Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik cezası itiraz.

olorin84

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah bir posta aldım trafik idari para cezası tutanagı işte neyse baktım plaka bizim fakat ceza tarihi ve yeri alakasız 26 haziranda bursa'da yemişim cezayı.(Hayatımda Bursa'ya gitmişliğim yok.) Sonra baktım bir de resim iliştirmişler bir baktım resime motor var resimde EK bizim plaka resimdeki motorun plakası EF gerisi aynı bizimkiyle. Şimdi bnm asıl anlamadıgım bu tutanakta motor resmi koyup cezayı otomobile keserken hiç düşünmediler mi acaba bir yanlışlık falan olabilir mi diye. Plakayı da doğru okuyamamaıs salak memur.

Şimdi ben bu cezayı ödiyecekmiyim? İtiraz falan ediceksem önce ödeyip sonra mı itiraz edicem ?
Sosyal ağlarda paylaş

Tutanakta yazan plaka bizim fakat ihlali yapan arac bir motorsiklet(bizimkisi otomobil) detaylı resimleri mevcut. Tutanagı düzenlerken sanırsam EF yerine EK diye giriyorlar ve bizim araca kesiliyor ceza. Bir de dediğim gibi hayatımda bursaya gitmiş bir insan değilim ki bursa'da ceza yiyeyim. Trafik mahkemesi falan diyor tutanakta işe bak yaptıkları salaklık icin mahkemeye mi başvurucaz itiraz icin şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...