Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki bekar tatil

barbu

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Nerde karar kıldınız? Ben de bayram için bi yer bakıyorum ama hiç bi yeri beğenmedim. Daha doğrusu bizim güney sahilleri kemer memer kafama yatmadı pek. Tek giderim heralde. Amacım turist kızlarla halvet olmak. Teşekkürler.

Ha bu arada yurt dışı da olabilir kararsızım

Daha karar veremedik. Mykonos zorlamaya çalışıyoruz da mantıklı fiyatlarda ve iyi otel kalmamış. Geç kaldık.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi kemer tarafını düşünürseniz crystal aura beach iyidir. bi sayfa öncede yazdım ya da zihnimde yazdım olarak kabul etmiş de olabilirim.

fayda maliyet oldukça dengeli. türk çok az belki 1 ya da 2 aile denk gelir. çoğunluk rus, alman, polak aralara serpiştirilmiş doğu ve kuzey avrupalılara rastlarsınız.

gayet sakindir, tek eksisi vardı gözüme çarpan o da plajı. denizi temiz ama çok taşlı ve bi anda derinleşiyor.

bu mu lan dengeli fiyat. 5 gece için 2 kişi 14500TL

ben mi çok fakirim anlamadım ki arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

vivavale said:

abi kemer tarafını düşünürseniz crystal aura beach iyidir. bi sayfa öncede yazdım ya da zihnimde yazdım olarak kabul etmiş de olabilirim.

fayda maliyet oldukça dengeli. türk çok az belki 1 ya da 2 aile denk gelir. çoğunluk rus, alman, polak aralara serpiştirilmiş doğu ve kuzey avrupalılara rastlarsınız.

gayet sakindir, tek eksisi vardı gözüme çarpan o da plajı. denizi temiz ama çok taşlı ve bi anda derinleşiyor.

bu mu lan dengeli fiyat. 5 gece için 2 kişi 14500TL

ben mi çok fakirim anlamadım ki arkadaş.

panpa sana özell fiyat çekmişler. sdjljdfsskjdslkffdljdlk
Sosyal ağlarda paylaş

mykonos diye çıktık yola alanya oldu sdfs. yer kalmamış hakkaten mykonos'ta düzgün ve ödenecek otellerde.

Alanya'yı ikimiz de çok bilmiyoruz. oraya gidicez.

apaçisi çok diye duydum. nasıl davranmalı lan alanya'da. pati apaçileri bir yardım edin. monşer kalmayalım oralarda sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...