Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bir de Gökhan dün iyiydi harbi, yani hataları oldu. Gol pozisyonu, çıkarken bir tane kaptırıp kontra yaptırmıştı. Birkaç tane de yine çalıma kalkışırken kaptırdı vs. ama genel olarak Beşiktaş'ın her ciddi pozisyonda adamın cidden büyük artısı vardı.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/6/besiktas-3-2-sivasspor-mac-ozeti

Genel Özet'te adamın galibiyete katkısını görebiliyoruz.

Ama işte Gökhan hep bu kadar iyi değil. Hep bu kadar iyi olsa zaten bu kadar keskin eleştirilmez.

edit: mini wotumu döşeyene kadar araya kişi girmiş, lel asdf
Sosyal ağlarda paylaş

aynen abi nedir bizdeki kendi oyucumuza cakma merakı anlamıyorum.

serdar harika maç oynadı, 1 tane hata yaptı, öldürüp gömdüler adamı.
biliç'i beğenmez, olcay'a küfür eder,töre'yi sevmez,veli zaten hic oynamasın gitsin takımda der. ozzy'nın götü kalkmıyor der.

bıktım cevremde su kafada dolaşan Beşiktaş'lılardan. sevin lan bu adamları, senin benim kadar saygı duyuyor giydiği formaya neyi varsa oynuyor.

beğenilmeyen Olcay gol krallığına oynuyor
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi olcay'ın attıgı golde gökhan var.
Ba'nın ilk golünde gökhan var
Balıkesir maçına bak yine golde gökhan var
İlk hafta 3 puanı getiren asiste bak yine gökhan.

cok eziyorsunuz adamı, tamam süper değil ama yeterince faydalı işte

applev0dka said:

aynen abi nedir bizdeki kendi oyucumuza cakma merakı anlamıyorum.

serdar harika maç oynadı, 1 tane hata yaptı, öldürüp gömdüler adamı.
biliç'i beğenmez, olcay'a küfür eder,töre'yi sevmez,veli zaten hic oynamasın gitsin takımda der. ozzy'nın götü kalkmıyor der.

bıktım cevremde su kafada dolaşan Beşiktaş'lılardan. sevin lan bu adamları, senin benim kadar saygı duyuyor giydiği formaya neyi varsa oynuyor.

beğenilmeyen Olcay gol krallığına oynuyor

abi katılmıyorum dediğine ama, hani olayım alttaki postlarda yazdığın gibi beşiktaşlı oyuncu düşmanlığı da değil. ama biz çok sıradan oyuncuları çok fazla övüyor, overrate ediyoruz.

Olcay iyi eleman dün biraz arkadaş gazladı ben de olcay töre deyince geyiğine olcay'ı da kattım içine.

ama misal olcay'ın golünde töre'nin nasıl bir payı var be abi? pozisyonu en saçma noktaya getirip BA'ya saçma bi pas attı, BA tanrıyım ben, inanacaksınız! diyerekten topukla al da at dedi olcay'a yani. töre'nin katkısı ne ki bu golde?

Hani diyorsun ya biz çok eziyoruz oyuncuyu diye, adam oynamıyorsa taraftar kesecek abi biletini. bizde bir kere göze girdi mi bir oyuncu en az 1 sezon sabrediyoruz. say sayabildiğine, ne adamlar bizde en az 1 sezon bok gibi top oynayıp şans buldular, özel hayatlarına dikkat etmediler, şampiyonluktan ya da şampiyonlar liginden ettiler, mükafatlandırıldılar. Bizde böyleyken fenerbahçe ne yapıyor? Adam performans vermiyorsa kesiyor biletini ve bunu da akıllı, mantıklı biçimde yapıyor. Adamlar Alex'i, Hoojdonk'u, Appiah'ı say sayabildiğine yahu kimleri kimleri sildiler ki bu isimler silindiyse geri kalanlara nasıl tahammül olmayacağını tahmin etmek zor değil. Ben biraz da bu yüzden sinir oluyorum bu oynamayan oyuncunun yüceltilmesi olayına. Töre'ye geçen seneden beri kılım, bu şl arefesinde Biliç'e söz verip gidip barda vurulmasından beri. Üstüne bir de gidip aldık, bir de bu sene bence minimum fayda ile oynuyor. Yani istatistiklere bakarsak da bence, kanat oyuncusu olarak ortası orta değil, korneri korner değil, pası pas değil. en önemli özelliği adam eksiltmesi, bunu da yapamıyor doğru düzgün bu sene. Hasbelkader bu maçta verdiği 2 tane pastan biri asist biri de asiste giden pas oldu ama bu gökhan iyi oynadı demek değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

şinaydır bütün maç yattı 88'den sonra 2 topa vurdu tum gs taraftarı tapıyor.

biz sezon başından beri gol atan, asist yapan oyuncularımıza bok atıyoruz olay bundan ibaret.

formsuzluk varsa taraftar değil hoca keser.
taraftar başkan yollar,taraftar TD yollar,taraftar oyuncu yollar.

oldu başka ?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim kafamdaki Beşiktaş'ta iyi bir yedek olur ancak Töre.

Ersan, Serdar Kurtuluş, Necip, Cenk Tosun, Gökhan Töre vs. bunlar hepsi benim kafamdaki Beşiktaş'ta yedek olur ancak. Hatta Pektemek'in bu seneki performansı olmasa at kulübeye sakatlık olunca girsin kadroya falan derim ama bu sene gösterdi kendini.

Gelen yabancılara bakıyoruz; Sosa, Atiba, Ba, P. Franco hepsi de bölgesinin değişilmezi, demek ki yabancı transferi ile takımın çehresi değişebiliyor. Töre konusunda da yerli alternatif bulmak zor elbet, ama yabancı transfer ile nice Töreler bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

şinaydır bütün maç yattı 88'den sonra 2 topa vurdu tum gs taraftarı tapıyor.

biz sezon başından beri gol atan, asist yapan oyuncularımıza bok atıyoruz olay bundan ibaret.

formsuzluk varsa taraftar değil hoca keser.
taraftar başkan yollar,taraftar TD yollar,taraftar oyuncu yollar.

oldu başka ?

sneijder tüm maç yattı sdfds

adamın gol attığı maçların bir tanesini bile kaybetmemişiz. oynadığı 60 maçta gol asist birlikte 30 dan fazla katkısı var takıma yine. daha napacak lan adam.

ayrıca her maç net 2 tane vur gol olsun pası attığı halde atamayan adamlara rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

o postta şinaydır kötü oyuncu falan mı dedim ?
ya da adama mi salladım.
iyi oynamadığı maçta bile cıkıp 2 tane çakıyor maçı kazandırıyor, taraftarı saygı duyuyor.

bizim taraftar ondan daha fazla rakamsal katkı yapan adama sövüyor, 2 top kaybetti, 3 çalım yaptı,5 kere taca attı diye.

bunu diyorum, sen konuyu nereye cektin Red :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse kolej havası falan demesin abi, futbol futbolcuyla oynanıyor. Daha ligin başı hiçbişi de belli değil zaten. Ayrıca bir bizde kolej havası meselesi var (ki bu de 3 sene üstüste şampiyon olduğumuz metin ali feyyazlı dönemden kalma bişi). geçen sene de dönüyordu o kolej havası vs. mavraları, ahanda sonucu bu oldu college ff'e döndü takım..

Bilic'e söz verdiler, soluğu barda aldılar
Sosyal ağlarda paylaş

çok amerikan özentisi bir laf o kolej havası ya, nereden çıkardılarsa asdfsda

esasen olay işte amerikan kolej takımlarındaki enseye şaplak, göte parmak modunda takılıp yine de gelen geçene sportif olarak vurmak gibi bir şey oluyor kolej havası

Kolej havası diyince işte disiplinli, genç dinamik arzulu vs. bekleniyor ama tam tersi lel

efsane beşiktaş'ta zaten öyle bir takımdı. Çok sorunlu ve özel hayatı karışık tipler hep başarıyı getirmişti. Anlatılıyor işte hikayeler içkili maça çıkanlar mı dersin, düzensiz idmanlar mı dersin vs...

Ama namağlup tek şampiyon o takımdan çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...