Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Sen biraz talihsizmişsin. Bakımlardan sonraki açılışlarda hemen girebilirsin aslında.
Şuan login server gg.. İçerde oynuyor millet ama dışardan giriş yok sanırım.

Ben de bir karakter açayım dedim ama karakteri oluşturamadım. Kaldı öyle.. Yeniden deneyince giriş yapamamaya başladım.
Gerçi sitesinden gördüğüm kadarıyla karakter oluşturmada da problem varmış görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl oynamak istediğine bakar.
Yan hikaye gibi düşün. Bir kaç tane de skill veriyor işte.

uğraşamam diyorsan = soldier
hikaye için = scientist
gezmek için = explorer
ben farmcı olacam, zengin olacam her saniye değerli diyorsan = setler

tabi setlerde böyle dediğime bakma.. etkisi çok az.. Biraz buff felan veriyorsun işte farm için.

aha link: http://www.tentonhammer.com/wildstar/guides/wildstar-paths-guide

@Chastor
kozmetik felan var işte. Birer tanede marketden booster (3 çeşit booster)
Sosyal ağlarda paylaş

mecburen kasacaksın o seçtiğin yolu.. Fakat son seviyeye gelip, geri dönüp kasması daha hızlı olur.. Ama acelen ne? eğlene eğlene kasarsın işte.. Keşfe çıkarsın, eşya felan atar.

oyunda bilinmesi gereken en büyük şey, bazı eventlerde yaratık keserken xp alamazsınız. kısaca xp için quest bazlı gitmek daha iyi olabilir. Hatta "task" ları yapmayıp, direk story yaparak kasabilir sublar sorunsuzca (xp bonusundan).
Sosyal ağlarda paylaş

ara yüzler geliştirilmiş

yeni oyuncu deneyimi geliştirilmiş

karakter yaratma ekranları ve stat yapısı yenilenmiş

skill gelme hızı artmış (lvl 6'da, 6 ability slot oluyor), para ile skill alma kalkmış.

pvp'e 6'da başlanıyor, 6. level'da support'dan ek 3 skill geliyor, level 6'da healer oynamaya başlayabiliyorsun pvp amaçlı

yerde çıkan telegraphlara detaylı editleme gelmiş, renk, doku, kapatma açma fln gibisinden

configler detaylandırılmış

benim gördüklerim

ışıklandırma ve gölgeler konusunda ben hiçbir şey fark etmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun kurulu hali kaç çikabört bu arada?

Arkadaştan aldım dün dosyayı 12.6 gb diyor, netekim de copy/paste edince hemen update yapmaya başladı, girmedi oyuna. Ama onun versiyonu güncel yani son gelen yama falan değil, onun pc'de açtık oynadık çünkü, güncelleme istemesi çok saçma ki, bence mal gibi baştan çekiyor.

Niye şu başka pc'ye attığında illa uyuzluk yapıyor mmo'lar hastasıyım. Var mı çözümü bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

yavaştı ama o kadar yavaş değildi.

sanırım şey yapıyor kopyalamadan sonra, bütün dosyaları valide ediyor yeniden. o da okumadan dolayı uzun sürüyor. 1 saat fln model isimleri yazdı sonra patch yaptı (kopyalamadan sonra patch çıkmıştı) ve çalıştı.

ps. bende akk'dayım

http://orig10.deviantart.net/f40a/f/2011/288/7/a/i_know_that_feel_bro_by_rober_raik-d4cxn5a.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...