Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Selam pati ahalisi. ios cihazlarla sorunsuz wifi'ye baglanirken hicbir samsung aletinle baglanamiyorum. Sifreyi girdikten sonra wifi kaydoluyor ancak baglantim yok. Bu sorunun neden kaynaklandigini tahmin edebilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 nick post uyumu. first. /go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 dns ve proxy ayarlarının otomatikte olduğundan emin ol öncelikle, statik ip de ise böyle sorunlar olabiliyor, modemide resetle hatta modemin şifreleme türünü wep+wep 2 şeklinde ayarla admin menüsünden.. bütün cihazları kapatıp aç tabi bunları yaptıktan sonra modem dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 wifi ac ayarlanmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 nicke bakıp thread ismine bakıp hangisine lel çekeceğimi şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ekstra bi değişiklik yapmadıysan bağlanması lazım, spesifik olarak nasıl tüm samsung cihazlarında yaşıyorsun bu sorunu enteresan. wifi'da sorun vardır, mac adresi falan kısıtlanmıştır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar