Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Vatan Gazetesi'nin iddiasına göre; 10 numara transferini Feyenoord maçı sonrasına bırakan Beşiktaş dün bombayı patlattı ve Bryan Ruiz'i 4 yıllığına renklerine bağlamayı başardı.

Beşiktaş, Ruiz’in ardından geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre’de de mutlu sona ulaştı. Rubin Kazan’la anlaşılmasına rağmen oyuncunun 1.8 milyon Euro istemesi nedeniyle açmaza giren transferde Gökhan, Olcay ve Oğuzhan’ın ücret seviyesi olan 1 milyon 450 bin Euro’ya ikna oldu. Kazan’a 4.5 milyon Euro ödeyecek olan Kartal, Gökhan’a kısa süre içinde imza attıracak.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse gelmemiş hemen asfdas

said:
TRANSFER | Manuel Lanzini, 6 milyon avro karşılığında B.A.E takımı Al-Jazira'ya satıldı.

21 yaşındaki adam niye Abu Dabi'ye gider lan... Beşiktaş'ın 1.5 milyon euroluk teklifini de kabul etmişti, kulüple anlaşamıyorduk.

Hadi kulüp 1M için seni bunlara verdi, sen niye gidiyorsun lan?

Garip lan, bu kadar yüksek potansiyelli adamın Avrupa'dan önce BAE gitmesi ...

Edit: Bu arada Avrupa'daki Arap takımlarından birinin pilot takımıydı Al-Jazira da hangisiydi unuttum. Belki deneme amaçlı onlar da aldırmış vs. olabilir de ARAP LİGİNDE NE DENEMESİ LAN...
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bir arkadaşla konuşuyordum şimdide büyük ihtimal delirmiştir, kulübün verdiği tek takıma gitmiştir diyor.

Bayağıdır ayrılmak istiyordu, sözleşmesi gelecek sezon sonu bitecekti yani takımda kalmayacağı da garantiydi. BJK'nin yıllık 1.5'tan 5 yıllık kontratına ok diyen adamın direkt Para için BAE seçmesi bana çok garip geliyor.

Ha tabii ki iyi para alacaktır da ama garip lan işte garip, son iki senedir Arjantin ligindeki en iyi adamlardan biriydi. Avrupa da bir çöp kulübe bile gidebilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun kurucu lazım bize, olcay nasıl desem tamamlayıcı pasör işte sıradan görevleri olan kanat oyuncusu

Oyun kurma görevini geçen sene çok verdik Olcay'a ama tutmadı. Oğuzhan onu çok iyi yapıyor ama 1 senedir inanılmaz formsuz, geldiği zamandan üstüne tek bir şey koyamayınca mecburen ya o yedek olacak, ya hırslanıp yerini koruyacak ve gelenle oynayacak vs.

Bu ikisinden başka koskoca takımda oyun kurma yetileri olan adam yok, hatta ne ikisi Olcay'ı çıkar işte yok.

Takımda pas özelliği yüksek adamların sayısı bayağı arttı. Motta, Franco, Atiba ve hatta Ba ile iyi sistem takımı olmaya gidiyor ama halen top taşıyacak ve taşıdığı top ile takımı pozisyona sokacak formda adam eksiğimiz var.

Ruiz'i ben çok istiyordum. Tam bu işin adamı ayrıca Oğuzhan tekrar form tutarsa kanada geçer oradan da işine devam eder. Hatta Olcay - Oğuzhan - Ruiz tarzı bir hücum üçlüsü de olabilir, önlerinde tabii ki BA

Lanzini de kanatlarda efektif olabilen bir adam diyorlardı ama işte bilmiyorum. Zaten planlarda Oğuzhan'ı adam etmek var belli çünkü bu mevkii için gösterilen tüm adaylar aynı zamanlarda kanatlarda da sorunsuz oynayan çok yönlü adamlar hep.

Yine de asıl sorun halen geriden gelip top çıkartacak adamın eksikliği, yani gerçek anlamda bir BTB oyuncusu. bunun da yerli olması gerektiğinden sorunlu mevkiimiz olarak kalacak gibi gözüküyor.

Atiba profesyonelliği ile iyi kapatıyor ve gayet iyi götürüyor ama bu sene en kötü Şubat'a kadar her şekilde üç kulvarda yarışacak takımın tek bir opsiyonu olmamalı, yanında iyi yedek olmalı ...
Sosyal ağlarda paylaş

oğuzhan 100% güvenilir bir topçu değil. ne 90 dakika çıkaracağı ne de sorumluluk alacağı ne de tabela yaratacağı, hiçbir garantisi yok. o mevkide güvendiğin tek oyuncu olabilmesi için daha çok yol alması lazım. o işi yapabilecek başka biri kadroda yok. o yüzden aranıyor. asıl soru o ihtiyaç sağ bek ihtiyacından daha vahim mi? her maç ortasahadan bir oyuncuyu sağ beke kaydırarak ne kadar verim alabilirsin? sakatlık durumlarında o yerleştirme ortasahanı zayıflatmaz mı? misal atiba'yı sağ beke koymak zorunda kaldın. bunları düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...