DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Almanya stres yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Creus said: son dk golü değilde baya uzun bir maç, uykusuz ofis dakikaları bizi bekleyecek gibi geliyor. baya uzayacak gibi geliyor bana. en geç 1 - 1.30 gibi biter ne uykusuzluğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Kırmızı gelir mi finalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ben 1den sorna yatınca öğlen yemiğinden 1saat sonra masada ölü bulunuyorum genelde şöyle bir 30dk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Maçı bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Abi maç zaten adı final diye izleniyor yani. Yoksa taraftarı olmayana ya da para koymamışsan ortaya hiçbir tadı tuzu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 futbolun zevki para veya kazanma hazzı mı? yoo dostum yoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Kardeş su kesintisi var yapmayın söyle şeyler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Almanların dışarıdan girecek de kalmadı Formsuz bir götze ve hiç oynamamış podolski var. Bakalım löw ne ypacak, klose 120 dk kalmaz maçta gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Creus said: Abi maç zaten adı final diye izleniyor yani. Yoksa taraftarı olmayana ya da para koymamışsan ortaya hiçbir tadı tuzu yok. Sakin şampiyon, gif için söyledim onu ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 işte futbolun zevki dediğimiz şeylerin bir çoğu bu maçta eksik. O yüzden diğer etkenlerden bahsetmek durumundayız sevgili bıyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Almanlar cidden strese girdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 İlk yarı iyiydide 2. Yarı çok sıkıcı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 aziz löw'ü zamanında boşuna kovmamış çıkar şu mesutu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 @vaperon farkındaydım söylerken ama hani topic maç topiği falan. yeri gelmişken ne kötü maç diye aradan sıkıştırayım dedim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 almanya'da alex olacak maç çoktan beşlikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 80 dakika geçti, Arjantin bu gidişle atamayacakmış gibi gözüküyor. Messi yoruldu. Almanlar bastırıyor. Ciğer implantı ile girmişler maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 sahaya girenleri gösterin ya figo'nun suratına barcelona bayrağını meşk eden yiğit gibi cesur yürekleri nasıl görecez yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 messi 3-4 tane dribbling yaptı başka hiçbişi yapmadı. sanki köpek gibi koşmuş da yorulmuş gibi yürüyor sahada sadece. savunmaya yardım diye bişi yok, 3 metre ötesinde alman oyuncuya top geliyor, bakıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 jimmy jump sdsfasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 kosta rika yunanistan'ı, hollanda kosta rika'yı, arjantin hollanda'yı penaltılarla yendi. penaltılara kalırsa almanya alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 http://instagram.com/p/qZ7NuCCTLO/ lebron james instagramına koymuş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Neuer saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 messi ltfn son dk aksiyonu yapmasın 90 dk yattı enerjisi de vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar