Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otomatik ve quartz saatler

kath

Öne çıkan mesajlar

stimpak said:

valla ben snk ile gayet memnunum. iri saatlerden nefret ettiğim için yıllarca saat takmadım.

dieselin, fossilin modellerini görünce kusasım falan geliyor. zamanında ilk snk809 incelemesini okuduğumda aha dedim, istediğim bu. aldım.
bileklerim zaten ince, baba tarafının genleri sağolsun. öyle olunca büyük saat saçma bir yük oluyor bana, başka saat kullanmayı düşünemez oldum neredeyse.

dakiklik haricinde bir avantajı yoksa kalsın o zaman :)

Sana birden kanım ısındı, Yoksa sen benim yıllar önce kaybolan küçük kardeşim misin sdf
Evet ya snkları seviyorum bende, siyah falan var zaten deri kayışlı. Bu örgü kayışlılardan istiyorum ama yeşil çok dandik duruyor, bej düşünüyorum açık rrenk kıyafetler için.
Aslında illa otomatik olmasına da gerek yok, Casionun da böyle military modelleri var renk renk hafif ve sportif görünümlü, pilli olduğundan daha hafifi.
Sosyal ağlarda paylaş

kath said:

Seiko 5 , Seikonun otomatik saat modellerine verdiği isim

Abi saatçilik yaptım, Seiko sattım :>

Seiko'nun kendi sitesinde yazıyor benim söylediğim şeyler aynen. Kötü saat değil, aksine gayet güzeller. Dediğim gibi seviyorum Seiko 5'leri, kullandım da. Ama yani... Milyon tane başka otomatik seiko var.

1. sınıf, 2. sınıf olayına girmenin lüzumu yok saat işinde. Köfte - ekmek ilişkisi hakim piyasaya.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

http://www.amazon.com/Seiko-SNK805-Automatic-Canvas-Casual/dp/B000LTAY1U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1403119656&sr=8-2&keywords=seiko+automatic

Benim dediğim şu. Sport değilmiş, öyle aklımda kalmış.

Seiko 5'ler Seiko'nun ucuz otomatik saatleri. Aslında bayağı eskiden beri geliyor. Babanızda, belki dedenizde falan olabilir. Subbrand diye geçiyor.

Yoksa Lorus - Seiko gibi bir farklılaşmayı anlatmak için kullanmadım. Bir de kötülemek adına herhangi bir şey söylemedim, severim Seiko 5'leri.

eyb ^^
Edit: Senin saat de 99 dolarmış.
Edit 2: http://www.amazon.com/Seiko-Sport-Automatic-Watch-SNZG07/dp/B004V23YV0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1403120203&sr=8-2&keywords=seiko+5+sport
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

kath said:

Seiko 5 , Seikonun otomatik saat modellerine verdiği isim

Abi saatçilik yaptım, Seiko sattım :>

Seiko'nun kendi sitesinde yazıyor benim söylediğim şeyler aynen. Kötü saat değil, aksine gayet güzeller. Dediğim gibi seviyorum Seiko 5'leri, kullandım da. Ama yani... Milyon tane başka otomatik seiko var.

1. sınıf, 2. sınıf olayına girmenin lüzumu yok saat işinde. Köfte - ekmek ilişkisi hakim piyasaya.

İlk otomatik Seiko = Seiko 5. Kast ettiğim bu , Seiko'nun tüm otomatik saatleri Seiko 5 demiyorum zaten , Seiko'nun otomatik saatlerine verdiği isim diyorum , Grand Seiko'lar , Sumo'lar vs tonla otomatik Seiko var yoksa.
Ben de çok seviyorum 5'leri ;)
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bu arada sendeki fossil hoşuma gittiydi ama benim de bileklerim pek kibar. Hatta direk deri kayış için yaratılmışlar büyük kadranı da geçtim.

Casio'lar da iyi bu arada ama herkeste var her modeli, o kötü. Timex'in de herşeyden önce adı salakça. Koluma timex diye ismi olan saat takmam sdf.

Valla yanlış anlama da ben de Casio takmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...