Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

http://www.arsenal.com/news/features/20140808/manchester-city-v-arsenal

"Before every Arsenal fixture, we’ll bring you a Scouting Report on the Gunners’ next opponents."

Arsenal böyle bişeye başlamış. Başlamaz olaydı. Beşiktaş maçına Dembaba ve matchfixing yazcaklar :(

Mesajı göndermeden önceki edit: Bunu "pis şikeciler" şeklinde yazmıyorum. Yazıda Man City'nin geçen sene yaptıklarından da bahsetmişler. Muhtemelen Arsenal, Beşiktaş'ı 8-0 dışında tanımayan taraftarlarına aradan geçen sürede Beşiktaş'ın ne yaptığından da bahsedecektir. Maaalesef içinde matchfixing'in olmadığı bir rapor hazırlamayacaklar.

Pfff....
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada tahmin ettiğim gibi bu Arap takımının sahibi M. City'nin sahibi olan Şeyh, birkaç bu tip transfer daha yapmış.

City'nin FFP yüzünden transferleri sıkıntı diye deneme amaçlı buraya alıyor deniyor. ABD de NY City'nin de sahibi ama ligler devam ettiği için oraya alamıyorlarmış deniyor.

Öyleyse zaten bize sekmezdi :( Yazık oldu. Sözler vs. verildiyse eğer elemana BAE seçmesi de gayet normal diyebiliriz.

Gerçi tutmadılar sözleri diyelim işte ispatlayamadı kendini, patladı. Bu yaşta BAE gidip resmen kariyerinden orada oynadığı süreden daha fazlasını da çalabilir...
Sosyal ağlarda paylaş

http://supportersnotcustomers.com/2014/08/08/to-hell-and-besiktas/

bir Feyenoord taraftarının gözünden.

said:
So Istanbul may not have proved to be as hellish as the media (and various Twitter hooligans) would have you believe, but it is certainly home to some of the most dedicated and completely insane fans in the world. The city is partly on another continent, but when it comes to football it is on another planet.
Sosyal ağlarda paylaş

Linnes ve Belhanda geliyor. Belhanda ile anlaşılmış, kulüp yöneticileri Salı günü TR'ye geliyormuş bonservis görüşmesi için...

Linnes içinde yarın görüşme yapılacakmış. Bu iki oyuncudan sadece bir tanesi Arsenal maçlarında oynayabilecek ki o da Belhanda / Ruiz ikilisinden biri olacak.

Linnes, Molde ile ön eleme maçına çıktığı için Arsenal'a karşı forma giyemiyor. Bu da demek ki eğer yerli bir sağ bek almazsak Alexis Sanchez ve en kötü ihtimalle Podolski'ye karşı yine devşirme sağ bek ile oynayacağız. Serdar en iyi ihtimal ama ağır kalır, Atiba sağa geçse orta saha rotasyonunda adam yok patlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Arsenale karşı sağbek solbek şu bu diye plana ne gerek var yahu, sonuç belli zevk almaya çalışın bari, kurayı çekenin hayvanlığı baştan.

"Tatar Ramazan" said:

Bence heyecanlanın, tecavüz geliyor çünkü, çok çok kötü oldu bu eşleşme.

koskoca adamsın ya niye böyle biri oldun ki sen
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

"Tatar Ramazan" said:

Arsenale karşı sağbek solbek şu bu diye plana ne gerek var yahu, sonuç belli zevk almaya çalışın bari, kurayı çekenin hayvanlığı baştan.

"Tatar Ramazan" said:

Bence heyecanlanın, tecavüz geliyor çünkü, çok çok kötü oldu bu eşleşme.

koskoca adamsın ya niye böyle biri oldun ki sen

Çünkü sinirlendim ve üzüldüm Arsenalin gelmesine, BJKlı arkadaşlarım feyenord bizi üçler derken ben yok olm Biliç güzel oynatıyor geçeriz diyordum.
Ama Arsenal bambaşka bişey maalesef hiç şansımız yok, üstüne Aziz yine denyo moduna geçti ve iyice moralim bozuldu açıkcası.
Herşey ballı GSnin istediği yönde gelişiyor, CLden alacaklar yine tek kulüp parasını, transferi ondan bekletiyorlar zaten BJK ilk maçı kaybetsin alırlar hemen stoperi falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha keza BJK de geçen yıl mal olmasa bu sene GS ön eleme oynuyordu. Öyle ufak şeylere takılınacaksa ohooo

İşini doğru yaparsan Arsenal'i de elersin MANU'yu da RM'yi de, ha %'den düşüktür ama %1 bile şansın varsa kovalaman gerek. En azından çabalarken gitsinler, mal gibi hiçbir bok yapmadan yenilip gelmesinler benim tek arzum bu.

Arsenal de çok güçlü takımda böyle abartı korkulacak takım değil. Az kork yeter asdf
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Çünkü sinirlendim ve üzüldüm Arsenalin gelmesine, BJKlı arkadaşlarım feyenord bizi üçler derken ben yok olm Biliç güzel oynatıyor geçeriz diyordum.
Ama Arsenal bambaşka bişey maalesef hiç şansımız yok, üstüne Aziz yine denyo moduna geçti ve iyice moralim bozuldu açıkcası.
Herşey ballı GSnin istediği yönde gelişiyor, CLden alacaklar yine tek kulüp parasını, transferi ondan bekletiyorlar zaten BJK ilk maçı kaybetsin alırlar hemen stoperi falan.

varsın elenelim abi, GS de alsın parasını. haketmeyerek para almaya takdir edersin ki yabancılık çeken bir kulüp değil. beşiktaş bu seneye çok iyi başladı. bu takım sıçar mı? varsın sıçsın, bu en fazla bir sezon daha böyle devam edecek. sonra başımızın üstüne çatı geliyor, her şey değişecek.
Sosyal ağlarda paylaş

BJK bu senede sıçmaz eğer Fikred arkasında durursa Biliçin, çünkü Biliç gerçekten iyi bir hoca. Dediğin gibi BJKnın geliri arttıkça işler düzelecek. Ama bir cenabetlik olduğu malum ezelden beri. Arsenal gelebilecek en komple takımdı ve eleme şansı yok maalesef, para ve reklam açısından çok iyi olacaktı normal düzeyde bir rakip gelseydi.

Öte yandan Aziz yakında kendi eşofman giyip TD olursa şaşmayacam, kırk yılın başı takım oturdu koşan savaşan kadro oluştu, hemen dinamitledi ruh hastası. Yeni çubuklu formadan alcaktım ama artık bunu yapana sümüklü mendilimi vermem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...