eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ewt dün 2005'in ilk okul günüydü 2 kişiyle dalaştım biriyle kavga ettim sevgiliimin morali baya bozuktu nerdeysa ağlıcaktı yanımda ve bunlar yetmezmiş gibi öğle tenefüsünde basketbol oynarken kaza geçirdim: Acıbadem Hastanesi'ne gittim 2.20 de 6 gibi çıkabildim anca, önce röntgen çektiler olmadı tekrar çektiler sora rontgende bişey çıkmadı ama ayağımı oynatamıyor yere basamıyordum ve inanılmaz bi şişlik vardır sora 1 saat mr bekledim bekledikten sora 1 saat de makinenin içinde hareketsiz kaldım berbat bişey sora ortaya çıktı: bir bağım kopmuş kemiğim ezilmiş yarım alçı yaptılar 1 ay kalcak 1 hafta okula gidemiorm 3-4 gün yere basmam yasak ewt gördüğünüz gibi mükemmel basladı 2005 YASASIN 2005 OLEEEEY PEHH...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bağ kopması kemik kırılmasından beter geçmiş olsun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Krasuss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bir daha abdestsiz hiçbirşey yapma! :D[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_)
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 :( :( :( :( :( :( :( :( :( Umarım senin için sadece 2005'in başı böyledir. Geri kalan kısmının böyle geçmemesi dileğimle....[signature][hline]Bonzi
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Allah baska dert vermesin...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail...
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yazık daha cok gencmiş[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 İşallah 2005 bütünüyle böyle geçmez :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
Venator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Uff gecmic olsun cidden :([signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 geçmiş olsun. moralini fazla bozmamaya bak, olur böyle şeyler, ama kötü tesadüf olmuş tam senenin başında.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: DynamicK, 04 Ocak 2005 15:35 tarihinde demiş ki: bağ kopması kemik kırılmasından beter geçmiş olsun evet bağ kopması iğrenç bişe. aksiliğe bak, büyük geçmiş olsun ya.
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ust uste gelmiş hersey valla geçmiş olsun...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 geçmiş olsun herşeye ramen iyi bir sene geçirmen dileğiyle.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bide ii yanından bak; okula gitmicen. alçını bisürü kişi imzalar. kızlara imzalatırsın =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Chiptech, 04 Ocak 2005 17:54 tarihinde demiş ki: bide ii yanından bak; okula gitmicen. alçını bisürü kişi imzalar. kızlara imzalatırsın =P :) dersaneden kızlara imzalatıp kız ark.ımı kıskandırma taktiği olabilir ;) okula gitmeme konusunda da: sınavlar üstüste bincek pzts 3 salı 3 çrş 1 perşmbe 3 cuma 3 sınav olcak :([signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 herkse tşk umarım YENİ YILA NASIL GİRERSEN ÖYLE GEÇER olayı gerçekleşmez ;)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 heheh Deniz Allah belanı vermiş galiba :)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 olur öyle.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 herşeyde bi hayır wardır geçmiş olsun...
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Geçmiş olsun! İyi yanından bak olaya, okula gitmekten kurtuldun :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sınavlardan çakıcan gibi bi çaresini bulursun işalla[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Aket-Atum, 04 Ocak 2005 18:43 tarihinde demiş ki: heheh Deniz Allah belanı vermiş galiba :) öyle oldu ege sıçtık valla...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Dua ette sadece başı böyle olsun. Bütün senenin aksiliği başta bitsin gitsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Mave Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 3 kere ağza , 3 kere burna su verdikten sonra sıcak bir duş aLıyoruz ve herşey normaLe dönüyor :)
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 geçmiş olsun pozitif düşün mutlu yaşa bir şeye bağlama kaza sadece[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/
Öne çıkan mesajlar