Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mekan Tavsiyesi - İstanbul Avrupa (rakı balık)

kozalak

Öne çıkan mesajlar

fulyadan nişantaşına çıkan teneke yokuşunun hemen başında 2 adet balıkçı var. baba balık galiba bitanesinin adı ve onun yanında 1 tane daha var.. 2 side güzel ama biz arkadaki ismini hatırlayamadığıma gidiyoruz.. balık yicem , rakı içicem , cd den hafif müzik çalıcak onu dinlicem , muhabbet edebilicem diyorsan tavsiye ederim.. fiyatları da güzel
Sosyal ağlarda paylaş

-Taksim'de Nevizade'de Nevizade Balık-Restaurantın 3üncü katı...
-Cumhuriyet sessizdir ama yemek kalitesi çok bozuldu ve pahalı.
-Yine Nevizade'de DEGUSTASYON var. Mezeleri özellikle çok kalitelidir.Hesap ortalamadır.
-Altınızda araba varsa, biriniz fedakarlık yapıp içmeyecekse veya az içecekse ve boğazın bittiği yerde rakı-balık yapmak isterseniz Rumeli Feneri'nde SALAŞ MEYHANE var, muhteşem manzarası var, balıklar-salatalar lezzetli, hesap ucuz...
-Karaköy'de Liman Restaurant,az biraz tuzludur ama servis ve yemek kalitelidir.
-MAVİ BALIK...Tartışmasız en kral mekandır bana göre Boğaz boyunca ama sağlam hesap gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

karaköyde köprünün karaköy tarafında balık çarşısı var köprünün sağında. onun içinden geçtikten sonra sağda bitane var yıllardır oraya giderim ben çokta severim. genelde turist falan olur. korkunç pahalı olmaz güzel olur gayet. yarı salaş diyelim

çay bardağinda rakı veren mekanı diyorsan sakın gitme oraya.

Korkunç pahalı degil evet ama pahalı ve tahta masada oturup 2 saat garson beklemektense (çok kalabalık) daha pahalı , rahat ,hızlı servis olan bir yeri tercih ederim. Menü cok kotu zaten bi tereyaglı karides söyledik birde hamsi pişman olduk soylediğimize ikisinde de lezzet 0.

O mekana anca (güzel manzara hatırına) 2 duble rakı , kavun-peynir yenip kalkılacak mekan. Saatlerce oturulucak bir yer değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

karaköyde köprünün karaköy tarafında balık çarşısı var köprünün sağında. onun içinden geçtikten sonra sağda bitane var yıllardır oraya giderim ben çokta severim. genelde turist falan olur. korkunç pahalı olmaz güzel olur gayet. yarı salaş diyelim

Akin baliksa eskiden iyiydi de uzun suredir kotu ya
Sosyal ağlarda paylaş

Tahta masalı yer Akın Balık. Kalabalık olan heryer bozuluyor ama ben memnunum. Orada duran çocuklarla aram iyi sık gittiğimden. Oradan çıktıktan sonra Karaköy'deki mekanlara ya da Taksim'e takılmak için de güzel yerde kalıyor benim açımdan. Serviste hiç sıkıntı çekmiyorum, Adanalı bir kardeşim var orada iyi bakıyor sağolsun.

Eskiden Beşiktaş çarşıdaki yerlere çok giderdim, şimdi ara ara Kadıköy'e iniyorum ama iyi yere rastlamadım.

Değişik olarak Haydarpaşa Gar'ında yer alan Mythos Haydarpaşa Gar Lokantasını deneyebilirsiniz. Ortamını severim.

Sakin olarak Bostancı'da arada yer alan Cunda Balığı öneririm. Mezeleri süperdir, nezih bir yer. Belli müşteri kitlesi vardır her daim gelen. Ayrıca Kalamış sahilde "Kalamış Cundalı Ayvalık Balıkçısı" var. Burası da denenebilir. Daha birçok yer var ama geçirmece mekanlar o yüzden yazmıyorum bile..

Edit: Başlıkta Avrupa Yakası diyor ama Anadoludan'da baya yer yazmış bulundum, belki başkasının işine yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...