Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halt and Catch Fire (2014) - AMC

Magnum

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
goldbären said:

merak ediyorum ama izlemeye üşeniyorum. yorumlayan arkadaşlar s12e24 vasat vasat dizileri yokluktan sömüren katlanan arkadaşlarmış da onlara göre bu dizi iyiymiş gibime geldi. öyle misiniz? dizi gerçekten iyi mi? gıcık mıyım?

dizi gerçekten çok iyi
Sosyal ağlarda paylaş

breaking bad'e yakın değil ya abartmayın oha.

yeni nesil daha derli toplu az bölümlü diziler olarak gidiyor, ama bilgisayar geek'i az olduğu için tutmaz dizi. fazla niş kalıyor. bir de karakterlerin hiçbiriyle içselleştiremiyorsun kendini, ondan da sarmamış olaiblir insanları.

yer yer aile dramasıyla da süre doldurmaları sıkıyor bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bence kötü. zaman geçirmelik geçe geçe izlemelik dizi. karakter çatışmaları falan çok çocukça, çoğu zaman ortada dert yok ama kız/erkek kezbanlığı var. zoraki olunca da hayli batıyor bana.

teknik tarihçe olarak hoş ilerliyordu, şimdinin kolay fikirlerinin keşfini izliyorduk. bir süre sonra bu da sıkmaya başladı. çünkü sektördeki BÜTÜN buluşları dizideki 3-4 ana karakter buluyor habire. sanırsın hepsi birer tesla. ama yok, karım çocukları okula götürmedi ben de sinirlenip kokain çektim. ok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
bence kötü. zaman geçirmelik geçe geçe izlemelik dizi. karakter çatışmaları falan çok çocukça, çoğu zaman ortada dert yok ama kız/erkek kezbanlığı var. zoraki olunca da hayli batıyor bana.

teknik tarihçe olarak hoş ilerliyordu, şimdinin kolay fikirlerinin keşfini izliyorduk. bir süre sonra bu da sıkmaya başladı. çünkü sektördeki BÜTÜN buluşları dizideki 3-4 ana karakter buluyor habire. sanırsın hepsi birer tesla. ama yok, karım çocukları okula götürmedi ben de sinirlenip kokain çektim. ok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
dizinin işlenişi, kurgusu baya iyi

geçen sezonki cameron-donna ayrılma sahnesi nefis etkileyici gelmişti mesela, 2 bölüm şimdi 3 bölüm 1 ay sonra final bölümler bilmem ne zaman şeklinde çerezlik izlememe rağmen

ama yukardaki yorum %100 doğru, google'ı bile steve jobs wannabe herif ve arkadaşları icat etti amonyum, senarist türk mü türk dizileri hayranı falan mı anlamadım ki

cameron kesin türk zaten dizi finalinde ankaradaki baba ocağını ziyaret edicek, telefonda

-üfff tmm btırdm salak kodunızı :/S

dicek ve youtube'ı açarak final yapıcaklar
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

dis
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
bence çok boştu bu kadar açık filler episode yapılmaz

önceki sezon cameron-donna süpermarket confrontation'u veya joe-gordonun barışması hem bütün bölümü işgal etmemişti hem de daha güzellerdi bence :p

bir de 1994de lezbiyen tumblr kızı mı vardı amk marjinal bizdik diye ilk sezon joe da elin token zencisini texas househusbandını falan tuttuğunu şaabıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...