bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 he bizim cs ekürisinin kanına girdim, fakirler bedava olunca hemen geldi ama öyle uzun süreli oynamam abi mmo, 3-4 gün pvp yapar çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 girdim yine gitti server girer girmez Ben de mi sorun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Sen biraz talihsizmişsin. Bakımlardan sonraki açılışlarda hemen girebilirsin aslında. Şuan login server gg.. İçerde oynuyor millet ama dışardan giriş yok sanırım. Ben de bir karakter açayım dedim ama karakteri oluşturamadım. Kaldı öyle.. Yeniden deneyince giriş yapamamaya başladım. Gerçi sitesinden gördüğüm kadarıyla karakter oluşturmada da problem varmış görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Para verin girin e zorluyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 baya şansızım 3 kere uzun sıralar bekledim her girdiğimde bakıma alındı şimdide bu oldu 3 saat falan beklemiştim bu sefer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 karakter yaratmak için bastıktan sonra 10 dk fln bekliyorsun eğer isim hatalı değilse giriyor ben sırada 1-2 dk bekliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 paralıyken oynamış olanlara hediye gibisinden birşeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bu explorer soldier vs 4 tane olan, hangisini seçmeli ne gibi faydaları olcak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 nasıl oynamak istediğine bakar. Yan hikaye gibi düşün. Bir kaç tane de skill veriyor işte. uğraşamam diyorsan = soldier hikaye için = scientist gezmek için = explorer ben farmcı olacam, zengin olacam her saniye değerli diyorsan = setler tabi setlerde böyle dediğime bakma.. etkisi çok az.. Biraz buff felan veriyorsun işte farm için. aha link: http://www.tentonhammer.com/wildstar/guides/wildstar-paths-guide @Chastor kozmetik felan var işte. Birer tanede marketden booster (3 çeşit booster) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Anladım çok extra bir olayı yok yani, explorer seçmiştim kalsın öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 mecburen kasacaksın o seçtiğin yolu.. Fakat son seviyeye gelip, geri dönüp kasması daha hızlı olur.. Ama acelen ne? eğlene eğlene kasarsın işte.. Keşfe çıkarsın, eşya felan atar. oyunda bilinmesi gereken en büyük şey, bazı eventlerde yaratık keserken xp alamazsınız. kısaca xp için quest bazlı gitmek daha iyi olabilir. Hatta "task" ları yapmayıp, direk story yaparak kasabilir sublar sorunsuzca (xp bonusundan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Acelem yok zaten :) her level'in keyfini çıkarmaktan yanayım, hemen son level olayim gibi bir durumum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 İlk izlenimler nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ara yüzler geliştirilmiş yeni oyuncu deneyimi geliştirilmiş karakter yaratma ekranları ve stat yapısı yenilenmiş skill gelme hızı artmış (lvl 6'da, 6 ability slot oluyor), para ile skill alma kalkmış. pvp'e 6'da başlanıyor, 6. level'da support'dan ek 3 skill geliyor, level 6'da healer oynamaya başlayabiliyorsun pvp amaçlı yerde çıkan telegraphlara detaylı editleme gelmiş, renk, doku, kapatma açma fln gibisinden configler detaylandırılmış benim gördüklerim ışıklandırma ve gölgeler konusunda ben hiçbir şey fark etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 gene sevemedim ben uninstalled. cok karisik kurusuk geliyor nedense ekranda olan biten. tuh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 kanuni aynı şeyi oynayıp, farklı sonuç beklemek niye. f2p e geçince oyun değişmedi ki. eskiden ne ise şimdi de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 biliyorum, mmo acligi belki oynatir demistim. edit : abicim sende biz eso oynarken begenmemistin sonra ps4 e mi ne alip onuyordun en son :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ben telegraf pvp sini cok sevmistim. Bir de healer veya dps veya tank olmak 2 skill degistirince oluyorsu ama adam bulamamistim. Eski charlar duruyorsa takibe devam :) Edit: psn den eso oynayan varsa eklesin mardoxx ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Kanuni said: edit : abicim sende biz eso oynarken begenmemistin sonra ps4 e mi ne alip onuyordun en son :) esonun o zamanki haliyle şu an ki halinin alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Alla alla gecen denedim gene ayni gorundu bana da ps4 farkli olabilir bilemem. Ws de keske degisseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Oyunun kurulu hali kaç çikabört bu arada? Arkadaştan aldım dün dosyayı 12.6 gb diyor, netekim de copy/paste edince hemen update yapmaya başladı, girmedi oyuna. Ama onun versiyonu güncel yani son gelen yama falan değil, onun pc'de açtık oynadık çünkü, güncelleme istemesi çok saçma ki, bence mal gibi baştan çekiyor. Niye şu başka pc'ye attığında illa uyuzluk yapıyor mmo'lar hastasıyım. Var mı çözümü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ilk cektigimde 24 gb idi sonra f2p patch ile 12 gb a indi klasor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ben hep ext. hd'den c/p yapıyorum, tek patchle başlıyor abi sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 o tek patch ne kadar sürüyor peki, boyutu falan ne ki acaba, akk'ye girdim diye mi o kadar yavaş geliyor c/p'den sonraki işlem bana? zira 10 dk'da %1 bile olmadı da o işlem, dedim herhalde olmadı baştan çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yavaştı ama o kadar yavaş değildi. sanırım şey yapıyor kopyalamadan sonra, bütün dosyaları valide ediyor yeniden. o da okumadan dolayı uzun sürüyor. 1 saat fln model isimleri yazdı sonra patch yaptı (kopyalamadan sonra patch çıkmıştı) ve çalıştı. ps. bende akk'dayım http://orig10.deviantart.net/f40a/f/2011/288/7/a/i_know_that_feel_bro_by_rober_raik-d4cxn5a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar