Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Kıprıs kötü mü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 En iyisi Ukraynaya gitmek abicim, karışıklıktan istifade en taşını koluna takıp getirecen misafir mülteci ayağına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Direk kemer tarafına gidiceksin canım karşim. PS: Antalya'dayım. Ön Bürocuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 bi studio bulup yer ayırtın işte daha ne istiyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 axedice said: Nerde karar kıldınız? Ben de bayram için bi yer bakıyorum ama hiç bi yeri beğenmedim. Daha doğrusu bizim güney sahilleri kemer memer kafama yatmadı pek. Tek giderim heralde. Amacım turist kızlarla halvet olmak. Teşekkürler. Ha bu arada yurt dışı da olabilir kararsızım Daha karar veremedik. Mykonos zorlamaya çalışıyoruz da mantıklı fiyatlarda ve iyi otel kalmamış. Geç kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Santorini ye de bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Geçen sene euro 2.2 TL iken ne güzelmiş ha, şimdi Avrupaya tatile gitsen 1 euro = 3 TL , geçen seneye göre %30 daha pahalıya geliyor tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 vivavale said: abi kemer tarafını düşünürseniz crystal aura beach iyidir. bi sayfa öncede yazdım ya da zihnimde yazdım olarak kabul etmiş de olabilirim. fayda maliyet oldukça dengeli. türk çok az belki 1 ya da 2 aile denk gelir. çoğunluk rus, alman, polak aralara serpiştirilmiş doğu ve kuzey avrupalılara rastlarsınız. gayet sakindir, tek eksisi vardı gözüme çarpan o da plajı. denizi temiz ama çok taşlı ve bi anda derinleşiyor. bu mu lan dengeli fiyat. 5 gece için 2 kişi 14500TL ben mi çok fakirim anlamadım ki arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 barbu said: vivavale said: abi kemer tarafını düşünürseniz crystal aura beach iyidir. bi sayfa öncede yazdım ya da zihnimde yazdım olarak kabul etmiş de olabilirim. fayda maliyet oldukça dengeli. türk çok az belki 1 ya da 2 aile denk gelir. çoğunluk rus, alman, polak aralara serpiştirilmiş doğu ve kuzey avrupalılara rastlarsınız. gayet sakindir, tek eksisi vardı gözüme çarpan o da plajı. denizi temiz ama çok taşlı ve bi anda derinleşiyor. bu mu lan dengeli fiyat. 5 gece için 2 kişi 14500TL ben mi çok fakirim anlamadım ki arkadaş. panpa sana özell fiyat çekmişler. sdjljdfsskjdslkffdljdlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 SIKYAHONAW said: Antalya ve Alanya ya kesinlikle gitmeyin. barzo mekanları. İstanbul un arka sokakları bile daha düzgündür. Türklerin alınmadığı mekanlara girememişsiniz galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 iki bekar katil: mykonos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 mykonos diye çıktık yola alanya oldu sdfs. yer kalmamış hakkaten mykonos'ta düzgün ve ödenecek otellerde. Alanya'yı ikimiz de çok bilmiyoruz. oraya gidicez. apaçisi çok diye duydum. nasıl davranmalı lan alanya'da. pati apaçileri bir yardım edin. monşer kalmayalım oralarda sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 2 bekar yapmıştık alanya zamanında. her yanda taş gibi ruslar falan görmekten beyin zarlarımız hasar görmüştü ve o rus bolluğu arasında sadece türk ayarlayabilmiştik. yazlıkta kalmanın kötü yanıydı ama bu otelde falan kalacaksanız çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ha amaç seks miydi bu arada ben böle daldım direk konuya asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Noldu bunlarin balayi plani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Dur daha evlenmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 http://leaveyourdailyhell.com/wp-content/uploads/2011/09/Mykonos-Gay-e1315979601494.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 lan gay değiliz amk. size inat tatil dönüşü burayı rusa boğacağım. lord argos gibi hergün farklı topic açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Dikkat et de kizlar -16 olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 lord argos gibi olunca da sıknıtı olur..doğru diyorsun. ayarlarız merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar