Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Abi bu sezon ağır başlayıp, gerçekten çok iyi bitirdi. Umarım iptal yemez. Reytingler çok iyi değil. AMC'de assess etme aşamasındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 3. bir sezon olacagini ben pek sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ben de sanmıyorum. :( 2. sezonu herkes çok beğendi ama izleyici sayısında artış olmamış. çok güzel bir final bölümüydü. iptal olursa çok üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 said: 10-episode third season, which will return to AMC next summer. The series will also debut on AMC Global channels around the world. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 ilk bölümü biraz önce seyrettim, hoşuma gitti farklı bir tarzı var. yorumlara da baktım genel olarak seviliyor, ikinci sezon daha iyi deniyor burada da olduğu gibi işte bakalım. 40 dakikadan 10 bölümlük sezonlar falan da tam şuan bana hitap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Dizinin patide hype yapmamis olmasi sasirtici. Bana cekimler ve karakter islenisi breaking bad'i hatirlatti yer yer. 3uncu sezon kararina da (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 2. sezona başladım bu dizi bi harika dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 goldbären said: merak ediyorum ama izlemeye üşeniyorum. yorumlayan arkadaşlar s12e24 vasat vasat dizileri yokluktan sömüren katlanan arkadaşlarmış da onlara göre bu dizi iyiymiş gibime geldi. öyle misiniz? dizi gerçekten iyi mi? gıcık mıyım? dizi gerçekten çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 breaking bad'e yakın değil ya abartmayın oha. yeni nesil daha derli toplu az bölümlü diziler olarak gidiyor, ama bilgisayar geek'i az olduğu için tutmaz dizi. fazla niş kalıyor. bir de karakterlerin hiçbiriyle içselleştiremiyorsun kendini, ondan da sarmamış olaiblir insanları. yer yer aile dramasıyla da süre doldurmaları sıkıyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 ben redhead le baya içselleştirdim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Burdan gördüm birkaç bölüm izledim, güzel dizi. Araya sıkışmış dizileri up'layın bölümde kaçırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bence kötü. zaman geçirmelik geçe geçe izlemelik dizi. karakter çatışmaları falan çok çocukça, çoğu zaman ortada dert yok ama kız/erkek kezbanlığı var. zoraki olunca da hayli batıyor bana. teknik tarihçe olarak hoş ilerliyordu, şimdinin kolay fikirlerinin keşfini izliyorduk. bir süre sonra bu da sıkmaya başladı. çünkü sektördeki BÜTÜN buluşları dizideki 3-4 ana karakter buluyor habire. sanırsın hepsi birer tesla. ama yok, karım çocukları okula götürmedi ben de sinirlenip kokain çektim. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 basladi macmillan jobs olmus bariz fena degil, ama gene cok kor gozune parmak seklinde gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 12/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 inanilmaz kotu dizi dendi mi =< herkes icin bilgisayar tadinda dizi olunca disleri sikmadan izlemek mumkun degil, belki hic fikri olmayanlar icin heyecanlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 dizi müthiş ya. karakterler çok iyi, hikaye iyi. çekimler görsellik her şey gerçekten başarılı. 8.8/10 gözümde bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bence kötü. zaman geçirmelik geçe geçe izlemelik dizi. karakter çatışmaları falan çok çocukça, çoğu zaman ortada dert yok ama kız/erkek kezbanlığı var. zoraki olunca da hayli batıyor bana. teknik tarihçe olarak hoş ilerliyordu, şimdinin kolay fikirlerinin keşfini izliyorduk. bir süre sonra bu da sıkmaya başladı. çünkü sektördeki BÜTÜN buluşları dizideki 3-4 ana karakter buluyor habire. sanırsın hepsi birer tesla. ama yok, karım çocukları okula götürmedi ben de sinirlenip kokain çektim. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Yeni sezon baslamis. Ben biriktitip oyle dalicam. Izleyenlere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 dizinin işlenişi, kurgusu baya iyi geçen sezonki cameron-donna ayrılma sahnesi nefis etkileyici gelmişti mesela, 2 bölüm şimdi 3 bölüm 1 ay sonra final bölümler bilmem ne zaman şeklinde çerezlik izlememe rağmen ama yukardaki yorum %100 doğru, google'ı bile steve jobs wannabe herif ve arkadaşları icat etti amonyum, senarist türk mü türk dizileri hayranı falan mı anlamadım ki cameron kesin türk zaten dizi finalinde ankaradaki baba ocağını ziyaret edicek, telefonda -üfff tmm btırdm salak kodunızı :/S dicek ve youtube'ı açarak final yapıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 goldbären said: bence kötü. zaman geçirmelik geçe geçe izlemelik dizi. karakter çatışmaları falan çok çocukça, çoğu zaman ortada dert yok ama kız/erkek kezbanlığı var. zoraki olunca da hayli batıyor bana. teknik tarihçe olarak hoş ilerliyordu, şimdinin kolay fikirlerinin keşfini izliyorduk. bir süre sonra bu da sıkmaya başladı. çünkü sektördeki BÜTÜN buluşları dizideki 3-4 ana karakter buluyor habire. sanırsın hepsi birer tesla. ama yok, karım çocukları okula götürmedi ben de sinirlenip kokain çektim. ok. dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Dun basladim, ilk 4 bolumu soluksuz izledim. Baya iyi dizi simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 7. bölüm, wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 friends'in finalinden sonra ilk defa bir dizi de gözlerim doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 bence çok boştu bu kadar açık filler episode yapılmaz önceki sezon cameron-donna süpermarket confrontation'u veya joe-gordonun barışması hem bütün bölümü işgal etmemişti hem de daha güzellerdi bence :p bir de 1994de lezbiyen tumblr kızı mı vardı amk marjinal bizdik diye ilk sezon joe da elin token zencisini texas househusbandını falan tuttuğunu şaabıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar