arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 BulletRide said: Olcay fix almancı değil ya, ligde sense of homour'ı en kral adam dsfsdf ben seviyorum şahsen http://www.youtube.com/watch?v=ReFfc1D_-eo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 +90larda maç almalar başladı yine. benim anlamadığım biz +90larda maç veriyoruz elin adamları maç alıyor. var bizde bir cenabetlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kasımpaşa x2 bekliyorum diye oldu o, yapacak bir şey yok. chedjou top sürüp, ilk adam topa müdahale edip yine chedjou'nun önünde kaldığında depara devam etmesi ve akabinde 3 kişiyi daha ekarte etmesiyle birlikte korner atışı kazandığında maç yayını kapattım zaten. gol gelir dedim. son 3 haftada yanılmıyorsam 8. maçım 90+ da giden :( yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 https://twitter.com/KadroMuhendisi/status/521408458050920448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 keşke oyuncuları bulmak, transfer etmek tahtaya çizmek kadar kolay olsaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 rize kadar olamadık ya yazıklar olsun bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 90+3'te Edinho attı yine abi, onlardan bir farkımız yok asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Milenyumun Takım'ı niye oynamıyor söylesene Hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Biz yine 'cacık olmaz' modeline dönüp beklentiyi düşük tutalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 aslında beklenti avrupa performansı yüzünden oluştu. ligde bir tane benzer performansımız yok. hatta en azından 3 galibiyet ucu ucuna alındı. gerçi aynısı fener için de geçerli ama bizde o derbi modu yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar