moriarty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 dünyanın en müthiş ve en acıktıran esprisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 daha erken olmemin sebebi sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 bizi canlı canlı gömdüler anasını satiyim biz napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 boyun kac sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 5 10 filan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 cm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 175 180 arasi filan galiba. bilmiyom olcmedim boyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Selamlar, 1.67 m boy ve 50-52 kg ağırlığa sahip biriyim. Bayadır spordan uzak kaldım, arada sırada okulda yüzmeye gidiyorum sadece. Hero's Journey Böyle bir programa başladım. İçinizde yapmış/şuanda yapan birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 benim kilomla neden dalga geçildiğini biraz anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Phillamon said: Hero's Journey hmmmmmmmmmmmmmm. gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ahaha zevkli bişiye benziyo ya yapılabilir yani ama senin kilo almana çok da faydası olucağını sanmıyorum gerçi beslenmeyle alakalı ya birazda değişik geldi bilemedim denenebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Öyle çok aman aman kilo alma amacım yok zaten. Body Mass Index'e göre 18.5-25 aralığı normal değer. Benim boyuma göre 51.6 kilogram 18.5'e denk geliyor. 55 kilogram olup o değeri 20'ye çekmek hedefim. Dediğin gibi beslenmemi düzene sokabilirsem hallolur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 caps koy öyle rakamlarla olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 sen koysana bir tane forgiver , özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Capsi şimdi koymayayım ya, Afrikalı çocuk falan sanırsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Phillamon said: Selamlar, 1.67 m boy ve 50-52 kg ağırlığa sahip biriyim. Bayadır spordan uzak kaldım, arada sırada okulda yüzmeye gidiyorum sadece. Hero's Journey Böyle bir programa başladım. İçinizde yapmış/şuanda yapan birileri var mı? bu tarz program seviyorsan freeletics öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Freeletics de güzele benziyor, çok sağlam değişim videoları var Youtube'da. Ancak şuan için ücretli bir şey düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ücretli değil. ücret verirsen daha çok vidyo açılıyor sadece ama internette b ulursun zaten vidyoları. ha bence istedikleri para para değil. haftalık 5tl nedir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 joker kafaları https://www.youtube.com/watch?v=IBkoDiOJ_a8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Black_Hand ve Killer'ın başını yeterince şişirdim arkadaşlar, sizden de fikir alayım. Raw hands çalışıp bitmek tükenmeyen nasırlardan ve el acısı yüzünden yeteri kadar ağır girip potansiyelimi gerçekleştirememekten sıkıldım. Şöyle en az 1-2 sene kullanabileceğim kaliteli bir eldivene ufak çaplı bir hazine yatırmayı düşünüyorum. Habringer güzelmiş, hatta BB.com'dan ucuza alıp amerikadan getirtebilirim. Siz neler kullanıyorsunuz? Neler tavsiye edersiniz? Ha bi de Bilekli mi bileksiz mi? Ufaktan bonus olsun: https://www.youtube.com/watch?v=rrhc5-Fxo0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=9yYKH9K3xdQ Haha hoho ilk yorum he he. Panny Spirou 4 ay önce These guys physiques are great! Their secret? Well years ago jeff seid realised that the highest and purest source of protein was the jizz from another mans cock, so once realizing this he recruited some more fags then they all started to suck each other off post workout and well one thing lead to another and the LEGENDS OF AESTHETICS was born. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Eldiven konusunda ben 15 euroluk vb eldivenler aliyorum ebay'dan. Surekli ter emdigi icin arada yiakamak gerekiyor. Hem yikamadan hem de kullanimdan dolayi cabuk eskiyor. Bir yil gitmiyor ben de eldiven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 elma said: Raw hands çalışıp bitmek tükenmeyen nasırlardan ve el acısı yüzünden yeteri kadar ağır girip potansiyelimi gerçekleştirememekten sıkıldım. El acısından potansiyel gerçekleştirememek ney abi ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Phillamon said: Freeletics de güzele benziyor, çok sağlam değişim videoları var Youtube'da. Ancak şuan için ücretli bir şey düşünmüyorum. Freeletics insan işi değil abi, manyak bir program o.Fit değilsen kalp krizi geçirttirir adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar