olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Bu sabah bir posta aldım trafik idari para cezası tutanagı işte neyse baktım plaka bizim fakat ceza tarihi ve yeri alakasız 26 haziranda bursa'da yemişim cezayı.(Hayatımda Bursa'ya gitmişliğim yok.) Sonra baktım bir de resim iliştirmişler bir baktım resime motor var resimde EK bizim plaka resimdeki motorun plakası EF gerisi aynı bizimkiyle. Şimdi bnm asıl anlamadıgım bu tutanakta motor resmi koyup cezayı otomobile keserken hiç düşünmediler mi acaba bir yanlışlık falan olabilir mi diye. Plakayı da doğru okuyamamaıs salak memur. Şimdi ben bu cezayı ödiyecekmiyim? İtiraz falan ediceksem önce ödeyip sonra mı itiraz edicem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Selam, Foto haricinde kağıtta plaka yazıyor mu? 'Ayıkla pirincin taşını' diyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Tutanakta yazan plaka bizim fakat ihlali yapan arac bir motorsiklet(bizimkisi otomobil) detaylı resimleri mevcut. Tutanagı düzenlerken sanırsam EF yerine EK diye giriyorlar ve bizim araca kesiliyor ceza. Bir de dediğim gibi hayatımda bursaya gitmiş bir insan değilim ki bursa'da ceza yiyeyim. Trafik mahkemesi falan diyor tutanakta işe bak yaptıkları salaklık icin mahkemeye mi başvurucaz itiraz icin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 hemen bugun itiraz et 7. gun bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tebliğ tarihinden itibaren 15 günmüş süre, edicem zaten sanırım bir dilekce falan yazdırırlar tutanakla birlikte yarn sabahtan giderim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Sadece fotoğraf olmasa bile itiraz edebiliyorsun sanırım, üstüne yanında gelen fotoğraf suçsuz olduğunu belgeliyor çıkmış sana, jackpot :p Sorun olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 sorun olmaz ama uğraştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Selam, Gidip itiraz etmen gerekli çünkü sistemde ceza senin plakada. Ama bunu başvurulacak yeri neresi bilemiyorum : Belki trafik şubesi PC başında 3-4 tuşa basıp düzeltebilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bizim bürodaki avukata sordum önce trafik şubeye bir yazı yazarız dedi ordan cevap gelmezse mahkemeye itiraz ederiz dedi. Yarın yollarız subeye yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Sorun olmaz, cok da ugrastirmaz. Dogru yere tek dilekceyle halledersin Yillar once benzer bisey olmustu bize ama resim yoktu ortada, orda olmadigimizi kanitlamak gerekti, o birazcik ugrastirmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar