DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 http://www.imdb.com/title/tt3079768/?ref_=nv_sr_1 Dün akşam ilk bölümü oynamış.Legion tadında. Yazın çıtır niyetine izlenir. Yazlık açık hava sineması gibi kapıyı pencereyi açıp. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Oynamış deyince tam anlayamadım izledin mi, izlemedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 başrol oyuncusuna gıcık oldum ama izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 pff melekler geliyor, hadi dabancayla onlari oldurelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Legion aşırı kötü bi filmdi ya. Baya nefret etmiştim filmden. Adamlar gitmiş dizisini çekmiş bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 imdb puanı 7,5, çok almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Syfi olsun action olsun durgun olmasin ... Gerisi nekadar boktan olursa olsun izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 boş beleş yaz dizisi işte çok şey beklemeden izlenir falling skies da başlamış ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Suits de yaz dizisi diye başlamıştı ama kaliteli baya. Defiance 2. sezonu çekmişler lol izleyeni var demekki. Son zamanlarda gördüğüm en çöp diziydi. Bu daminion da o yolda ilerleyecekmiş gibi bir tat verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 dizi güzel ben begendim. neo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mavardi said: Oynamış deyince tam anlayamadım izledin mi, izlemedin mi ? Yok bugün izlicem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ben dün izledim, efektler biraz çöp. Esas oğlan var, esas kız var, onlara götlük ğeşinde olan bencil çıkarcı karakter var, oğlanı koruyan eleman var, savaş var (dandik ama), aşk, tutku, ihanet, suspense, emotion...çıtır çerez dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Seele said: dizi güzel ben begendim. neo var. neoyla supernaturalin son 2-3 sezonunun karışımı dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 çok güzeldi ilk bölüm, merakla bekliyorum devamını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ilk bölüm filminin eline verir o derece ama ileri ki bölümler bakalım nasıl olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 filmin eline vermesi normal çünkü legion tarihin en kötü filmlerinden biri olabilir. ikinci bölüm de idare etti de: bakma bu gerizekalının ergen ergen ben seçilmiş kişi değilim ağlamaları hemen bitmezse dizi boka saracak. claire bile kurtaramayacak sonra diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 yav birde spoilerımsı olacak ama; meleklerin biraz daha elitist takılması lazım değilmi? ulan melek bu şaraplar orgyler..insanı eleştiriyon ama adamlarda her halt var emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 İlk bölümü izledim ve hiç beğenmedim. 1 saat bir de acıdım harcadığım zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ilk bölüm yine iyi son bölümler facia.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar