Lyv Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Coming for XboxOne and Steam (PC) in 2015! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 enistengil mi yapiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 15 sene önce olsa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 disney dava acmasin bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 oo oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/ 3 saate unlock görünüyor, fiyatı da 30 lira. 10 saatte bitiyor mudur nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 gaza gelip bu gece bitirmesem iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 şu an inmeye başladı preload mıdır bilmiyorum da 1.9 gb iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 10 saate bitiyorsa daha iyi ya... çok uzun oyunlar bi süre sonra bayıyor Witcher 3 gibi falan değilse.. en azından bitsin aklımdan çıksaın başka oyuna başlıyım sdfs Cokomantis said: http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/ 3 saate unlock görünüyor, fiyatı da 30 lira. 10 saatte bitiyor mudur nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 mik ve kem çalışaydı tr first review yapıcaktım lan. oynuyorum çok fena bağlayıcı. baya da zor. ori ile kapışır gayet o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 harika gözüküyor https://www.youtube.com/watch?v=vaXtAu42KRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Zevk tabi de ben pek begenmedim grafiklerini / cizim tarzini. Sikici fransiz cizgi filmi gibi olmus. Ses efektleri de sirf sirin olsun diye kasilmis gibi duruyor. Literally unplayable sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 videoyu izledim de, bildiğin şu oyundan hallice, bossları metal slug'dan araklanmış dandirik bişey çıkmış ortaya https://www.youtube.com/watch?v=7RXoPTP2i1o adamların yıllar yıllar önce yaptığı şu nes oyunundan tek farkı grafik, başka bişey değil. ki şu üstteki oyundaki müzikler bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 zaten şu oyunu construct'ta bile kodlarsın önemli olan öne çıkan ya da fark yaratan şey artwork. indie'lerin hepsi aynı terane ona bakarsan. bas pikseli best seller olsun. sadece artwork için bile 31 lira değer bence. başka bi şey beklemeye gerek yok bolca eye candy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 neutrino said: Zevk tabi de ben pek begenmedim grafiklerini / cizim tarzini. Sikici fransiz cizgi filmi gibi olmus. Ses efektleri de sirf sirin olsun diye kasilmis gibi duruyor. Literally unplayable sdf abi evet böyle direk 2.dünya savaşı fln aklıma geldi, tam savaş sonrası iç karartıcı fransız animasyonları tadında olmuş. ıyyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 boyle bir oyunu oynayacak enerjiye, sabira en son ilkokul/nintendo gunlerimde sahip olmustum. simdi o enerji pvp oyunlarina falan gidiyor sdfg. fakat izlemeye doyamiyorum. atmosfer, ozellikle grafikler. altmisiki tane odul almasi lazim bu oyunun. en son bir yerden uyarlayip da boyle atmosfer ceken stick of truth olmustu. iki kisilik takim diye biliyorum. bu ondan da iyi uygulama. gameplay gozuktugu kadar standart degil. art'i basip es gecmisler denemez. misal su an bir boss fight izliyorum, oyuncu arka planda kart eslestirme yapmak zorunda. expansionla devam edeceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 -eee oyunu yapmışsın ama 40ların mickey mouse gibi olmuş *yani? -telif melif isterler *ne yapalım -kafayı değiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 du fitbol bölümünden ithalat yapayım http://forum.paticik.com/thumbnails/10b/9f1/c1f/02c/45a/98d/275/c19/842/bbb/20_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 oytun gayet temiz. hem erken donem disney animasyon tadini cillip yakalamislas, hemde metal slug tadini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Ya cok ugrasilmis emek verilmis ama gameplay'i izlerken neyi nerden arakladiklari cok bariz geldi, o yuzden sevemedim. Adamlar gidip Mario, Super Frog, Street Fighter ve bir iki oyunu daha birlestirip, eski Disney stili ile sunmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 neutrino said: Zevk tabi de ben pek begenmedim grafiklerini / cizim tarzini. Sikici fransiz cizgi filmi gibi olmus. Ses efektleri de sirf sirin olsun diye kasilmis gibi duruyor. Literally unplayable sdf suna bir ornek versene yav merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 https://ih0.redbubble.net/image.11629888.2020/pp,550x550.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Lyv said: neutrino said: Zevk tabi de ben pek begenmedim grafiklerini / cizim tarzini. Sikici fransiz cizgi filmi gibi olmus. Ses efektleri de sirf sirin olsun diye kasilmis gibi duruyor. Literally unplayable sdf suna bir ornek versene yav merak ettim sunun gibi olanlar http://www.youtube.com/watch?v=ABvHTim9GEY cocukluk travması mıdır başka birşey midir bilmiyorum da, aşırı rahatsız oluyorum bu tarzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 ikiniz de baya yanlis anlamissiniz. @neutrino benim klavyem de turkce degil SIKICI olarak kastin neydi onu sordum @senko abi bula bula bunu mu buldun fransiz animasyonu diye tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar