destur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Aluriel said: kaç b kira ödüyorsunuz o sisteme siz şu an? 4 b veriyoruz /gâliba/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Jaegerjaquez said: bu oyun 10 yıllık falan değil mi 50 kere yapılmıştır istasyon türkelr tarafından sadfsf 50 kere yapılması marifet değil ilk atıldığında o istasyona imzanı çakmak türk adı vermek önemli . akabinde sistem ve istasyon kimin eline geçer ise geçsin dotlanda o sisteme baktığında ilk veriliş adını türk adı olarak görmek ve türk oyuncuların attığını anlamak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 abi ben eve hiç oynamadım ama acaba bana neden uzay temalı bir mmorpgde TÜRK İSMİ taşıyan (inseparables hariç tabi) bir şey üretmek bu kadar önemli bir hayat kaidesi neden bu kadar gurulandırıcı bir durum bunu açıklarsan çok sevinirim. ya da daha anlaşılır ve havalı (cool yazmadım türkçe olsun diye) olması için; aBi bEn eVe HiÇ oYnaMaDım aMa aCaBa BaNa nEdEn uZaY tEmAlI bİr MMoRpG'de TÜRK İSMİ TaŞıyAn (insparables hariç tabi) bİr ŞeY üRetMek bU KaDaR öNemLi biR HaYat KaiDeSi NeDen BU KaDar GuRuRlAnDıRıCı BiR DuRum BunU AçIkLArSan ÇoK SeviNirİm. not: 1 dakika 4 saniyemi aldı merak edenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 istasyonun pelerini var mı peki türkiye bayraklı? yoksa bi anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 uf TaM bnLiK bi SteYşInMıŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://www.edize.com/img/content/60/22/bunlar-da-aya-ayak-basan-ilk-turkler-500x408.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar