arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bildiğin dandik. esinlendikleri kitabın konusu da dandik zaten. o yüzden iyi olma şansı yokmuş. gerçi threadi aquila açtığı için de dandik olduğunu kestirebilirmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 /resurrection ikinci sezonu izleyen yok mu? sezon finalini yapmış bu hafta. 5 sezona kadar da gitme imkanı varmış vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ben izliyorum.baya underrated kalmış dizi.herkese hitap etmeyebilir,biraz yavaş ilerliyor ama şans verince sürüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ilk sezonu bitirdim, denildiği gibi herkese hitap etmeyebilir. hadiseyi yaşayan insanların psikolojilerini anlatıyor daha çok. en azından ilk sezon için öyle diyim, ikinci sezonu bilmiyorum. ben beğendim yahu, evet biraz yavaş ilerliyor konu ama sezon finali güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ikinci sezon fena değildi ya, otel muhabbeti falan güzel olmuş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 evet o bölüm benimde favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o bolume ben de cok bayildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 kafayı yedirtti dizi 3.sezona başlıyorum yeni. kaliteli ve güzel bir dizi ama liv için izlenmez dizide sönük kalmış çok. bundan sonra patideki vizyon yorumlarına dikkat etmemem gerektiğini anladım. bide chiefe üzüldüm adam spoiler ufak ölüp ölüp diriliyor adam kafayı yedi iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=EwO8iI90cGw?feature=oembed" width="459"> Şöyle bi video düştü önüme. Çok güzel diziydi be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 kadın bu dizide çok büyük oynuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar