GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 I pad ile ilişkiye girmek için aparat yapmış adamlar. İşsizlikteki son nokta: "The company this week launches Fleshlight Launchpad, which allows users of their flashlight-shaped, vagina-like toy to plug it into the back of an iPad in order to 'fully immerse themselves' in whatever they're watching. The gadget "enables the user to enjoy the full Fleshlight experience while enjoying content or communicating live with a friend via applications like Facetime or Skype," makers Interactive Life Forms claim, with its trailer showing a man making use of one while video-chatting with his girlfriend. Any partner's first reaction to this would surely be 'why the hell are you f*cking your iPad?' though, so the attachment is presumably aimed at men without a significant other." http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/have-sex-with-your-ipad-thanks-to-the-new-sex-toy-noone-asked-for-9568074.html bu da tanıtım videosu https://www.youtube.com/watch?v=T6WBBXxScrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 yapılmıştı lan bu galiba önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bugün tarihli haber bilemedim nasıl bir gereksizliktir ki bu. hayır 2. el e satamazsın bunu kullandıktan sonra ipad i şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Aha webcam sex baska boyuta tasindi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 o kadar parayı apple urunlerine verince doğal olarak ürünün işlevselliğinin yanında extra şeyler bekliyorsun. rus falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 olm arkadan adamın annesi babası bişey yazsa nolacak lan. olur mu olum bu ya !!! bi de tek tabletli evlerde bi tur da bana verseneciliği olur bunun nası bi çirkinliktir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 adam dokunmatik ekranlı ince hafif tablet bilgisayar keşfetmiş steve jobs... adamın icadının geldiği yere bak resmen ...kiyorlar aleti ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ya tam meme gelcekken devirdi ekranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 tablet kırılır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Esh said: Aha webcam sex baska boyuta tasindi simdi olasılıklar limitsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 baskasinin zevk pombasi ipad alinir mi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Jaegerjaquez said: tablet kırılır lan senin kırmayacağın seks objesi yok ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ohoo çocuğumuz bile oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Masakari said: Ohoo çocuğumuz bile oldu. ipod? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ismi "launchpad" ... muhteşem yaaa :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ben bu fleshlightın stoyadan modelelnmişini almıştım amsterdamda. tuttuğum eve geçince ani bi deneme yaptım elin bile yerini tutmadı. bende dolabın içine koydum giderken biri nasiplensin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 belki landlord stoyalıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bende flashlight almak istiyodum bunu öğrendiğim iyi oldu. Sağol moriarty, beni masraftan kurtardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Fanboiler zaten sanal seks yapıyolardı cihazlarıyla. Gereksiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 oculusla daha immersive olani geliyor zaten, tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Kimsenin Ipad'ine dokunmam bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 fleshlightına dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 iOS'taki gereksiz app'ler gibi aksesuarların da suyu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 launchpad adinda uygulama cok guzel yaa ufaktan dj lik yapabiliyosun konuyla pek alakasi yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ulan millet neyi silkeliceğini şaşırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar