ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bu arada kayseri diyip geçmeyin, muazzam karılar var sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Seks meks dendi abi icin rahat olsun. Sosyal kabul istegi insanlari baya kutuklestiriyor ya, dakika basi 10 kere aynen diyenler goruyorum. Elalemin her dedigiyle nasil ayni fikirde olabilirsin ki? Ama yok, ne desen aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 aynen abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Aynen birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 öff bu aynen bulaşmıştı bi ara bana iş yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 lan sosyal kabul dediğin maslowun ikinci basamağı zaten. götüne giyeccek don bulunca millete göstermeye gidiyon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 asldjakld fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 onu diyoz olum işte biz de (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 konuya ciddi cevap vereyim bi de. herkesin amacı farklı gibi görünse de herkesin isteklerinin sırası hiç değişmez. önce karnını doyurup başını sokacak bi ev arasın sonra bunları kaybetmeyecek kadar güvenli bi gelir sağlama arayışına girersin sonra bak ben survive edebiliyorum diye hiç tanımadığın insanlara bile halini göstermeye kasarsın eğer kendini kabul ettireediysen ve bunun eksikliğini hissediyosan ölene kadar burada kalabilirsin ve sanki hayatın amacı buymuş gibi gelir sana. hasbelkader gerçekten seni kabullenen birileri olduysa bu sefer kendi gerçekliğini onlara kabul ettirmeye çalışırsın bu da toplumda saygı duyulacak bi konum arayışında olduğun bi döneme gelir, genelde andropozda filan nabıyorum lan diyip kafana göre takılmaya başlasın ve bu noktadan sonra bireysel olaran mutlu olmak iç huzur filan nihai amacın haline gelir. eğer bu basamakları sırasıyla yerine getirmeden dur lan mutlu olayım bari yapamadım diğerlerini dersen gözün açık gidersin. bu kadar basit ve sikko şeyler işte amaçlarımızı şekillendiren şeyler. ve en kötüsü de bunların hepsini ölmemek ve neslini devam ettirebilmek için yapıyor olman ve bu esas amacını saçma sapan şeylerle baskılıyor olduğunun farkına bile varmaman. insanın hayattaki amacının bi bakterinin hayattaki amacından hiç bir farkı yok. sadece beynimiz daha kıvrımlı olduğu için kendimizi kandırabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kardişim ne de güzel açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Su yeşili boyayayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ginaly said: kardişim ne de güzel açıkladı. aynen kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 hepinizi intihar ettiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2-bnL5FInXE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ginaly said: sözüm yukarıdaki fakirlere, bana günlük yaşantınızda yaptığınız tek bir hareket söyleyin ki sosyal kabul içermesin. ama bilinçli ama bilinçsiz. muhakkak aynı sonuca varır. Yasadışı döğüşüyorum. İki kere kaybettim şimdiye kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar