pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Erzurum’da çalıştığı iş yerinde mesai arkadaşına “Senden hoşlanıyorum” diyerek sözlü taciz ederek tutuksuz yargılandığı 4. Asliye Ceza Mahkemesinde 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan M.A.’ya verilen hapis cezasını Yargıtay 14. Ceza Mahkemesi, yerel mahkemenin kararını oy birliği ile onadı. “SENDEN HOŞLANIYORUM” DİYEREK SÖZLÜ TACİZ ETTİ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, taciz olayı 15 Nisan 2009 günü Yakutiye İlçe Merkezinde meydana geldi. Özel bir iş yerinde görev çalışan A.E. (23) işyerinde çalışan M.A. (32) tarafından “Senden hoşlanıyorum” diyerek taciz etti. Mağdur A.E.’nin şikâyeti üzerine M.A. hakkında Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı. ..devamı http://www.milliyet.com.tr/-senden-hoslaniyorum-sozune-hapis-gundem-1902427/ çenenizi tutun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://31.media.tumblr.com/86e25a27c45f20ca9b2da71cc62119d0/tumblr_moqqa2m8qm1sw2mk6o1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 caps isteruk bi de ponti açmış lan topici. olm tatil yaramadı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 yalnız nasıl hatalarla dolu bi metin o.. ben bile rahatsız oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 yalnız baya korkunc bı haber bu yargıtayda onayladığına gore şimdi emsal olacak bu karar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Olm bi seferlik bişey değildir heralde ya, sürdürmüştür sapık gibi devamlı ısrar etmiştir falan heralde di mi lan öyledir sdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 haber baya yanlış. taciz olduğu için değil işyerinde seksüel harras olduğundan ceza veriyolar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 e haber doğruysa, küfür yok bişi yok, cinsel icerik de yok, tehdit yok, sadece bir cümle sölemiş. ondada bir saldırı iceriği yok. almıstır bı hakim birilerine yamanmak icin karar neye nasıl dayandırmıslar merak ettim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ulan demek ki kazara sevse, idam edilicek adam. iyi ki sadece hoslanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 "Ben kendisini defalarca uyarmama rağmen, bana sürekli “Senden hoşlanıyorum” diyerek rahatsız ediyordu. Sürekli bu taciz içerikli sözleri tekrarlaması üzerine ben de polise giderek şikâyetçi oldum" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 vivavale said: caps isteruk bi de ponti açmış lan topici. olm tatil yaramadı sana ne tatili ya tatil yok bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 taciz amaçlı yüz bin defa söylersen herhangi bir cümle tacizdir. çok güzelsin de olur bu çok iyisin de olur. amaç önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 her sabah gunaydin diyoruz, o da olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 niyeti bozduysan olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 günaydın çok tehlikeli evet. sabah ereksiyonum geçmedi henüz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 deliveryne bağlı abi. sen dersen olmaz belki de bu örnekteki eleman dese olur sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hav yu duin gocis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 haberi yazan gazeteci akıllı sanıyor heralde kendini inanmadım ben senden hoslaniyorum'dan fazlası vardır kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Hem fazlası vardır hem de sürekli bişeydir bence, ülkenin hali ortada ama o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 beyler burası türkyie tamam da bu kadar da değil ahahaha kesin adam ne biçim taciz etmiştir kaç kere de kız da şikayet etmiştir 50 defa, sonunda artık adamı almışlardır içeri ha bide sadece senden hoşlanıyorum dememiştir yani başka bişiler vardır kesin mesajlar aramalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 adam senden hoşlanıyorum demiştir kız da sktr be slk demiştir adam da sie kezban bana kız mı yok demiştir bunu kendine yediremeyen kezban da adamı mahkemeye vermiştir. böyle de olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kufurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kız kabletmeyince gece ofiste bıraktığı kupasına ayağını sokmuştur gizlice, sonrasında olaylar gelişir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Silkseydi daha az ceza alirdi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar