Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizik Sorulari Yardim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lise degil Universite , 2. sinif dersi oldugu icin yapamiyor o da :D En zor dersleri verip 2 ders icin 1,5 sene okulu uzadi en son bu donem 1 dersi verdi son derside bu sorulardan odev aldi mezun olcak insanllah.
Mesaj tarihi:
Ulan bi deneyeyim dedim de hic bisey hatirlamiyorum be. Universitede harcadigim seneler direkt cop su anda. Meh.

Yanlis soru varmidir bilemm de sorular baya kolay gorunuyo. Fizik kitabini acsaniz ya da benzer orneklere baksaniz cat diye yaparsiniz gibime geldi.
Mesaj tarihi:
Valla ben 2004 de girdim universiteye bolum ziraat hic anlamam yani fizik, yoksa oturur cozerdim. 9 Eylul Universitesinden arkadasima yolladim ama sanirim okulda hoca kalmamis bakicam dedi ama hala ses yok.
Mesaj tarihi:
E said:

uğraşıp yapamam ama nasıl yapılacağını anlatabilirim istiyorsanız. know how

Suan iste aksam 7 bucuk gibi geliyor ileteyim yardimin dokuncaksa super olur.

Lancelion said:

http://www.a305teyim.com/dersnotlari suradan falan elektronik devre temelleri, devre analizi arasin, cozumlu orneklerden iki snde yapar.

Dedigim gibi aksam gelcek abi iletirim baksin support olacaksa ne alaa :)
Mesaj tarihi:
di said:

Ulan bi deneyeyim dedim de hic bisey hatirlamiyorum be. Universitede harcadigim seneler direkt cop su anda. Meh.

Yanlis soru varmidir bilemm de sorular baya kolay gorunuyo. Fizik kitabini acsaniz ya da benzer orneklere baksaniz cat diye yaparsiniz gibime geldi.

1-2 sene önce böle bişi vardı

mütiş özgüvenle saldırıp çözememiştim :/(/(//(/
  • Yeni Oluştur...