfin anlatım üzerindeki etkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mithat said: Doğum kontrolü hapının erkek olanı yok mu lan :D Alalım her gece yatmadan :D Şu olaydı iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Aynen , yan etki man etki alırdım her türlü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Asteroth said: Black-ice said: evliysen dışarı ejeküle ol yeter ya. :P her ejekülasyondan sonra işedin mi yüze baya düşüyor zaten. tamam işte. Tek harfin anlatım üzerindeki etkileri. ne etkisi anlamadım hamile kalma oranını azaltmak için yüzüne işiyorum ben kızların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 O zaman düşen ne oluyor onu da bir izah edersen içimizde kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 valla şimdi ben de emin olamadım cümle düşmüş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Bakıyorum konu gene işemli, sıçmalı fantezilere gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 O zaman her boşalmadan sonra işersen cümle düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 her boşalmadan sonra cümleyi düşürürsen işemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 olm link verdik ilk sayfada siz işemeli sıçmalı yaptınız gene. İMPLANON NORPLANT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=khoaA3rVNI0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Yalnız vidyo youtubea tost makinesinden yüklenmiş kusura bakmayın. Neyse daha düzgününü buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aids'si geçtik hadi herpes diye birşey var. tek eşli takılmayacaksan ya da her partner değişiminde tam genital check-up raporu istemiyorsan o kondomu takacaksın arkadaş. bu o kadar acı bir gerçek ki aklı olan oral seks yaptırırken bile takar o zamazingoyu. antibiyotiklerin aciz kaldığı bir sürü yaygın hastalık var olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Herpes dediğiniz zamazingo condom olsa da geçebiliyor. Önce bunu bir bilin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 1-2 yüzyıl öncenin tarihi karakterlerine bakıyosun ressam yazar vs. alayı frengiden gitmiş yazık lan asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar