Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cirkin kız değil,kıllı kız değil,aptal kız değil,kokoş kız değil ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynı durumu bende yaşar gibi oluyorum. hani zayıflarsa kurtarırı olan kızları motive etmek adına bazılarına "ne kadar hoş yüzün var en genç ve güzel olacağın zamanlarda fazlalıklarla yaşamak niye ? " ya da " zayıflarsan çok can yakarsın" ve hatta ekstra gideri olanlara "zayıflarsan seninle çok eğleniriz" ve benzeri şeyler diyorum..
Mesaj tarihi:
Kyra said:

aynı durumu bende yaşar gibi oluyorum. hani zayıflarsa kurtarırı olan kızları motive etmek adına bazılarına "ne kadar hoş yüzün var en genç ve güzel olacağın zamanlarda fazlalıklarla yaşamak niye ? " ya da " zayıflarsan çok can yakarsın" ve hatta ekstra gideri olanlara "zayıflarsan seninle çok eğleniriz" ve benzeri şeyler diyorum..

niye siskolara oynuon ki
hazir zayiflari varken
Mesaj tarihi:
Sosyal sorumluluk projesi gibi birşey düşünebilirsin. Boylu poslu kızlar böyle biliyorum bir incelseler en güzel yıllarını çok daha zevkli geçircekler.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

topic adı şunu hatırlatıp duruyor ya çok alakası da yok ama ne bilim

geceden gündüze değil de... bugünden yarına değil de... çok acil olarak değil ama çabuk çabuk

http://www.haberpi.com/images_up/polat_alemdar1.jpg

ya şu çok başarılı bir respond ya, hani ingilizce olsa direk imgurda hugelolda falan başsayfaya çıkar
Mesaj tarihi:
şimdi şişman/kilolu ile obez farklı şeyler arkadaslar
genelde sempatik/neşeli olur kilolu insanlar
kendi elinde olmayan sebeplerden dolayi kilo da almiş olabilirler
bunlari gozetin yargılarken cevrenizdekileri
bir kortizol tedavisine bakar valla matruşka gibi olursunuz
  • Yeni Oluştur...