Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 efes malt 4 tane içtikten sonra bende sağlam baş ağrısı yapmaya başlıyor artık nedendir bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 maltin oyle garip bir seyi var iste cok iciremiyor bisiler oluyor dsfsdg doyum noktasina ulasiyorsun icemiyorsun felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Efes aslında çok güzel bi bira ama içtikten sonra çok kötü yapıyor, akşamı da ertesi günü falan çok kötü. TR'de 4-5 Efeş içtikten sonra hıçkırırdım, heralde alkolün etkisi derdim ama sonra bir süre yurtdışında kaldım, oradaki biralardan hiç hıçkırmayınca buradaki biraların vücuda daha zararlı olduğu kanısına vardım. Ama susuzluğun üzerine içilen efesteki o metalik tadı arıyorum birada ve biranın vatanı denilen yerlerdekiler de dahil Efes'ten başka hiçbirinde bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 o kötü tat hicbiyerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 şekersiz olduğuyla ilgili bişeyler yazıyordu üstünde ama içimi kesinlikle daha rahat geldi, içerken ve sonrası daha mutluydum bak canım da çekti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 BalisticGel said: Tuborg için. Boşverin Efesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 efes dışında haz etmiyorum ben,belki tuborg gold olabilir en yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Tuborg gold ile efes arasinda dunyalar kadar fark var ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Marmara gold eski tombul şişe tadı. Keşfedeli 1 ay falan oldu ama tek dezavantajı sadece 1 litrelik şişelerde satılması. kolum yoruluyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bardağa koy abi, zaten 1 litreyi nasıl soğuk tutuyosunuz bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Kendisi liverpool koylusu oldugu icin, oyle icer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi onu geçtim de hiç kendinize açımıyor musunuz marmara içerek ben bir kere içtim onu 1 ay osurdum durmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bende öyle bir etki yapmadı, lezzeti de gayet iyi. Bardağa testosteronlarımı mı koyacağım birayla beraber tam anlamadım orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar