Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aynı durumu bende yaşar gibi oluyorum. hani zayıflarsa kurtarırı olan kızları motive etmek adına bazılarına "ne kadar hoş yüzün var en genç ve güzel olacağın zamanlarda fazlalıklarla yaşamak niye ? " ya da " zayıflarsan çok can yakarsın" ve hatta ekstra gideri olanlara "zayıflarsan seninle çok eğleniriz" ve benzeri şeyler diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 eğlenirken zayıflasın abi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Flassh said: trde balık etli yok götuı yağ baglamıs var sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Kyra said: aynı durumu bende yaşar gibi oluyorum. hani zayıflarsa kurtarırı olan kızları motive etmek adına bazılarına "ne kadar hoş yüzün var en genç ve güzel olacağın zamanlarda fazlalıklarla yaşamak niye ? " ya da " zayıflarsan çok can yakarsın" ve hatta ekstra gideri olanlara "zayıflarsan seninle çok eğleniriz" ve benzeri şeyler diyorum.. niye siskolara oynuon ki hazir zayiflari varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Çekirdekten alıp yetiştiriyordur zayıfları bakmıyorsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 o da bi taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Sosyal sorumluluk projesi gibi birşey düşünebilirsin. Boylu poslu kızlar böyle biliyorum bir incelseler en güzel yıllarını çok daha zevkli geçircekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Kyra beni de erit bende filinta gibi olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 hallederiz. tüm dünyayı eritiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Black-ice said: topic adı şunu hatırlatıp duruyor ya çok alakası da yok ama ne bilim geceden gündüze değil de... bugünden yarına değil de... çok acil olarak değil ama çabuk çabuk http://www.haberpi.com/images_up/polat_alemdar1.jpg ya şu çok başarılı bir respond ya, hani ingilizce olsa direk imgurda hugelolda falan başsayfaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 http://i.imgur.com/UwPWJsd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 abiler çok kötüsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 şimdi şişman/kilolu ile obez farklı şeyler arkadaslar genelde sempatik/neşeli olur kilolu insanlar kendi elinde olmayan sebeplerden dolayi kilo da almiş olabilirler bunlari gozetin yargılarken cevrenizdekileri bir kortizol tedavisine bakar valla matruşka gibi olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar