Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amaclarimiz ve onlari sekillendiren etkenler uzerine

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

konuya ciddi cevap vereyim bi de.
herkesin amacı farklı gibi görünse de herkesin isteklerinin sırası hiç değişmez. önce karnını doyurup başını sokacak bi ev arasın sonra bunları kaybetmeyecek kadar güvenli bi gelir sağlama arayışına girersin sonra bak ben survive edebiliyorum diye hiç tanımadığın insanlara bile halini göstermeye kasarsın eğer kendini kabul ettireediysen ve bunun eksikliğini hissediyosan ölene kadar burada kalabilirsin ve sanki hayatın amacı buymuş gibi gelir sana. hasbelkader gerçekten seni kabullenen birileri olduysa bu sefer kendi gerçekliğini onlara kabul ettirmeye çalışırsın bu da toplumda saygı duyulacak bi konum arayışında olduğun bi döneme gelir, genelde andropozda filan nabıyorum lan diyip kafana göre takılmaya başlasın ve bu noktadan sonra bireysel olaran mutlu olmak iç huzur filan nihai amacın haline gelir. eğer bu basamakları sırasıyla yerine getirmeden dur lan mutlu olayım bari yapamadım diğerlerini dersen gözün açık gidersin. bu kadar basit ve sikko şeyler işte amaçlarımızı şekillendiren şeyler. ve en kötüsü de bunların hepsini ölmemek ve neslini devam ettirebilmek için yapıyor olman ve bu esas amacını saçma sapan şeylerle baskılıyor olduğunun farkına bile varmaman. insanın hayattaki amacının bi bakterinin hayattaki amacından hiç bir farkı yok. sadece beynimiz daha kıvrımlı olduğu için kendimizi kandırabiliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...