ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Merhaba, Samsung için geohot geliştirmiş. Fakat her telefonda çalışıyormuş. Locked bootloader'lı, S-OFF'ed HTC one'da denedim, root hakkı verdi. sadece 1 apk indiriyorsunuz ve reboot etmeden root hakkı veriyor. Custom Recovery'ye de gerek yok. bu işlem telefona zarar verebilir. hede hödö. http://www.xda-developers.com/android/breaking-geohot-roots-the-verizon-galaxy-s5-with-towelroot/ http://towelroot.com/ Bunun yararı ne diye sorarsanız; HTC one'da root etmem için Custom Recovery kurmam gerekiyordu. Bunun için de bootloader'ı unlock etmem şarttı. Unlocking de cihaza factory reset yaptırıyordu. Bu yöntem ile bunları yapmadan full stockken root hakkı elde edebildim. Adaway'i kurdum. Reklamlardan kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Aynen benimde işimi gördü. Uğraşmadım hiç boatloader unlock vs. Tel xperia sp. Geçen hafta yapmıştım, ancak o zamandan beri ace fishing adlı oyuna giremiyorum, hesabınız engellenmiştir diyor. Root yapılan tele engelleme yapılması mümkünmü? Sebebini anlayamadığından ilk aklıma gelen root oldu. Onuda sormuş olayım burdan, devlere mail atmaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Knox'a el ense cekebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 işlem geri alınabiliyor mu? flash counter falan üzerinde etkisi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Sanırım geri alınamıyor. Zaten gerek de yok geri almaya. En azından HTC one m7'de OTA'yı etkilemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Desire X Dual-Sim'de denedim olmadı. Reset attı ve sistem hata raporu verdi sdfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 linux kernel bi şeysinin tarihi bi tarihi geçmemiş olması gerekiyor diye bi şeyler yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Samsung S4 T-mobile'da calismadi. Bir sonraki versiyona artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 lg g2 ve discovery elite de denedik,ikisindede işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Adı exploit CVE-2014-3153. Towelroot diye apk sını yapmışlar işte. Neredeyse bütün linux kernelleri taa en baştan beri etkiliyormuş. Oyle yaziyorlar internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 miyaw33 said: lg g2 ve discovery elite de denedik,ikisindede işe yaradı oo yeee süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar