Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"senden hoşlanıyorum" dediği için 2.5 yıl hapis alan eleman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Erzurum’da çalıştığı iş yerinde mesai arkadaşına “Senden hoşlanıyorum” diyerek sözlü taciz ederek tutuksuz yargılandığı 4. Asliye Ceza Mahkemesinde 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan M.A.’ya verilen hapis cezasını Yargıtay 14. Ceza Mahkemesi, yerel mahkemenin kararını oy birliği ile onadı.

“SENDEN HOŞLANIYORUM” DİYEREK SÖZLÜ TACİZ ETTİ

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, taciz olayı 15 Nisan 2009 günü Yakutiye İlçe Merkezinde meydana geldi. Özel bir iş yerinde görev çalışan A.E. (23) işyerinde çalışan M.A. (32) tarafından “Senden hoşlanıyorum” diyerek taciz etti. Mağdur A.E.’nin şikâyeti üzerine M.A. hakkında Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı.
..devamı
http://www.milliyet.com.tr/-senden-hoslaniyorum-sozune-hapis-gundem-1902427/

çenenizi tutun beyler
Mesaj tarihi:
e haber doğruysa, küfür yok bişi yok, cinsel icerik de yok, tehdit yok, sadece bir cümle sölemiş. ondada bir saldırı iceriği yok.

almıstır bı hakim birilerine yamanmak icin karar

neye nasıl dayandırmıslar merak ettim tabi
Mesaj tarihi:
"Ben kendisini defalarca uyarmama rağmen, bana sürekli “Senden hoşlanıyorum” diyerek rahatsız ediyordu. Sürekli bu taciz içerikli sözleri tekrarlaması üzerine ben de polise giderek şikâyetçi oldum" said:

Mesaj tarihi:
beyler burası türkyie tamam da bu kadar da değil ahahaha kesin adam ne biçim taciz etmiştir kaç kere de kız da şikayet etmiştir 50 defa, sonunda artık adamı almışlardır içeri ha bide sadece senden hoşlanıyorum dememiştir yani başka bişiler vardır kesin mesajlar aramalar falan
Mesaj tarihi:
adam senden hoşlanıyorum demiştir
kız da sktr be slk demiştir
adam da sie kezban bana kız mı yok demiştir
bunu kendine yediremeyen kezban da adamı mahkemeye vermiştir.

böyle de olmuş olabilir
  • Yeni Oluştur...