navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 siirt fıstığı çok rererö abi hatta fıstık bile deel ama daha pahalı her seferinde iyisi diye hatun bu siirt fıstığından alıyo bence yasaklanmalı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Hatun lafıyla iş yaparsan böle olur işte. Sizin gibilere müstehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bence yer fıstığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 iran fıstığı, end of story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ben de siirt fıstığını daha çok beğeniyorum. Daha az yağlı, daha sert. Baymıyor. Tabi iyisini bulmak lzm. İran iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 2/3 entep 1/3 siit su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 siirt bence de kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sunthewhich said: Ben de siirt fıstığını daha çok beğeniyorum. Daha az yağlı, daha sert. Baymıyor. Tabi iyisini bulmak lzm. İran iğrenç. Sirf bu yuzden siirt . Yoksa antep daha lezzetli. Baklava ve tatli icin antep ama cerez yemek icin siirt. Kabugu da kolay aciliyor, antep kanser ediyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Fıstığın iyisi yozgat'ta yenir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ikisinin farklı şeyler olduğunu bile bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 SeaGle said: Fıstığın iyisi yozgat'ta yenir arkadaşlar. "yozgat" ve"iyi" kelimelerini aynı cümlede kullanmak yasaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yozgattaki yobazlar iyi değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ne farkı var siirt fıstığıyla antep fıstığının. daha önce hiç duymamıştım siirt fıstığı diye bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Abi siirt fıstığı kocaman oluyor, az emekle daha çok fıstık yiyorsun. bir tane açıyorsun, iki fıstıklık gıda çıkıyor içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 siirt tabi ki de. su götürmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kilolarca antep fıstıkı yiyebilirsin. ama diğeri bayar bir süre sonra. 1 avuç yiyip bırakırsan güzel sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 siirt fıstığının içi sarı oluyor ve tadı çok yoğun değil. ama kalibre olarak antep fıstığından daha iri oluyor. antep fıstığının içi koyu yeşil oıluyor ve tadı baya yoğun. damakta resmen iz bırakıyor. ama kalibre olarak siirt fıstığından daha küçük. aralarında benim bildiğim farklar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar