Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BABA oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut büyük ihtimalle düşünmüşsünüzdür.Bize düşmez ama ben yinede söyliyim istedim : )
Bi banka hesabı flm yaparsanız çok iyi olur eğitimi ve 18 inden sonraki geleceği için

ne biliim sölemek istedim işte :) bi kusurumuz olduysa affola..

Ayrıca yürümeyi öğrendimi
onu hemen Beşiktaş maçlarına götür!!!
:=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Sovereign, 15 Haziran 2004 02:30 tarihinde demiş ki:
CONGRATULATIONSS!!
:tebrikz:

kız 1 yasına gelcek sen yenımı gordun =)[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
Aslan beşiktaşlı bi kerem o kız!

:tebrikz:

"Doğar doğmaz kımız diledi, biz anne sütü ile geçiştirdik" lafı da ayrı bir hava katmış;)

Analı, babalı, patili hep birlikte mutlu bir ömür dilerim sizlere.[signature][hline]
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

çocuk burda gelen canavarı gösteriyor siz hala kameraya sırıtıyorsunuz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bu arada şirin bir bebekmiş heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
çok şirin bişi ya bu çocuklar ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 24 Ağustos 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
çok şirin bişi ya bu çocuklar ^^

ben sevmem cocuk ya :)

sözmümüz meclis dışı tabii
aman yanii[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
  • Yeni Oluştur...