mardox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Takibe alalim. Adam yoklugundan birakmistim, WAR dan beri pvp ile level kastigim tek oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 f2p geçişte yeni server mı açıyorlar nedir olayı yeniden başlama konseptinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 iki server var eu da. biri pve digeri pvp. megaserver mi ne yapmislar sanirim ya da adam yoklugundan ismi megaserver olmus :D edit : klasik olarak serverler patlak girilmiyor an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 sıfırdan başlama olayı vardı, herkes sıfırdan başlıyor falan diye. onu soruyorum. yeni server mı açıyorlar f2p ile birlikte diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Yok abi global server. pve / pvp diye olay var o kadar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 fena lagli an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Aynen "ability que" laglıymış. Oyunda sorun yokta.. çarpışmalar problem haliyle. son gün patch yaparsn bir yerden darbe alırsın normal yani. Böyle salaklığa diyecek birşey yok. Şimdi bu kadar basit birşeyden hayvan gibi kötü eleştiri alırlar (ilk bakış videolarından). oyunda /chjoin paticik derseniz paticik kanalına girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Görsel olarak çok büyük fark var mı daha önceki haliyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 server yoğunluktan register etmiyordur fln. adamlar pre-f2p post-f2p bir şey değiştirmedi ki oyunun temel sistemleri patlasın. serverlara f2p ayağına fakirler abanınca patlıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Evet densiz ability lag var haklisin. Grafiklerde korkunc fark gormedim ben. Ping nasil goruyoruz oyunda addon harici? Ctrl f , alt f1 demisler ama olmadi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 sıra var baya giremedim hala bekliyorum, iki server olması güzel olmuş PvP/PvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 alt+f1 ile görüyorsun. sağ alta atıyor pingi minnacık. ufak bir bakım geliyor, umarım şu lag işi içindir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 2 saat sıra bekledim oyuna girdiğim an server'i kapadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 açıldı 3 saat bekleme süresi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bu akşam oynanmayacak demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ilk gün böyle olur hep yapcak bir şey yok, yada bekliycen bir gün sorunsuz oynıyacan oda olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 pvp serveri open gorunuyor pve serverinde 3200 kisi sira. ilgincmis tam tersi olurdu aslinda wow da falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Oyun zordu önceden. Milletin ağzı yanmıştır normal. Yaratıklar son seviyede başa belayken, birde kanser oyuncu çekilmez. İşsiz çok.. Oturup bekliyorlar, farm yapanları kovalayıp pvp setleriyle üstünden geçiyorlar. Buna da pvp diyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 2. açıldığında sırada 5000 küsür kişi 4 saat bekleme süresi vardı 1 saatte düştü ama 1 saate 30 dakika içinde girmeyi umuyorum. ikidir tam süre bitiyor giriyorum oyuna bakıma alıyolar tekrar bekle sonra.. Böyle oldukça oyuna girme isteğin artıyor yalnız, oyuncu çekmek içinmi yapıyolar ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ben de bir karakter açacağım (esper).. Chua açsam pişman olur muyum acep :D http://assets.enjin.com.s3.amazonaws.com/users/10584811/pics/full/3131970.jpg http://assets.enjin.com.s3.amazonaws.com/users/10584811/pics/full/3131969.jpg http://i.imgur.com/EBAI55I.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 chua mmo tarihinde yaratılmış en iyi karakter animasyonlarına sahip zıplama, yuvarlanma, sprint, double jump fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 senin yerine pisman oldum bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 zenginlere sıra yok ya, basıyorum giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Kanuni said: senin yerine pisman oldum bile :D öyle deme, hepsi böyle sevimli değil :P http://i.imgur.com/NoNOwX9.jpg http://i.imgur.com/jasxkqW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bingildak said: zenginlere sıra yok ya, basıyorum giriyorum anam oynuon mu tekrardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar