Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Off ne yazdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 yazık lan adamlara üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 yeter valla ben de üzülmeye başladım heriflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 unity said: aha 7-0 fenerli arkadaslarin maziye donusu. iyi bilirler ;( hahaha bunumu bekliyodun dostum bu gs'lilerde çok kuyruk acısı vat ya lig kurulmadığı zamandan bahsetmeyi ne çok seviyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 SenariouS said: bugun ayin kaciydi ? demistim 1 tane daha atsinlar bari tr saatini dusunursek 9 da olabilir kismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Brezilyalı olsam o finali oynatmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Zaaaaaaaaa cingenelere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 abi sunucu 3 gölden beri tek kelime etmiyor gollerde. bi ara sanirim bu kadar yeter dedi. türkiye maci olsa kicini yirtardi gol derken türk sunucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bu kadar zamandir onca ateist gordum, boyle allahsizlik görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Raistllin said: unity said: aha 7-0 fenerli arkadaslarin maziye donusu. iyi bilirler ;( hahaha bunumu bekliyodun dostum bu gs'lilerde çok kuyruk acısı vat ya lig kurulmadığı zamandan bahsetmeyi ne çok seviyolar ne farkeder lan ahah kulupler kurulsun yeter lig ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 2010 da brezilya hollandaya yenildiğinde, muğladaydım, yine muğlaya geldim, brezilya gider dedim. Mahvoldular. :)-D(:D:)o Hakemlerle nereye kadaaaar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 applev0dka said: Gs sırasını savdı, sıra bizde beyler sdsfs sonraki golde sira bize geliyor yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 doru diyosun futbol toprak'da oynanınca da futbol oluyo dimi zaten bakış açısı güzel öptüm bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Ahahahahahah abi geberecem keyiften noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 unity said: Raistllin said: unity said: aha 7-0 fenerli arkadaslarin maziye donusu. iyi bilirler ;( hahaha bunumu bekliyodun dostum bu gs'lilerde çok kuyruk acısı vat ya lig kurulmadığı zamandan bahsetmeyi ne çok seviyolar ne farkeder lan ahah kulupler kurulsun yeter lig ne alaka. Sen niye bu kadar salaksin valequenta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 manve said: applev0dka said: Gs sırasını savdı, sıra bizde beyler sdsfs sonraki golde sira bize geliyor yalniz sıra bizde derken 8'i kastediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 loopa aldi almanlar adsfxagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BsDTRzbCEAIi0lR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 applev0dka said: Gs sırasını savdı, sıra bizde beyler sdsfs sdfsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 su adolfun resmi n guldum ya sdfzzcvagch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bre7ilya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 abi twitter coştu ya, yine kafamız muzipliğe çalışıyor başka bişeye değil ahaha Enver paşa yaşasaydı da şu günleri görseydi yazmışlar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wahNeoNw0jM koyuldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar