Thulan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Arkadaslar kiz arkadasimin tek ders sinavi icin hocasinin ona verdigi sorulari yapamadik; bilen varsa bi el atarsa cani gonulden sevindirik oluruz, persembe gunune vermek zorunda... [URL=http://s338.photobucket.com/user/bokcuk/media/3.jpg.html][/URL] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hangi lise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 çözmemeniz çok normal çünkü soruda hata var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 of norton thevenin geçen sene ne ugrastırmıstı unuttum ama hepsini sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 her dersi gecmis bu dersten şu soruları mı yapamıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Adam yardım istemiş tiriviri yapmayın da bilen yapsın bilmeyen sussun, her başlıkta ayrı troll sevdası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Lise degil Universite , 2. sinif dersi oldugu icin yapamiyor o da :D En zor dersleri verip 2 ders icin 1,5 sene okulu uzadi en son bu donem 1 dersi verdi son derside bu sorulardan odev aldi mezun olcak insanllah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Ulan bi deneyeyim dedim de hic bisey hatirlamiyorum be. Universitede harcadigim seneler direkt cop su anda. Meh. Yanlis soru varmidir bilemm de sorular baya kolay gorunuyo. Fizik kitabini acsaniz ya da benzer orneklere baksaniz cat diye yaparsiniz gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Valla ben 2004 de girdim universiteye bolum ziraat hic anlamam yani fizik, yoksa oturur cozerdim. 9 Eylul Universitesinden arkadasima yolladim ama sanirim okulda hoca kalmamis bakicam dedi ama hala ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 uğraşıp yapamam ama nasıl yapılacağını anlatabilirim istiyorsanız. know how Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://www.a305teyim.com/dersnotlari suradan falan elektronik devre temelleri, devre analizi arasin, cozumlu orneklerden iki snde yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 E said: uğraşıp yapamam ama nasıl yapılacağını anlatabilirim istiyorsanız. know how Suan iste aksam 7 bucuk gibi geliyor ileteyim yardimin dokuncaksa super olur. Lancelion said: http://www.a305teyim.com/dersnotlari suradan falan elektronik devre temelleri, devre analizi arasin, cozumlu orneklerden iki snde yapar. Dedigim gibi aksam gelcek abi iletirim baksin support olacaksa ne alaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 di said: Ulan bi deneyeyim dedim de hic bisey hatirlamiyorum be. Universitede harcadigim seneler direkt cop su anda. Meh. Yanlis soru varmidir bilemm de sorular baya kolay gorunuyo. Fizik kitabini acsaniz ya da benzer orneklere baksaniz cat diye yaparsiniz gibime geldi. 1-2 sene önce böle bişi vardı mütiş özgüvenle saldırıp çözememiştim :/(/(//(/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar