DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 o adamın yaptığı belgeseli bende duydum.ama herif abartıyo 3 ay mı ne günde 3 öğün mcdonalds yiyo..ulan bi insan 3 ay hngi yemeği yerse bi gariplik olur.yiyosa kebap yemeye çalışsın 3 ay 3 öğün[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Genellikle böyle markalar bağımlılık yapan maddeler kullanıyorlar o yüzden devamli istiyorsunuz bir süre ara verdikten sonra güzel olmadığını anlıyorsunuz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 konuyla alakasız görünebilir ama dili iyi kullanırım aslında. bir kaç zibidi velet okuma yazmayı bilmiyor diye bişe olmaz nasıl olsa. vaktiyle bir okulda bir hoca demişti bize "ne eşşekleri mezun ettik" diye. okuma yazma bilmeyen adam olsa olsa cahil eşşek olur o da benim muhatabım olamaz. Kıraç : Eşşeği Saldım sözleri Eşşeği saldım çayıra Otla karnın doyura Gördüğü düşü hayıra Yoranın da avradını Derince kazın kuyusun İnim inim inilesin Kefenin diken iğnesin Dikenin de avradını Kazak abdal lütfeyledi Yaktı köyü mahveyledi Sorarlarsa kim söyledi Soranın da avradını hadi benden eyvallah yagri ben yokum bundan sonra![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 arbyss üstüne tanımam çok sefiyom yaaa erimiş kaşar hmmmm[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bellow konuyu saptırıp adamın ağzını sulandırma :-) ka$ar felan ne öle.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kaşarlar beef in üstünde duruyo böyle susamlı ekmek yanında süfer bir patates dadından zor yenioyr muhteşem bir tadı var. ühühü ben gidiyom :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sonuc olarak tadı guzl olsada kimyasallar oyl hissttirsede onu yerken keyif alıyomumyum evt sorun ne canım mc chicken cektiii[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 chemical peki bu tatlandırcılar marketlerde satılıyormu:P madem öyle diosun deniyelim alalım lombak burger yapiyim kendim tatlandırıcıyı benim burgere katıyım bi işe yarıcakmı? SAtılıyormu yani bu tatlandırıcılar bir bilgin varmı?[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 MC'nin bence bütün maaaamülleri igrenc ya. O hamburgerleri falan hamburger değil bence. Hele sıcak cikolata sakın içmeyin... Uzun süre mc de yemek yemediyseniz hiç bir kaybınız yok bence yememeye devam edin.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 armra ne diyorsun sen şimdi birkaç türkçe bilmiyen zibidi diye? Ya ben burada istesem çatır çatır yazarım bütün imla kurallarına dikkat ederek ama üşenirim madem türkçen iyi otur oturduğun yerde bitek türkçen iyi diye başkalarına "ehehue mc.donald şirketini yiyo lan" gibi laf atmaya hakkın yok. bende benim bildiğim konularda mesela "eheheh salağa baklan hedeyi hödö yapmış eheh" yapıyormuyum? Bide bu maddeleri bulamassınız kolay kolay:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Ardeth, 05 Ocak 2005 21:35 tarihinde demiş ki: bende çin yemeğinde oluyor benzer durum yemeyince tadı kötü demiyorum ama unutuyorum ama çk severim Hadi bu hafta sonu yiyelim? ne dersin?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kısacası aç iseniz canınız çeker tok iseniz çekmez. AMa patates kızartmasını her zaman çeker.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Zegna, 06 Ocak 2005 02:14 tarihinde demiş ki: bigmac siz bi hayat dusunemiyorum ben yahu :) 2 gun yemezsem sinir yapio hehe hah olay bu :P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 antalyada Mc Yörük's vardı harikaydı.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Absolut, 06 Ocak 2005 02:15 tarihinde demiş ki: Kısacası aç iseniz canınız çeker tok iseniz çekmez. AMa patates kızartmasını her zaman çeker. Tamamda patates kızartmasının mc'le ilgisi yokki coğu yerde guzel, bira varsa zaten süper.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 mc donalds da seviorum, burger king de ikisi de yaşamımın bi parçası olmaya devam edicek 100 kiloyu vurmadığım sürece :P "uzun süre yemeyince" olayına tek katkım ise uzun süre yemedikten sonra yiyince çok keyifli oluyor demek olur ehuehu.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 *!kahrolsun emperyalizm* ama burgerın sarımsaklı mayonezine hastayım[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Hayvarla McDonalds kıyaslanmış, çok güzel. 1 konserve ki sigara pakedinden küçük konserveler, ne kadar haberin var mı ? Ehohoho, 1 jumba boy kolanın içine hayvarla doldurursan o parayla yeni Mcdonalds açabilirsin ahah. Gümüş kaşık değdirilmez havyara, bozar havyarı hemencecik, sedef kaşık kullanılırmış eskiden o sebeple. Yaa yaa.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Bellow, 05 Ocak 2005 23:03 tarihinde demiş ki: arbyss üstüne tanımam çok sefiyom yaaa erimiş kaşar hmmmm Beef'N Cheddar. Yok böle bişi. Hastasıyım.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arkadaşımla bizdeyiz. Aloservis'i kullanıcaz, önceki gün ökküz gibi içmişiz, bünye yemek istiyo. "Alo?" "Kaydınız var mı bık bık." "Var evet lölö." "Siparişinizi aliim." "Jumbo boy BigMac alıcam bi tane, bi tanede mc chicken tek olacak." "Başka?" "Yiğit ne istiyosun abi, hm evet hehe, 10 tane cheese burger istiyoruz." "Öhm, tatlı olarak ?" "Bi saniye, yiğit tatlı ister misin?Ha evet, 2 tane daha cheese burger." "Toplam lölö milyon lölö binlira ödeme şekli ?" "Nakit." "Afiyet olsun." "Sana da gözüm."[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Adamı görseniz sıska birşey. "Abi böyle daha ucuz oluyo, üstelik, bak *2 tanesini üst üste koyarak* al sana big mac." Ve doymadı.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Alexi_Septimus, 06 Ocak 2005 05:51 tarihinde demiş ki: "Afiyet olsun." "Sana da gözüm." Hehehhe Hatta ve hatta gel bir sandalye cek beraber yiyelim :D[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 old mcdonalds has got a farm iaiaio[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 n ekimyasalı ya ne diyosun chicken whopper ile mc chicken ı karşılaştırıyorum, ikisni de son 3 gün içinde yedim CW de domates, marul alevde yapılmış tavuk göğüs eti var MC de marul, hardalımsı bir sos, mayonez, tavuk şinitzel var ben CW yi severim, niye, çünkü tavuk göğüs eti şinitzelden daha cezbedici, domates daha iyi kimyasal falan naptın sen ya kimyasal zxatne olan bişi içlerinde, biz onlara yemeklerin maddelerinin molekülleri diyorduk ama bilemicem seni chem[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sarmısaklı ekmege bayılırım burger king 'in ımmsss nefis...[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar