Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Selamlar, var mı böyle kampanyası olan bişey ya? Acil olarak sadece bir ya da iki aylığına temmuz(ya da temmuz ağustos işte) internet bağlatmam lazım eve. Ama modemim de yok bişeyim de. Komşularla birbirimizi sevmesek de konuşayım mı paşa paşa yoksa bi ara ttnetin interneti bağlat beğenmezsen ilk iki ay iptal edebiliyosun diye bişeyi vardı öyle şeyler hala var mı? teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ttnetin sitesinde yazcılara özel tarzı bi kampanya görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 aa mantıklıymış o 133 tlye iki ay internet. hava parası şu parası bu parası derken 150 160 olur heralde max. gerçi bi de modem bulmam lazım kablosuz modemim de yok. hatta eve gelen kablo da yok, ttnet onu çekmek için çok naz yapar mı çok para ister mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Ne yapacaksın internetle? Günlük şeylerse 3G modem işini görebilir o kadar kısa süre için, tesisat bağlatmakla falan da uğraşmamış olursun. Yok arada download falan da yaparım diyorsan olmaz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 al bi vınnn ya da komsudan tırtıkla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Aynen 3g yardir 3 ayli kampanyali veriyolar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 10GB Avea 55TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kendim için değil ki işte evde başkası kalcak işte 3 4 hafta ona da internet çok elzemmiş internetten çalışıyormuş benim de evde internet yok. gündüzleri yakınlarda bi kafenin kepengi açık interneti 5kbpsyle falan çekiyo onla takılıyorum akşamları kepeng inince o da gidiyo sdfg bi sorayım nası bi şey lazım 3g internet yeter mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar