Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Selam patiler, Acil ailevi bir durumdan dolayı satmak zorundayım çok büyük bir emekle aldığım aracımı.(İşten de çıktım) Acil nakit lazım. Buradan biri alacak olursa, ikramım olur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-satilik-159-jtdm-distinctive-manuel-hatasiz-fiyat-dustu-167109996/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Selam, :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Hiç sorma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 uzulduk abi..umarim en kisa zamanda islerini yoluna koyarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 geçmiş olsun abi. umarım düzelir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 tr servis durumu nedir bu markanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 fiat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Yok Alfa Romeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Fistan said: fiat İyi niyetleriniz içün teşekkürler. Fiat felan bakmıyor. Kendi servisi var. Jeep lancia ve Alfa Romeo aynı çatıda bakım görüyor. Ankara'da Akota, İstanbul'da da Mengerler, Birmot vs bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 birmot fiat servisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bir mot Fiat servisi olabilir ancak araca fiat elemanları bakmıyor Fistan. Milletin kafasını karıştırma. Trollünü başka yerde yap rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 dostum işlerin umarım düzelir ilerde daha modellisini alırsın...,çok güzel araba gerçekten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Allah daha iyisini size nasip etsin arkadaşlar. İyi dilekleriniz için minnettarım. Bize nasip olmadı bari başkasına olsun güzel arabam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yanlış başlık. hayırlı satışlar dilerim edit: ben yanlış başlığa yazmışım mesajı editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 nesi yanlış gayet doğru ve güzel bence başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 alfa romeo fiat grubunun arabası zaten, ama servisi fiatla uzaktan yakından alakası yoktur, egitimleri servis kalitesi hatta kırmızı kıyafetlerle ferrari servisinde zannetmeniz olası kendinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Umarım en kısa sürede toparlanırsın Rot :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Sağolun abi iyi niyetleriniz için de, toparlanma süreci geçti artık. Sattım sattım. Yoksa ggnormk bidahaki ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Geçmiş olsun.Giuliettayı alırken yardımların dokunmuştu.Bir lafacıyı kaybetmek üzücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Gencler gecmis olsunla karin doymuyo, Ya alin adamin arabasini ya da bosu bosuna uplayip heyecan yaratmayin adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 1 oldu 2 oldu ama yeter. Adam gururundan soyleyemiyo belli ki, onun yerine ben baltali ilah gibi gireyim dedim. Bir daha gecmis olsun dileyen karsisinda fiat servis mudurunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Ahah lol Asrielciğim Alfacılık arabayla olmuyor ;) Satsak da yenisini alacağımızda yine Alfa yine Alfa =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar