Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Uzun zamandır böyle bir topic açsam mı diye düşünüyordum. 60'ların şarkıları topiğiyle alakası yoktur yani. ... 60ların, 80lerin şarkıları ara sıra radyoda çalar durur. Onlar radyoların klasik şarkılarıdır. Bu tür bildiğiniz neler var? İlklerini ben söylüyüm, ne demek istediğimi de anlarsınız. Alphaville - Sounds Like A Melody, Big In Japan Mori Kante - Yeke Yeke Laura Branigan - Self Control Scorpions - Wind Of Change Falco - Jeanny
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 -Eagles >Hotel California -Alphaville >Forever Young -Village People >Y.M.C.A.[hline]__seksendort.com__ smthng bout sex&dirt
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Elvis Presley - Jailhouse Rock Chuck Berry - Johnny B. Goode Simon and Garfunkel - The Sound Of Silence Black - Wonderful Life[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 -Alanah Miles >Black Velvet -Velvet Underground >Bitter Sweet Symphony -Cure >Love Song -Tesla >Love Song[hline]__seksendort.com__ smthng bout sex&dirt
Berk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 aah aahh oldies aklıma gelenler :: King Crimson - Epitaph Grand Funk Railroad - Heart Braker Deep Purple - adamlar o kadar çok hit şarkıları varki =) Simon and Garfunkel - Sound of Silence Boney M - Daddy Cool/Rasputin/Ma Baker bi ara tonla yazarım[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 -Grand Funk Railroad >Some Kind of wonderful -Cream >Layla -S. Wolf >Born To Be Wild[hline]__seksendort.com__ smthng bout sex&dirt
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 aha aradığım şarkılardan biri işte rasputin. Okur okumaz aklıma melodisi geldi çıkartamıyorum da aklımdan..
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 -UB40 >Red red Wine -Man at Work >Down Under -Manhattan.. >Smooth Operator -Dire Straits >Your Latest Trick ... ve daha en az 20 şarkı -Paul Anka >Diana[hline]__seksendort.com__ smthng bout sex&dirt
can Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 hani beatles?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 radyolarda "oldies" olarak sürekli çalan bir şarkısını duymadım onun.
can Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 sonucta onlar da 70'lerden ve asmis sarki yapiyorlar. bu yeterli sanirim. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 70lerden ve aşmış şarkı olması benim için yeterli değil. Ben daha çok, 60-80lerin şu an radyolarda "oldies" olarak çalan şarkılarını arıyorum
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 birkaç şarkı buldum yazıyım buraya: Roy Orbison - Pretty Woman Beach Boys - Barbara Ann Elton John - I'm Still Standing Wham! - Wake Me Up Before You Go Go Eurythmics - Sweet Dreams Kaoma - Lambada Laura Branigan - Self Control Thin Lizzy - Whiskey In The Jar Barry Manilow - Copacanaba (At The Copa) Scorpions - Wind Of Change Bir de Cake - Never There eklemek istiyorum..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ney nanna na die bi şarkı çalıyo ama 89-90 senesinde çıkmıştı heralde.[hline]i love this game!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Belinda carlisle - circle in the sand, time after time[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Deep Purple> Smoke On the Water[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 chemical brothers - it is a sin[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ulan o pet shop boys - it is a sin olcaktı di mi? büyük ayıp ettim..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Gary Moore-Still Got The Blues,Parabilmemne Highways,Empty Rooms Deep Purple-Smoke On The Water Scorpions-Wind of Change,Still loving you Eric Clapton-u look Wonderful tonight(şarkının adı boylemi emin deilim) Bon Jovi-Always[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 21 November 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Animals-The house of the rising sun Mamas and The Papas-California Dreaming The sound of silence ın Richard Clayderman yorumu da şahane
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ten thousand maniacs - Because The Night Bill Withers - Ain't No Sunshine When She Is Gone blondie- call me kiss - i was made for loving you dire straits - money for nothing/sultans of swing grease - bissürü ........ (bi de kütük gibi zenci bi kadının söylediği bi şarkı vardı. sözlerini hatırlamıorum ama pump up to jam gibi bişi olabilir. [serbest çağrışım])[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 t.i.m.e-trippin into sunshine... bu aralar 3-4 kere edenk geldi ayrıca ne pis sarkıdır bulamadım bi turlu!!!
Draven Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 black sabbath - paranoid led zeppelin - stairway to heaven pink floyd - another brick in the wall
Öne çıkan mesajlar