Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ve kickback yerine herhangi bi overhead triceps extension veya rippetoe lying triceps extension yap ki 4 hareket yapmana rağmen triceps long head boş kalmasın
Mesaj tarihi:
ne kadar kötü de olsa salonda kendini vererek çalışıyosan, güçleniyosan ve iyi yiyosan gelişirsin. ideal ve dengeli olması için bütün uğraş. seni bana verseler bu programın yanından geçirtmem mesela
Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

Her gun antrenman yapacak vaktim ve azmim var. 'Kalkmadigi' noktaya kadar tamamliyorum setleri hep. Ne onerirsin mesela? Pm attim ama burada olsun ki benzer durumda olan insanlara faydasi olsun.

buraya yazdığını görmemişim. benim pm cevabı yapıştırabilir misin buraya?
dediğim gibi program kötü değil, özellikle de hareketler kötü değil. ama sen jaeger seviyesindeymişsin de işte biceps peak(hep aynı örneği veriyorum) için uğraşıyomuşsun gibi bi program yapıyosun. haftada 2 kere büyük kaslara 2(zorlarsak 3) sağlam hareket, küçük biceps/triceps/kalfa 1 hareket, karına da her gittiğinde yani 3-4 kere ağır 1 hareket yapsan(belki senin şu anki iddia durumunda 2) daha iyi olurdu. güçlenmeye kasabilirdin
kalan vaktin ve enerjinle de kardiyo yaparsın türlü türlü
Mesaj tarihi:
Phat nedir? Ben 5 aydir calisiyorum ama ameliyat oldum arada ve 1 ay ara verdim. Ilk basta amacim sadece sixpackti ama su an acikcasi greater good adina(kas kutlesi almak) vazgecebilirim sixpackten bir sure. Ama dedigim gibi su an kahvalti dahil butun ogunlerin disarda yendigi bir beslenme soz konusu. Ayrica bir ogun de masadan kalkamadigim icin sandvic turevi olmak zorunda. Bunlar eksilerim.

Arti olarak will power var. Bir de her gun gymde 2-3 saat gecirebilme luksu var.
Mesaj tarihi:
Sandvicle gecistirmek zorunda kaldigimda 2 kofteli ve sadece domates ve marullu burger ya da ayni sekilde 2 dilim tavuk gogus izgara yaptiriyorum. Protein olarak geride kalmiyorumdur ama gereksiz kotu carb(beyaz ekmek) giriyor bunyeye. Belki kepek ekmegine yaptirsam?
Mesaj tarihi:
bahsettiğin beslenme biçiminden ne kadar kalori, protein, karb yağ alıyosun anlayamıyoruz burdan. birkaç gün hesaplarsan çok iyi olur. salona 6 gün 2-3 saat vereceğine 1.5 saat versen de artan zamanla beslenmeyi ayarlasan?
Mesaj tarihi:
Sabah tavuk gogus izgara + pilav, salondan once bir muz, antrenmandan sonra protein shake icine yarim muz, sonraki ogunde iki kofteli ya da tavuklu marul ve domatesli sandvic, sonrasinda da tavuk ya da balik izgara ve yaninda salata ve bazen pure ya da pilav. Aralara meyve eklemek sorun degil. Icecek
olarak sadece su.
Mesaj tarihi:
acik bufe gibi degil mi, vegasta hep oyle asdf. restonrandan da soylesen gene kotrolun var uzerinde biraz, pilavla geliyosa pilavini yemezsin en azindan asdf. masaya kebap tabagi getirmiyolardir heralde, gerce orcun onu da yaptirir.
Mesaj tarihi:
bugün sosyalleşme zoruyla fast food yedik bir grup arkadaşla birlikte. Bünyeye Carls Jr. Hamburgeri verdim, kolayı zero alıp sos kuıllanmamakla teselli ediyorum kendimi
  • Yeni Oluştur...