Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 jeton düsmedi ki. zaten ulan bu araba neden calismiyor diye düsününce aklima geldi. yanlis yapabilecegim. birde köprünün bitimde yolun ortasinda kalinca panik oluyorsun. araba seat ibiza 2002 model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Belki basina gelenler okur. Az önce aradim tamirhaneyi. adam paticige tas cikarir sekilde trolledi beni. Kusura bakma hemso senin araba pert dedi. Icinden böyle bisiler akti gitti sdfsdf. calismis araba 10 euroluk benzin dahil 135 euro bana girdi. filtre degismis. ne filtresi anlamadim bide klima suyu vs koymuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 GEÇMİŞ OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ucuz atlatmışsın abi geçmiş olsun. Yalnız deponun yakıt pompalarının falan temizlenmesi gerekiyor onları yapmamışlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 aynı olay bizim arkadaşın clio'suna oldu, ama tabi tr olduğu için kendi doldurmadığından shell yeni araba verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 özel bir yag varmis onu akitiyorlar. iste püskürtme, gecitigi yollar vs o sivi/yag ile temizleniyormus. arabadan hic anlamam adamin bana söyledigi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 beni alman ustalara emanet edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 türktür o usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 moriarty said: beni alman ustalara emanet edin. abi adam kürt türkiyiden. bence 20-30 euro gecirdi gibi hissettim. ama arabadan cakmadigim icin itiraz edecek halim yok. birde internete baktim 100 euro civari temizleme islemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ginaly said: türktür o usta alman trollük yapmaz. ama araba olurken gel bi cay icelim yak bi sigarada demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Selam, Arkadaşlar lütfen! Bu arada geçmiş olsun, büyük çoğunluk temizlemeyle kurtarıyor. O değişen de mazot filtresi ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar