Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DiTerlizzi - Boatman Wallpaper

axedice

Öne çıkan mesajlar

Nette kendime wallpaper ararken bu resmi buldum. 1150ye 1383 olduğu için editlemeye çalıştım.

Aradaki farkı hemen görüceksiniz, resimde ikinci bir kayık var. Onu yanlışlıkla koydum, daha önce photoshop kullanmadığım için hede tool ne işe yarar bilmiyordum. Denerken bide baktım bi kayık daha konduruvermişim :) Hoşuma gitti sonra kaldırmadım.
Bu resim için bu kadar kasmamın sebebi çok beğenmem, daha önce hiç bir kitapta da görmemiştim. Buraya koyuyorum, hem beğenirseniz alın wallpaper yapın diye, hem de benden daha iyi ps bilen birileri daha güzel bi iş çıkarabilir resim üstünde (bazı yerlerde çok belli oluyor sanki sonradan eklendiği) Acımasızca eleştirebilirsiniz :-p

Bilmeyenler için resimdeki karakteri anlatayım. Kendisi River Styx deki bir kayıkçı. Belirli ücretler karşılığı styx üzerinden geçmek isteyen manyakları (bloodwar a giden demonlar, devillar, aptal maceracı grupları vs.) karşı kıyıya ulaştırıyor. Bizim için yeri büyük, Grudge ın bir oyununda karşımıza çıkmıştı da adam gibi konuşmadığımız için uzun bi süre Gray Waste de gezmek zorunda kalmıştık. Zaten Grudge detaylı bilgileri gelir verir şimdi, Yugoloth olması lazım bu arkadaşın.

[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 03 Ocak 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

kendisi Maraenaloth olarak bilinir. en toshacklıları Charon olarak bilinendir. Resim planescape campaign setting boxed setten. styx kıyısına ulaşan petitionerları (ölenlerin ruhlarını diyim) da taşır para karşılığında. (canlılardan daha fazla para alıyolar :D)[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
ÜĞstak atta odayı kısıp giridik.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem o oyuna devam edemiyoruz Grudge açıklasın bizim geçişimiz için ne kadar ödendiğini (biz ödememiştik)
Konsepte aykırı o ikinci kayık evet, ama dedim ya toolları denerken bide baktım bi kayık daha çıkıyo ortaya. Hoşuma gitti geri almadım :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

yaşayanlardan bir magical item (permanent olmak zorunda diil. tek kullanımlık bişey, scroll, wand ya da potion falan da olur) ya da 100 gp değerinde bir mücevherat veyahut ipek bir kese içinde toplamda 100 gp para istiyo.

oyunda kayıkçının parası önceden ödenmişti. fekat grup kayığa binerken eleman elini açıp "ödeme" diyince parti "ödeme yapılmıştı ama" diye atladı. kayıkçı bişey söylemeden binmelerine izin verdi. sonra da gidecekleri yerin yanlış tarafına attı elemanları :)[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider
Sosyal ağlarda paylaş

okadar ucuz diil. kişi başı o fiyat...

hmm...
aslında parayı verseniz de sanırım sizi yanlış tarafa atıcaktım :D
[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider

[Bu mesaj Grudge tarafından 04 Ocak 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 04 Ocak 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
okadar ucuz diil. kişi başı o fiyat...

hmm...
aslında parayı verseniz de sanırım sizi yanlış tarafa atıcaktım :D
sornada dmlere nie sayionuz diolar :P al iste.. :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

planescape campaign setting ad&d settingleri arasında görsel olarak en öne çıkanı idi.

öte yandan white wolf lar
çok bi şekilmiş deniyordu, sadece pdf lerini gördüğümden söz söylemem akıllıca olmaz : )

Bu rada dragonlance in d&d versiyonu gördüm
çok vahim bir tasarım vermeyin şunalra para : P[signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer!
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ben bu hipnetoru tanıyorum. :) Kötü anılarım canlanıyor unuttuğum anılarım...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...